2 kamarádky a 2 batolata spolu na dovolené bez taťků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
28.4.10 11:24

2kamarádky a 2batolata

Mohl by mi někdo poradit, třeba z vlastní zkušenosti? Chystáme se 2mamči s našimi prcky (1rok a 1,5r.) na dovču. Rádi bysme jeli zač. června. Nemůžeme se rozhodnout kam letět. Rádi bysme k moři, potřebujeme all inclustive kvůli dětem. Nejlépe 2pokoje, protože být v jednom s 2batolaty, to by bylo za trest. Aby byly v areálu hezké bazény, nejlépe i něco pro děti. Uvítali bysme i to, že když bysme chtěli na procházku ven, tak tam budou uličky s obchůdky a budeme si moct dát třeba zmrzku. Moře by nemuselo být taky daleko. Vím, že na jídlo a luxus je dobrá třeba Djerba, Tunisko, ale zase je vše v komplexu a venku nic. Tak jestli něco evropského? Hlavně letecky. Slyšela jsem také, že přes německé cestovky je to daleko levnější, má s tím někdo zkušenosti? Prosím, prosím může nám někdo poradit, kam máme vlastně letět? Jinak máme na to každá max. 18. tis. a rádi bysme alespoň na 10dní. Já děkuju všem, kdo by nám chtěl poradit. Díky moc a snad tu dovču zvládneme, trochu se toho bojím jet sami bez tatínků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
28.4.10 11:33

ČAU my jezdime takhle dlouho a když budete mit slušny hotel 4-5 hvězd tak můžete byt v pohodě v jednom. Dětem se to bude libit a od moře budou tak unavené že usnou jak špalky :mrgreen: My byly v Tunisu V Hamametu, Sousse a na Djerbě - nejlepši bylo Sousse. Hotely znam všchny slušné osobně tak se kdyžtak zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.4.10 12:17

no samy dve zenske s dvema batolaty bych volila neco evropskeho, hlavne s blizsim doletem - Spanelsko, Baleary, Italie, Recko.
Pokoje ja bych volila rozhodne oddelene. Uz kvuli spani deti a i ja bych preferovala vlastni klid a koupelnu.

• Citovat
  • Upravit
2649
1.5.10 22:03

Já bych doporučila Turecko, tam je to fakt pro děti super a mohly byste dostat i rodinný pokoj. Obávám se ale, že do toho rozpočtu se nevejdete. S tímto rozpočtem možná Bulharsko, ale tam zase rodinné pokoje nebývají zvykem :-(

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.5.10 16:58

děkuju

Ahojte, děkuju moc všem, tak už jsme se rozhodly. Vybraly jsme s kamarádkou Krétu a budeme mít ložnici a kuchyňku s jakoby obýváčkem. Tak to už se tam nějak zabydlíme :lol: Máme all inclusive, takže bez starostí a moc se těšíme. Děkuju všem za vaše rady a zkušenosti. Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí