2,5leté dítě simuluje??

14048
10.5.19 22:13

Ano, takhle staré děti simulovat umí.
A padací dítě mám taky, nepršelo to doteď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
10.5.19 22:25

V tomto věku nám dcera taky občas sehrála nějaké to divadelní představení. Škrábla se do nohy o větvičku a hned se svíjela na zemi, slzy jako hrachy, chodit nemohla. Když se zapomněla, tak běhala jak srnka a po dotazu na koleno zas upadla na zem a svíjela se. Vydržela to hrát klidně celý den. Možná si bolest opravdu vsugerovala, vypadalo to hodně autenticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80085
10.5.19 22:41

@alialiali jo mám taky dceru 2,5 let, je to dobrá herečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.5.19 22:44

Nemyslím si, že by dítě takto simulovalo. Prostě to opravdu vnímá jako velkou bolest (i když z našeho pohledu je to prkotina). To, že si mezitím hraje, nic neznamená. Impuls ke hraní je prostě silnější než bolest v tu chvíli.
Vyšetření očí je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
10.5.19 22:54

@alialiali :ma dcera i pri chuzi padala a nekdy mi prislo ze naschval tak ocni a nosi bryle.
Herecka to je taky a to bude mi v Listopadu 5. Primo vim kdy to vse taha z paty aby si vnucovala pozornost a kdy ne. Ja kdyz uz tak zacnu rvat stejne jako ona to mate videt -nech toho mamiiii.. a Jindy jak fakt je nějaká sleha tak vstala a rekla -to je dobi netece kev dobi. Oni zkousi a hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
10.5.19 22:55

Bolest jsem mu věřila, ale že by takto kulhal a odmítal se na nohu postavit a raději lezl po zadku ještě několik hodin po úrazu a přitom byl jinak celkem vesely, to mě překvapilo ;) už jsme plánovali na jakou pohotovost zítra pojedeme, takze to není nic neobvyklého v tomto věku, díky! Jo a s tím zrakem nas to napadlo i v té souvislosti, že často mrká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
10.5.19 22:59

@alialiali :u nas se objevilo po case i silhani. Vzdy jen jedno oko. Tak zkusit test zraku prstem pred oblicej at sleduje jakym smerem se hybe. Unas dr.ma takovou masinku do tmy kdy dite kuka na smajlika a tozjistuje vady. Hodne stesti at je dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
10.5.19 23:10

@Bibuliinka děkuji! Zkusím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie