25+5 skoro vůbec necítím pohyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
13.8.14 15:10

@Niiika88 - pro klid duše si zajeď do porodnice, udělají utz ;) A pokud máš placentu na přední straně a ještě je třeba prcek zády a kope dovnitř těla, tak ho moc neucítíš, až bude větší nebo až se otočí jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
13.8.14 15:10

@Niiika88 každý ti tu poradí raději jet k doktorovi, nebo do nemocnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
13.8.14 15:16

@Maky.p Většinou jsme ho měli na ultrazvuku otočeného zády. I když na screeningu ve 20tt se nám ukázal i zepředu :)

@Alušáček Bojím se, aby neřekli, že jen plaším a obtěžuju je :oops: :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
13.8.14 15:20

@Niiika88 to Ti neřeknou a kdyby, tak se nad to povznes-oni Tvůj strach o dítě neprožívají. Jinak osobně bych zkusila ještě coca colu, ta teda u mě zabírala stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
13.8.14 15:23

@elanaa Tu doma nemáme :( Zkusím počkat do zítřka jestli se nerozkope a kdyžtak tam budeme muset vyrazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
13.8.14 15:25

@Niiika88 zkus…fakt může kopat směrem dovnitř a není cítit nic, v 21.tt ještě leckdo nevnímá pohyby vůbec. Co já se v prvním těhotenství v těhle týdnech naplašila a nabrečela, že se určitě něco stalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
13.8.14 15:27

@Niiika88 To ti určitě neřeknou, lepší plašit, než něco zanedbat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
13.8.14 15:29

@elanaa Děkuju, jsem taková klidnější, když mi píšeš :hug: Stejně mám v plánu jít v pondělí za doktorem, tak bych se ho při nejhorším zeptala až potom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
13.8.14 15:33

@Terdul Byli jsme na ultrazvuku minulý týden dvakrát, jednou na screening a jednou na prohlídce na gyndě. Vše bylo v pořádku. Počkám až přítel příjde domu a proberem to. Říkám si, že by přeci jen mohl být otočený zádíčkama :think: Jsem z toho fakt nervózní a vůbec nevím, co mám dělat :nevim: V jednu chvíli bych jela na kontrolu a pak zase ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
13.8.14 15:37

@Terdul Počkáme, budu se víc sledovat a dávat pozor na pohyby :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
13.8.14 15:40

@Niiika88 víš co mi pomáhalo? sednout si hodně do klidu, dát ruce na nahý břicho a jakoby se dovnitř vcítit…prostě se pokusit na to miminko napojit. Většinou, pokud jsem rovnou necítila kopnutí, tak mě stejně zalil takový klid, prostě intuitivně jsem poznala, že je vše v pořádku a jen odpočívá a nepřeje si být rušeno ;) Každopádně pokud i tak nic-tak bych asi na tu kontrolu zajela (resp. zašla zítra ráno ke svému gyndaři), za ten následný klid to prostě stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.8.14 15:41

Ahoj holky, tak já jsem dnes 15+0 a pohyby cítím už od minulého týdne. Jelikož je to moje třetí těhotenství, tak vím, jaký to je pocit. Nikdo jiný to zatím necítil, bo když chce třeba přítel, tak malá jak naschvál spinká… :-) Držte se a hlavně klid bez stresů, vše bude v pořádku!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
13.8.14 15:56
@Niiika88 píše:
Holky začínám mít strach :( Zítra bychom měli začínat 22tt a první pohyby jsem začala cítít 20tt. Placentu mám na přední stěně. Ale už pár dní jsem mrňouska necítila. Dneska jsem si zkusila dát kapučíno a čtvrtku čokolády a pořád nic :( Měla jsem od začátku těhotenství hodně citlivá prsa a teď mi dokonce příjde, že mám i prsa míň citlivý, spíš tak normálně. Nebo se tak moc pozoruju :nevim: Mám docela strach :oops: :( Už nevím, co zkusit :nevim:
Doufám, že je všechno v pořádku.

V tomhle tydnu to muze takhle byt, nekdy ho citis porad a pak mas pocit, ze par dni vubec, je to jeste maly prdolka, kdyz je „nevhodne“ natoceny, nemusis o nem vedet. Pro klid duse si zajedte na uz, ale myslim, ze to bude v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.8.14 22:32

@Niiika88 jeď do nemocnice, nemá smysl se stresovat a tady ti stejně nic moc neporadíme ani tě neuklidníme tak jako doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí