Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím tě jestli si to jedla, tak bys musela poznat že je to zkažený ne? nevyšiluj, je to v pohodě
To bude dobry, kdyz nebudes mit nejakou strasnou otravu, co by te ohrozovala na zivote, tak si myslim, ze diteti se nic nestane. Ono si z tebe stahuje ziviny, ne primo jidlo ![]()
Garantuji, ze neovlivni.
Premyslej evolucne, nase pramatky se musely zivit kde cim, kdyby dite poskodila kdejaka blbina, co snedly, lidstvo davno vymre ![]()
takze klidek, dite poskodi TERATOGENY, ale ne zkazeny vetrnik
a to jeste v casne fazi tehotenstvi.
Jestli ti není blbě, tak v klidu.. a i kdyby ti blbě bylo, tak v klidu, pokud nezvracíš a neprůjmuješ ostošest:-)
Mám asi tehu demenci či co
, no já práve ted moc pachy nevnímám, prislo mi to jako ok, ale bylo znat, že nebyl dnešní. Uff, jsem se pekne lekla. Jinak kdyby náhodou, co si mužu vzit za piluli na potíže střevní?
Já teda kojím, to bude podobný co se týká léku - tak buď klasicky uhlí nebo Smectu, to je jen jíl, takže to miminu bude fuk.
@gabriela82 ok, tak při nejhorším zkusím to. No nic ve mě nebublá, tak asi ok. Zrovna bych se vas zeptala (nad touhle otazkou přemyslim dlouho) za jak dlouho stravi človek jidlo až doputuje druhým koncem ven? Někdo to má tak, že sotva dojí jidlo a už prej za hodinu letí na zachod (př feferony atd.). Mě to přijde přeci jen brzy. To chvili dá než doputuje tam a tam, nebo ne?
@traktorka dobrá otázka
Já třeba nemůžu chodit k MacDonaldovi, do hodiny běžím a mám lehkou srajdu.. Nemyslím, že by to už prošlo, spíš to tam popožene..
Já na začátku těhotenství snědla kremroly, u které jsem zjistila, že uprostřed je ten sníh vyloženě tekutej, takže špatně tepelně zpracovanej, měla jsem strach, že dostanu salmonelozu, ale naštěstí se nestalo nic. Jinak pokud bys měla průjem, tak smecta je fakt dobrá, nic se z ní do těla nevstřebává, jen vychytává škodliviny ze střeva a vyloučí se a hlavně zabírá. Ale chápu, že máš strach, je to pochopitelný. Ale neboj, určitě to bude OK
@traktorka píše:
@gabriela82 ok, tak při nejhorším zkusím to. No nic ve mě nebublá, tak asi ok. Zrovna bych se vas zeptala (nad touhle otazkou přemyslim dlouho) za jak dlouho stravi človek jidlo až doputuje druhým koncem ven? Někdo to má tak, že sotva dojí jidlo a už prej za hodinu letí na zachod (př feferony atd.). Mě to přijde přeci jen brzy. To chvili dá než doputuje tam a tam, nebo ne?
kdyby byl hodně špatnej, tak vybublá asi rychle:-) Záleží jak jsi citlivá, já jsem třeba celkem kachna.
@traktorka Nestane se nic, neboj. Já jsem snědla v těhotenství (kolem 12.tt) zkažené maso a holka je zdravá
Maximálně ti bude blbě
@traktorka píše:
Zrovna bych se vas zeptala (nad touhle otazkou přemyslim dlouho) za jak dlouho stravi človek jidlo až doputuje druhým koncem ven? Někdo to má tak, že sotva dojí jidlo a už prej za hodinu letí na zachod (př feferony atd.). Mě to přijde přeci jen brzy. To chvili dá než doputuje tam a tam, nebo ne?
To je různé, záleží co jíš a jestli jídlo třeba zapíjíš - každá potravina se tráví různě dlouho, třeba maso až 2 dny (myslím tím od spolknutí až po ten druhý konec
)
Ahoj holky, potřebuju radu. Snědla jsem jeden větrník, druhý si vzala mamina, ale všimla si, že neni už moc ok, ano trošku smrděl. No tak jsem docela na nervy, co vše se muže stát. Jsem v 11 týdnu těhotná, když se max po…
tak budu rada, ale co mimčo? Neovlivní ho to nějak? Jsou to presne dve hodiny a nic se nedeje, myslíte že to přijde později, nebo to vypadá ok?