Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kačka.1985 píše:
jinak golfík mame každý vyfasuje jednu hůl a jedemjen nam nějak mizí míčky musím vždy vlízt pod gauč a vytahovat když nemužem najít používame pomeranč s dětské kuchynky
Jrk píše:Kačka.1985 píše:
Ahoj holky,maminky vím že je ještě čas než budou vánoce ale ja už přemýšlím co té mojí cácorce koupit.Takže zatím vím že chceme koupit postýlku pro panenku,nějakou pohádkovou knížku ale co dál??budu ráda za vaše názory co by jste koupili vy?Moc děkuji za nápadypuzzle, vkladacky, drevene kostky, dreveny vlacek ( viz ) - je i levnejsi v tescu, drevene kostky, obrazkove kostky, my koupili i stavebnice ( seko , seva seva , lego duplo / lego klasik ), domecek pro panenky, nabytek pro panenky, nadobicko, ukecanou panenku (myslim ze se tomu rika Sousou), maly golf (takove vetsi hole s myckem - uci se trefovat), klavirky (jakekoliv, to vzdy udela radost)
a hafo dalsich veci, kdyby nestacilo muzu psat dal
hihi, ja poridil takovy ten velky penovy micek (myslim ze se s nim hraje jako detsky tenis) a ten pod gauc nevleze ![]()
Pipet píše:
Takový ten látkový stan - domeček… Sice zabere plno místa, ale je fakt každý den používaný=)
My mame krabici od hoodne stare TV. Udelal jsem tam dvirka a okno. Holky si vyhraji…
Kačka.1985 píše:
Moc děkuji za navrhy určitě si něco vyberu už začínam psatt seznam a pak budu jen vyškrtavat co ne
Jeste me napda ze by bylo vhodne kolo/odrazedlo (my poridili rovnou malicke starsi kolo).
Pexeso, krtkova zahradka / nebo ferda Ferda .
K otazce kolik toho kupujem: povetsinou jedno dite jeden max dva darky. Dle toho co by jsme chteli tak max oba do 1000,– celkem. Osobne si myslim ze je lepe jim dat darek kdyz na to doroste a v svatky,nar., vanoce jen neco aby se necitilo odbyte.
Kačka.1985 píše:Liduš88 píše:Tohle je dobrý napad sice už ma panenek asi 5 ale žadnou mluvící ale napadlo mě da se k te panence koupit i na vyměnu oblečení?Kiki všechny panenky svlíka
my kupovali neteři panenku Baby born,vydávala zvuky,mluvila.Byla z toho fakt nadšenáA bylo k tomu i dost příslušenství.
Určitě jsem nějaké doplňky viděla,oblečky,nějaká atosedačka dětská,nebo postýlka pro tu panenku.Dneska se snad sežene všechno
Jinak my za vánoce dáme dost,třeba 5000 za jedno dítě i více,ale je to taky tím,že mají obě děti v prosinci i narozeniny ![]()
Ahoj,my jsem to řešili zrovna minulý týden ![]()
Babička bude dávat Elišce (teď v srpnu měla dva roky) kuchyňku nebo dětský vysavač (je po mamince strašně na uklízení) ![]()
Maminka jí bude asi kupovat takovou motorku http://www.hracky-miminka.cz/…torka-modre/ (to má zase asi po tatínkovi) ![]()
a ode mě buď nějakou panenku a knížku nebo takového hrajícího medvěda - když se mu zmáčkne nožička nebo ručička tak hraje nebo povídá říkadla.
Radši to řešíme dřív, aby se pak nesešly stejné dárky
Liduš88 píše:Kačka.1985 píše:Určitě jsem nějaké doplňky viděla,oblečky,nějaká atosedačka dětská,nebo postýlka pro tu panenku.Dneska se snad sežene všechnoLiduš88 píše:Tohle je dobrý napad sice už ma panenek asi 5 ale žadnou mluvící ale napadlo mě da se k te panence koupit i na vyměnu oblečení?Kiki všechny panenky svlíka
my kupovali neteři panenku Baby born,vydávala zvuky,mluvila.Byla z toho fakt nadšenáA bylo k tomu i dost příslušenství.
Jinak my za vánoce dáme dost,třeba 5000 za jedno dítě i více,ale je to taky tím,že mají obě děti v prosinci i narozeniny
Jinak zatím vyhráva nějaký ten latkový domeček
určo nějakou panenku s příslušenstvím oblečky atd Ferda vvypadá super
Odražedlo je pěkné takové plánujeme taky ale přes zimu moc nepojezdí a na jaře uvídíme jak vyroste atd.ještě mě zaujal ten vysavač nebo nějaká uklidová sada mala krade smeták už ted a zametá ![]()
NO s těma dárkama by mě taky zajímalo, pokud to někomu nevadí napsat, jak to u nich je.. Protože jsem měla loni a předloni špatný pocit z tchýně. Přijde mi , že přehánějí Vánoce, Mikuláše ![]()
Letos se chytám říct, že namjí kupovat tolik.. Nechci mít doma rozmazlené dítě.. Holky, ale opravdu to přehání, to neni jeden dárek , dva, ale na Mikuláše plnou tašku i hračky, do toho dá jedna švagrová, druhá a my taky a prostě to je hrůza ![]()
Jrk píše:Kačka.1985 píše:hihi, ja poridil takovy ten velky penovy micek (myslim ze se s nim hraje jako detsky tenis) a ten pod gauc nevleze
jinak golfík mame každý vyfasuje jednu hůl a jedemjen nam nějak mizí míčky musím vždy vlízt pod gauč a vytahovat když nemužem najít používame pomeranč s dětské kuchynky
Jrk píše:Kačka.1985 píše:
Ahoj holky,maminky vím že je ještě čas než budou vánoce ale ja už přemýšlím co té mojí cácorce koupit.Takže zatím vím že chceme koupit postýlku pro panenku,nějakou pohádkovou knížku ale co dál??budu ráda za vaše názory co by jste koupili vy?Moc děkuji za nápadypuzzle, vkladacky, drevene kostky, dreveny vlacek ( viz ) - je i levnejsi v tescu, drevene kostky, obrazkove kostky, my koupili i stavebnice ( seko , seva seva , lego duplo / lego klasik ), domecek pro panenky, nabytek pro panenky, nadobicko, ukecanou panenku (myslim ze se tomu rika Sousou), maly golf (takove vetsi hole s myckem - uci se trefovat), klavirky (jakekoliv, to vzdy udela radost)
a hafo dalsich veci, kdyby nestacilo muzu psat dal
kvaček píše:
NO s těma dárkama by mě taky zajímalo, pokud to někomu nevadí napsat, jak to u nich je.. Protože jsem měla loni a předloni špatný pocit z tchýně. Přijde mi , že přehánějí Vánoce, Mikuláše
Letos se chytám říct, že namjí kupovat tolik.. Nechci mít doma rozmazlené dítě.. Holky, ale opravdu to přehání, to neni jeden dárek , dva, ale na Mikuláše plnou tašku i hračky, do toho dá jedna švagrová, druhá a my taky a prostě to je hrůza
U nás to rozhodně dva dárky nejsou
.. M"žu upřímně říct, když někdo přijde tak si myslí, že mám nejmíň děti dvě a nějak už odrostlejší - 4,5, kolik má malý hraček ![]()
A každý si myslí, že kupujem , dokupujem a prd, všechno je to od rodin k Vánocům, Mikulošovi.
My dáváme asi 5 dárků.. dva větší - třeba loni stavebnic lego, větší auto a tři menší, jako knížku, nějaké barevné kačenky do vody a něco , jo oblčení v balíčku..
kvaček píše:
U nás to rozhodně dva dárky nejsou.. M"žu upřímně říct, když někdo přijde tak si myslí, že mám nejmíň děti dvě a nějak už odrostlejší - 4,5, kolik má malý hraček
A každý si myslí, že kupujem , dokupujem a prd, všechno je to od rodin k Vánocům, Mikulošovi.
My dáváme asi 5 dárků.. dva větší - třeba loni stavebnic lego, větší auto a tři menší, jako knížku, nějaké barevné kačenky do vody a něco , jo oblčení v balíčku..
Kačka.1985 píše:
Jinak zatím vyhráva nějaký ten latkový domečekurčo nějakou panenku s příslušenstvím oblečky atd Ferda vvypadá super
Odražedlo je pěkné takové plánujeme taky ale přes zimu moc nepojezdí a na jaře uvídíme jak vyroste atd.ještě mě zaujal ten vysavač nebo nějaká uklidová sada mala krade smeták už ted a zametá
S odrážedlem bude jezdit zatím doma a dá se používat i venku, taže pak může jezdit i tam. Tak malou lopatku a smetáček už má taky ![]()
chce dělat všechno co vidí u maminky ![]()
já jí většinou dávám jeden větí dárek a pak něco menšího, nejvíc í zásobují asi babičky - holt první vnouče ![]()