Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
https://ulozto.cz/…0ngraHyPE4OP
Ahojky, co by jste prosím rekli ze to je? Dr. si neni jisty vůbec. Zajimaly by me i jine nazory ![]()
Ps - jinak nez takto pres odkaz mi nejdou nahrat, blbne mi přidání fotek na emimino ![]()
Dekuji vsem za reakci ![]()
Řekla bych že vidím pytlík. Ale moc bych se k tomu neupínala, fakt je to vidět blbě.
Já bych řekla že chlapeček…ale je to hádání pokud ani odborník si není jistý tak my ti tady těžko řekněme víc..jsoi to jen dohady
@Aotearoa me je to jedno ja se tesim na obojí ale dost rodina ma jasno chtely by kluka
Mame i jiny foto a tam to vypada zase spíše na holku ale tady mi to prijde na kluka
Dr. dnes prave na zacatku 4D ze by rekla na 90 holka a pak jsme jezdily hlavicka atd a pak rikam a fotku i spodku pls a ona najednou zajela a my 3 vsichni jen hlavu na stranu a ummm vazne holka?
a ona no ted ted to vylucuju a zkousela hledat a rikala holka, kluk, holka, kluk a pak ze proste si jista vubec není a ze si mame pockat na poslední 3 velky utz
Vim, ze nejste odbornici ale budu rada kdyz uslysim nejake nazory.. za me bychom mohli počkat az do porodu ale přítel a rodice to jsou zvedavci ![]()
Když to mimčo tam má tu nozicku tak blbě, těžko říct jestli to jsou kulky a nebo pysky, skoda ze není vidět ještě trochu výš.
@varenevejce snazila jsem se navrhnout i to mit v planu zajistit aby měli překvapení ale přítel je zvedvaka a vsude me doprovází a opravdu to chce vedet, chci mu vyhovět
![]()
@Elliissaa píše:
@varenevejce snazila jsem se navrhnout i to mit v planu zajistit aby měli překvapení ale přítel je zvedvaka a vsude me doprovází a opravdu to chce vedet, chci mu vyhovět![]()
![]()
Tak dej vědět ![]()
@Elliissaa píše:
Je to holčičkaVybraly jsme jméno Julie
Juuu. Holčička.
Jsem lepší, než doktor ![]()