27 měsíců a nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4834
26.12.12 23:19

Knížka, jak holky radily a číst ne v posteli, ale v jiné místnosti. Upravit režim spaní, jak píše Ha-ni.
Možná vás zkouší, kam až může zajít.
U nás zabrala Estivillova metoda a to jsem si přečetla jen pár námětů na netu-základní rady.Za tři dny byl klid.
U vás asi předpokládám delší čas, přeji, ať jste opět v normálu, jako před druhými narozeninami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.12.12 23:28

@Ha-ni budit dítě, když můžu spát? Neblázni :D My většinou dřív, jak v 8 nevstáváme a raději bych nedávala spát po obědě, než budit ráno. I když co jsem vypozorovala, tak čím spí dítě hůř přes den, tím hůř spí v noci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
27.12.12 08:46

@Veruš1 jenomže to dítě ještě celý den nevydrží nespat, jak píše zakladatelka. Takže ten spánek po o se musí nějak upravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
27.12.12 14:17
@Ha-ni píše:
@Veruš1 jenomže to dítě ještě celý den nevydrží nespat, jak píše zakladatelka. Takže ten spánek po o se musí nějak upravit :)

Aha, to se omlouvám, to mi uteklo :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
27.12.12 19:24

Holky děkuju, je to spousta rad a možností co a jak můžeme dělat-na emimiňačky je spoleh ;) jen dohodm info-prý se ničeho nebojí, i to mě napadlo a zkusila jsem s ní vše projít, vysvětlit si a u ničeho nebyla nijaká reakce, říkala že vše dobrý, světýlko na noc má. jinak s tím že třeba půjdu na záchod-neprochází. nic co znamená že musím jít pryč, ani třeba se vysmrkat.hned ječí. a to mléko-ona ho nemá ráno, to odmítá a je jí pak špatně tak nevím jestli už je vhodný vypustit i večer, nepotřebuje ho ještě co se „živin“týče? vím že kakao toho moc nemá ale… dohodli jsme se s mužem že zkusíme vynechat odpo spaní (dnes vytuhla v autě :( ) a nějak jí udržet v aktivitě (zkusíme) víc chůze a bez kočáru a nějaké pozdější spaní. a pro tu knížku půjdu. jinak ty homeo jsme ještě nezkusili, seženu je normálně v lékárně?

• Citovat
  • Upravit
9090
27.12.12 19:26

@nevsik homeo seženeš normálně v lékárně, jen ne vždy je mají na skladě a musí je objednávat, záleží na lékárně ale většinou do druhého dne u nás vždy byly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
27.12.12 19:33

Ahoj, řešíme teď úplně stejný problém s mladší dcerkou, je jí rok a třičtvrtě. Vždy spala a usínala výborně, asi měsíc trvá to co u vás a nemůžeme zjistit příčinu a nic nezabírá. CO se týče homeopatik, tak dnes jsem našla tohle, přečti, třeba ti to pomůže, já zítra každopádně vyrážím do lékárny ;) http://svethomeopatie.cz/…e-spatne-spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí