2.IVF a //

55
5.9.12 11:44

2.IVF.......a //

TtAhoj HOLKY :D
nevím zda :D tohle téma tady je ale založila jsem nové.
Momentálne jsem po 2.IVF které se zdá být úspěšné, jsem 7 po ET a mám // :srdce:
ale hodně hodně veľký strach…s mimodeložního :| :| :|
a proto píšu potrebovala bych podporu a taky neaké skušenosti pokud by jste mněli s týmhle problémem.
detičky nemám žádne :( jedno pred 4lety dopadlo v 19tt srdečný vadou a ukončením.....pak nic a 1.IVF skončilo hned po 5dnech krvácením a proto mám strach velkej strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1825
5.9.12 12:02

Ahoj, neboj, do třetice to klapne!! :dance: Strach, ten budeš mít ted už pořad, já ho měla celé těhotenství, špinila jsem skoro dva měsíce, vím, jak ti je.No a ted se mi tady okolo mě plazí naše dvojky :srdce: :srdce: Věř tomu a bude to dobrý!!! :palec:Jinak my čekali 5 let a vyšlo to taky na potřetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.9.12 12:04

Ďěkuji za podporu, jenom už jsou nervy po také době uplne na jehlickach, také jsem si nechala vložit 2mimi len strach je vet si nez radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.9.12 12:18

Lucko - jsou to nervy. Něco mi to připomíná!!!Jooo, mě!!! :mrgreen: :mrgreen: Já mám za sebou mimoděložní, pak 2 IVF - neúspěšný. Po 3,5 letech snažení a sdělení blbých výsledků z imuna jsem našla v srpnu //. Dost neuvěřitelný!! Do prvního utz jsem myslela, že mě šlehne (samozřejmě jsem měla už pobaleno do špitálu, páč jsem byla přesvědčená o mimoděložním), nakonec máme už i srdíčko. Vyhráno ještě neni (kvůli imunu), ale jsem jak ve snu po těch letech. Takže naprosto chápu, že na jednu stranu cítíš radost, ale ta obava a strach je taky velkej.
Jestli máš už takto brzo // jako vyšitý, tak bych se přikláněla k tomu, že to bude v pohodě. Já ty testy z mimoděložního mám dodnes schovaný (nevim, proč) a jsou o hoooodně slabší a pomaleji rostlo hCG.
Jako strachu se asi nezbavíš až do smrti (jedno dítko už mám a fakt ten strach po porodu ještě sílí a to nemluvím o době, kdy se bude pohybovat mimo domov bez dospělých, diskošky, puberta, chlapy… :mrgreen: ), ale věř, že to bude v pohodě. :palec: První metu máš za sebou, na další musíš s trpělivostí čekat. :mrgreen:
Moooc držim pěsti ať je vše v pohodě. A ty se taky snaž držet nerva na uzdě, zžejmě už na to nejsi sama. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.9.12 12:31

Dekuji ti KATE za krásny prispevek, ja jsem si testy delala 3 vcera jsem tam odpoledne skoro nic nevidela a dnes je sice ne jak kontrolni ale je normalne videt druhá čarka, IVF jsem mnela po 4denny kultivaci s 2morulkama bolesti nemm žadne jenom prsa bolej ze zacatku jsem mnela pichani v levo pak v pravo ale to mohlo byt i po zakroku(snad),do UTZ me ceka este vela dnu ale snad jak pujdu pristi tyden na krev tak mi nic zle nereknou:(
Je to neskutecne co my zeny musime pretrpet a nevíme čo nás čeká…
ACH JO snad uz se nade mnou Pan Boh zlituje a dovolí mi být štastnou, je mi 25 ale uz toho mám dost za sebou:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.9.12 12:38

Luci - taky mě píchalo tu vlevo (to jsem byla v klidu, páč už tam nemám vejcovod), tu vpravo (to už jsem se hroutila). :mrgreen: A mám ti takovej pocit, jestli nebude ta radost u tebe dvojnásobná. :think:
Každopádně budem obě doufat, že nám je tentokráte dopřáno a když z nějakýho důvodu ne, tak se bude prostě bojovat znova. Nejsme žádný másla, ne?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.9.12 12:47

Božínků si tak zlatááááá:)
Uvidíme jak dopadnem, myslíš že by se mi mohli ujat obě???Momenálne mě nebolí nic jedine mám problém zaspavat čož u mě nebyl problém!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
5.9.12 12:54

Pokud jsi nervozní, a nemužeš se dočkat výsledku krve, co zkusit si zajít na tu krev jako samoplátce? Ale zase, ted na začatku nebude HCG ještě tak vysoké, já měla 10ty den nejak okolo 130J a to jsem teda do příštích náběru byla nervní ještě víc!!!No a jak píše Kate, tak jestli máš dvě čarky už 7mý den, tak to vypadá nadějně. A byly v limitu? Já mela dvě čarky už šesty den… :) Jesli se uchytli jedno, nebo dvě, to Ti s jistotou řeknou až na UTZ, ani podle HCG se to nepozná. Já měla 15 den HCG 1479,což není nijak moc, a vidíš, mám dvojky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.9.12 13:12

Jáj holčičky ja počkám asi na příští týden, a stejnak bůhví kdy půjdu na UTZ aby mi něco řekli, stres mám ale músím to prežít stejnak s tým nic nenadelám, jenom se modlím aby to nebylo mimodeložní nic mě nebolí ale zase každá jsme jiná vidte!!!
Dnes mě prestali bolet i prsa moc se pozoruji nevím jestli je to dobre nebo ne!!!Ach jo drme si navzájem pesti at nam to dopadne jenom jenom dobre!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
6.9.12 16:05

Ahoj @lucka2601, mám za sebou 3. et- 1. ket a hcg jsem měla pozitivní, moje radost trvala asi 1 den, od té doby se bojím 1. ultrazvuku.....jsme my ženy ale hysterky :))))) takže se ti vůbec nedivím, že máš strach taky, teď už se asi až do konce těhotenství budeme jenom bát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.9.12 21:01
@principeska píše:
Ahoj @lucka2601, mám za sebou 3. et- 1. ket a hcg jsem měla pozitivní, moje radost trvala asi 1 den, od té doby se bojím 1. ultrazvuku.....jsme my ženy ale hysterky :))))) takže se ti vůbec nedivím, že máš strach taky, teď už se asi až do konce těhotenství budeme jenom bát :mrgreen:

Veru veru ale nejsme hysterky jeno uz spis zoufale s tych pokusu a nadeji, ja jeste krv pozitivny nemam jenom test pujdu az pristi tyden, strach a beznadej je vetsi nez radost s // :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.9.12 11:59

@principeska
AHOJÍK BABULA tak jak to s tebou vypadá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.6.16 14:19

Ahojky snad nevadi, ze se vetřu

Jen se chci optat kolikaty den se Vam ukázaly 2//? Ja uz si to po prvním ivf nepamatuji :nevim: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí