28 měsíců a nechce na nočník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
26.3.14 12:02

@Cosmos takže se začal učit ve 29 měsících? No u nás je problém si sednout, jinak vydrží i těch 2,5 3 hodiny, ale to už přešlapuje a čůrat nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
26.3.14 12:04

@Aliik jak probíhá ten oslavný tanec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.14 12:05

@Venetta děkuju, to potřebuju slyšet, že je šance a dozraje.
Je mi jen záhadou, že suchý vydrží, do kalhot se nepočůrá. Ach jo, volá ale plínu plínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
26.3.14 12:07

A vubec, mam holku, v cervenci tri roky a plinu ma jak na ven, tak na noc. Rano ma plinu uplne pocuranou, to si jeste nelajznu. Ja to nehrotim. Musi si na to prijit sam. Uvidis, treba za 14 dni mesic bude chodit ze dne na den ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
26.3.14 12:08

My zas mame problem s dudlikem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
26.3.14 12:09

@jajapaja2 ja bych mu ji asi vratila a zkusila pozdeji…at se zbytecne jeste vic nezabejci. Jde videt, ze on vi, co se po nem chce, ale jeste k tomu sam nedozral.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.3.14 12:10

@suricata jakkoli si ho udelas, jen aby dite bylo nadsene (ale asi holcicky jsou vic tancovaci nez kluci). Ja jsem vzala zuzku za rucicku a nadsene jsme poskakovaly kolem nocnicku a pozpevovaly, jaka je zuzka sikulka. Pak jsme pribraly i nejake zviratko ci panenku, ukazaly ji plny nocnik, pochvalily zuzku a znovu krepcily i se zviraty :mrgreen: obcas se toho byl nucen ucastnit i tatinek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.14 12:10

@palapa dudlík nám odvezli popeláři minulý týden teprve, první 3 dny si vzpomněl, ale teď už dobrý, ještě ty plíny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.3.14 12:11
@jajapaja2 píše:
@Cosmos takže se začal učit ve 29 měsících? No u nás je problém si sednout, jinak vydrží i těch 2,5 3 hodiny, ale to už přešlapuje a čůrat nechce :nevim:

Učit se začal asi v roce a půl. :lol: Pořád znovu a znovu opakovaně. Celé léto chodil doma nahatej, a čůral kde mohl. Nepomohlo opravdu NIC. To měl dva roky. Pak jsem dala na dva měsíce pleny, bo jsem měla před porodem, a docházely mi síly, a měsíc po porodu, aby nežárlil na mimino, jsem začala znova. No a je přes den bez plen, konečně. Ven si netroufám, protože se často do plínky pokaká. :( N noc vůbec ne, to má plenu pročůranou solidně.

Ale já ho teda musím posazovat, sám si neřekne, jen si občas ukáže! :cert: Vydrží to držet i 6h. 8o :( Jenže on ještě nemluví, tak co s tím? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.14 12:15

@Cosmos s mluvením nic moc u nás, teprve začíná zkoušet, ale píňu řekne :nevim: jinak i jídlo bychom měli pořešit, je to slabota, trpí na zácpu :nevim: má dokonce sirup od doktora. No ten nočník je teď na řadě, bude teplo, si slibuji, že to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
26.3.14 12:15
@jajapaja2 píše:
@palapa dudlík nám odvezli popeláři minulý týden teprve, první 3 dny si vzpomněl, ale teď už dobrý, ještě ty plíny :think:

Noo, vidis, se mate. My ho mame na spani. Vzala jsem ji ho pred dvemi mesici a mela jsem doma totalne dite na dne. Nevyspala - spi pres den tri hodiny - a bez dudliku vubec, takze usinala kolem 23hodiny vycerpanim a rano v sest vzhuru. Musela jsem vratit :-( zas v tomhle ja nevim co delat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.14 12:20

@palapa a spí s ním? Syn měl tři, jeden v puse a v každé ruce, bylo to strašný. Potom jednou usnul bez něho vyčerpaný a už jsem mu ho nedela. Spí v poledne někdy 40 minut, někdy 2 hodiny. Je to trápení s broučkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.3.14 12:23

Dudliku jsme se zbavili ve 28m. Dostal místo něj autíčko, které si bral do postele. (Opravdu důkladně vysvětleno, že čerti odnesli dudlík, a nechali tam to AUTO!) Dokonce se nám ale stalo, že si pak sám vyhrabal někde jeden zapomenutej dudlík, měli jsme jich víc. :zed: Tak jsem ustříhla špičku, a řekla, že se rozbil. :?
Jej, to bylo scén, autíčko musel držet v ruce, pak tam chtěl všechny autíčka. :roll: :lol: Týden usínal hůř, ale po týdnu už dobrý. Dokonce si tím ani nezrušil odpolední spánek, čehož jsem se bála.

Vědět, že to půjde tak řekněme relativně rychle, vezmu mu ho už dávno, určitě před druhým rokem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
26.3.14 12:30

Jé holky, ani nevíte jak jste mě potěšily :-D, naši malé je 25 měsíců a taky už slíchávám ze všech stran, že je na plínečky velká, ale co s tím, když ona si neřekne, někdy si na nočník sedne ale někdy u toho řve jako by seděla na připínačcích…hrůza. Taky si slibuju léto, alespoň přes den, ikdyž se trošku bojím toho, že v srpnu se nám má narodit druhé miminko, a jestli uvidí, že ono má plínečky, aby to zase nezačalo od znovu… Co se dudlíku týče, tak ten máme na spaní jak přes poledne, tak na noc…říkáme ji, že ho pak musí dát miminku ( pochybuju, že to zabere), pak už hold pokud sama nebude chtít budeme muset počkat na toho čerta :-D :-D…to je nejúčinnější metoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.14 12:31

@Cosmos jj, taky jsem měla strach ze scén, šlo to rychleji, než jsem čekala
Nočník jsme ale zkoušeli již loni v létě, nic, čůral vesele všude, teď si nechce sednout, ale vydrží právě dlouho, jen potom když ho posadím ( protože přešlapuje ) strašně řve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze