25+5 skoro vůbec necítím pohyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
24.6.13 20:40

@Veronikq jako prvorodička jsem cítila pravidelné pohyby hodně brzo - v 17.tt. U druhého jsem tedy čekala to samé, ne-li ještě dříve. No, poprvé snad něco v 16.tt a pak nic a nic a nic a ještě v 21.-22.tt jsem si nebyla jista, zda to nejsou jen střeva. Nejsem hubená ani silná. Pořádně jsem začala cítit pohyby až kolem 30.tt a že bych se kvůli nim nevyspala, nebo mě bolely, budily… Ani náhodou.
A hlavní důvod - placenta na přední stěně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.6.13 20:41

@Veronikq jsi silnější? Jestli ano, tak to nejspíš bude tím. S placentou na zadní straně si časem ještě užiješ tolik kopanců, že ti tvé strachy ted´budou připadat úplně malicherné :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.6.13 20:41
@medvidekmyval píše:
Neboj, já cítila pohyby poprvé ve 24. týdnu a pak se tam spíš jen tak prevalovala, pac jsem ji cítila jen málo. a před 7 dny se mi ta moje princezna narodila. takže buď v klidu. určitě je mimisko v pohodě :hug:
:hug: díky a cítil ji i někdo jiný :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
24.6.13 20:42

A kde mas placentu, pac to taky hodne ovlivnuje, pri prvnim jsem ji mela ve predu a pohyby jsem citila pozdeji okolo 22 tydne a malinko-byly tlumene cele tehu a pri druhym jsem ji mela vzadu a pohyby uz od 16 tt a daval takovy slupky, az to bolelo a ted pri 3tim uz od 17 tt a placentu mam zase vzadu, tak jsem zvedava jaky to bude za par tydnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.6.13 20:45

@Veronikq
Není zač,, mám teď doma 6. týdení holčičku a je to zlatíčko,, nestresuj a opravdu se teš,, je na co :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.6.13 20:47

@berry4. Silná jsem… Děkuji. :hug: snad máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.6.13 20:50

@Veronikq určitě,mám za sebou těho jak s placentou vpředu, tak vzadu, protože jsem hubená, tak vím, co za cirkus mi už od 15 tt :mrgreen: dělala malá v břiše. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.6.13 20:54

Holky moc moc děkuju :hug: hned sem klidnější. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
24.6.13 21:17

@Veronikq Agoj, tak já před těhotenstvím 60 kg, pak jsem v těhotenství nabrala 14 kg, ale kulička jsem nebyla, stejně jsem pohyby té, ěř necítila..ve 28. týdnu a ve 36. týdnu jsem byla na poplachu v porodnicic, kdy jsem dítě necítila přes 24 hodin, at jsem třeba po hlavě skákala :D Vždy vše v pořádku… :mavam:
Doktor mi jednou řekl, že budu mít asi klidase a mám opravdu pohodáře, ztím..jsou mu jen 4 měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.6.13 21:17

@Veronikq jsem silnější a cítím pohyby od 15tt. Nicméně hodně nepravidelně. U první jsem cítila kolem 16-17tt a pamatuju si, že až do nějakého 25tt hooooodně nepravidelně a vše bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
24.6.13 21:19
@Lo píše:
@Veronikq Agoj, tak já před těhotenstvím 60 kg, pak jsem v těhotenství nabrala 14 kg, ale kulička jsem nebyla, stejně jsem pohyby té, ěř necítila..ve 28. týdnu a ve 36. týdnu jsem byla na poplachu v porodnicic, kdy jsem dítě necítila přes 24 hodin, at jsem třeba po hlavě skákala :D Vždy vše v pořádku… :mavam:
Doktor mi jednou řekl, že budu mít asi klidase a mám opravdu pohodáře, ztím..jsou mu jen 4 měsíce :mrgreen:
:zed: :zed: omlouvám se za chyby, píšu zároveň i na chatu na Facebooku :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.6.13 21:20

Taky jsem silnejsi, tak te mohu uklidnit, ze i ja to mela podobne. Pohyby citim od 22.tt,ale take slabe, nekdy jsem 2 dny necitila najednou nic. Pritel pohyby zretelne citi asi od 30.tt. Nyni jsem 34.tt a mala kope az se bouli brisko. Mej trpelivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.6.13 22:31

@Lo @atominnka. :hug: moc @Lisasa. díky za reakce. :andel: jste hodne. Trpělivá budu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
25.6.13 09:07

@Veronikq
Ja jsem pohyby miminka necitila nikdy. Resila jsem to tady snad od 20tt, proste jsem nikdy pohyby mimca necitila. Nikdy me nekoplo.
Kolem 32tt jsem zacala pocitovat takove to lechtani a sem tam se na brichu kdyz jsem vklidu lezela objevila vlnka nebo se neco vypoulilo ale to bylo vse.

Podle utz se maly hybal i kopal ale ja jsem to necitila. Silnejsi postavy nejsem. Placenta byla ve predu.
Pevne doufam ze u druheho pohyby snad ucitim, protoze myslim ze jsem o dost prisla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
13.8.14 15:05

Holky začínám mít strach :( Zítra bychom měli začínat 22tt a první pohyby jsem začala cítít 20tt. Placentu mám na přední stěně. Ale už pár dní jsem mrňouska necítila. Dneska jsem si zkusila dát kapučíno a čtvrtku čokolády a pořád nic :( Měla jsem od začátku těhotenství hodně citlivá prsa a teď mi dokonce příjde, že mám i prsa míň citlivý, spíš tak normálně. Nebo se tak moc pozoruju :nevim: Mám docela strach :oops: :( Už nevím, co zkusit :nevim:
Doufám, že je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky