25+5 skoro vůbec necítím pohyby

2605
24.6.13 20:27

25+5 skoro vůbec necítím pohyby

Holky před pár dny jsem poprvé uctila miminko :srdce: takové. Slabé drcnuti… A od te doby hrozně málo a nepravidelne… Asi to bude šeky jinak nevim :nevim: je tu nějaká silnější maminka která mě uklidní že pohyby. Taky budu cítit více a hlavě tatínek??? Je mi to i trapné. Břicho jako ve 12 měsíci každý dá ruku na pupik s otázkou už kope? Je mi fakt tak trapně. Že řeknu no jo kope ale slabě víš… Chtěla bych se zeptát kdy kopance citilo. Okolí.?? :hug: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
24.6.13 20:29

@Veronikq přítel kopání cítil až kolem 28tt, ostatní nikdy, bych jim ruce urazila, kdyby mě furt někdo ošahával. Neboj, přijde to, za pár týdnů nebude muset ani na břicho sahat a bude vidět, že se miminko hýbe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
24.6.13 20:32
@Veronikq píše:
Holky před pár dny jsem poprvé uctila miminko :srdce: takové. Slabé drcnuti… A od te doby hrozně málo a nepravidelne… Asi to bude šeky jinak nevim :nevim: je tu nějaká silnější maminka která mě uklidní že pohyby. Taky budu cítit více a hlavě tatínek??? Je mi to i trapné. Břicho jako ve 12 měsíci každý dá ruku na pupik s otázkou už kope? Je mi fakt tak trapně. Že řeknu no jo kope ale slabě víš… Chtěla bych se zeptát kdy kopance citilo. Okolí.?? :hug: děkuji

je to aspon jednou denne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.6.13 20:35

@Verca1989 Fakt :) no ostatní myslím moji nej kamarádku a max lehké doteky od známých… No a ty jsi pohyby cítila určitě dřív že :). Sem samozřejmě rada. Že už konečně cítím sem tam mini pidi dotek :srdce: ale raději než tohle málo bych jak mě skoro každá utěšuje že si ještě užiju a nevyspim. Atd chtěla bych vědět že je tam a ok :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.6.13 20:35

Kde máš placentu? Na přední, nebo zadní stěně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.6.13 20:36

Ahoj, nevím jestli jsem silnější, ale měřím 180cm, a na začátku jsem vážila 75 kg.,, pohyby jsem pořádně cítila kolem 30 týdne,, v tomto týdnu byl zvrat,, začalo se mi tam miminko vlnit jako tsunami,, takže pokuď jsou ultrazvuky vpohodě buď klidná a užívej si těhotenství– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.6.13 20:37

@agora. No ne, dnes sem cítila slabý ale včera předevčírem vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.6.13 20:38

@Veronikq já malou poprvé cítila v 17tt ale pak dlouho nepravidelně, pravidelné to bylo až po 20tt ale já byla dost vychrtlá. Jinak je fakt, že ke konci už ty pohyby byly někdy i bolestivé, nebo jsem si třeba lehla do nějaké polohy ale malé se to nelíbilo, tak dělala pěknej cirkus, taková noha narvaná pod žebry, to je lahoda :D Ale souhlasím, radši tohle a vědět, že je mimčo ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.6.13 20:38

@berry4. Na zadní :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
24.6.13 20:39

Ahoj, já jsem 21. tt a taky skoro nic necitim, jenom nekdy vecer, kdyz lezim na zádech a jsem z toho uz nervozni celkem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidekmyval
24.6.13 20:39

Neboj, já cítila pohyby poprvé ve 24. týdnu a pak se tam spíš jen tak prevalovala, pac jsem ji cítila jen málo. a před 7 dny se mi ta moje princezna narodila. takže buď v klidu. určitě je mimisko v pohodě :hug:

• Citovat
  • Upravit
2605
24.6.13 20:40

@annkysilkova. Děkuji :hug: no doufám že se také rozvlni 30 tt je za chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

:mavam: Tak já jsem dne 24+1a pohyby teda taky nic moc, ale přisuzuju to tomu, že mám placentu na přední stěně a ještě v dolním děložním segmentu - to mám napsáno v TP. Nejvíc mimčo cítím, když si lehnu trochu na břicho, to je mu ai nepříjemný, že ho možná trochu tlačím a začne kopat. Jinak hlavně večer když se chystám spát nebo k ránu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206

@Veronikq jako prvorodička jsem cítila pravidelné pohyby hodně brzo - v 17.tt. U druhého jsem tedy čekala to samé, ne-li ještě dříve. No, poprvé snad něco v 16.tt a pak nic a nic a nic a ještě v 21.-22.tt jsem si nebyla jista, zda to nejsou jen střeva. Nejsem hubená ani silná. Pořádně jsem začala cítit pohyby až kolem 30.tt a že bych se kvůli nim nevyspala, nebo mě bolely, budily… Ani náhodou.
A hlavní důvod - placenta na přední stěně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.6.13 20:41

@Veronikq jsi silnější? Jestli ano, tak to nejspíš bude tím. S placentou na zadní straně si časem ještě užiješ tolik kopanců, že ti tvé strachy ted´budou připadat úplně malicherné :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí