2. měsíce mimo - spaní přes den

182
1.2.16 16:06

2.mesice mimco - spaní přes den

Nejsem v tom sama? Mám 2.mesicni holčičku, která mi přes den usne na 10-20 minut a pak je třeba hodinu vzhůru a jedeme zase nanovo… Je to normální? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
253
1.2.16 16:13

Asi je, kdyz ti takhle spinka. :)
Me malá spala ve 2 nesicich porad skoro. A i ted je ji pul roku, a porad 4× denne na hodinku usne, dvakrat dopoledne a dvakrat odpoledne. Porad cekam, kdy se to zmeni, a nastesti to nepřichází. Treba si jeste zvyká na nejaky režim, ktery se ji podle me postupem casu ustálí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
1.2.16 16:19

Mám 2.měsíční mimčo a toto se mi neděje. Spinká 2-3 hodiny, pak přebalení, kojení, mazání, odříhnutí, ponošení, pokoukání co kde lítá, pak začne zívat a zavinuji, kolébám, ukládám.
Začla to dělat až teď? Nemá třeba přemíru podnětů? Třeba by chtělo spinkat ale něco ho ruší - máš ho zavinuté? Mě mimčo šermuje rukama v obličeji a tím se budí. Nezavinuté mi vydrží spát tak těch 10-20 minut jak píšeš. Není mu příliš horko, zima? Je odříhlé? Nemá prdíky? Mokrou plenku? Nechce dudat ve spánku? :think: Pokud moje mimčo toto nemá splněné, pak se jí nedaří spinkat ani zavinutá. Také se mi osvědčilo jí zkusit ukolébat v postýlce, když se mi vzbudí po těch 10 min. a hned jí nevyndavat, to jí znovu probere a zase kouká, kde co lítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
1.2.16 16:28

Ano. Je to uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
1.2.16 16:28

@brunet1 u nás to tak bylo, později jsme zjistili, že měla hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
1.2.16 16:42

Malej byl taky nespáč, prakticky od narození toho přes den moc nenaspal, vždyky maximálně na 20 minut odpadnul a už se jelo nanovo :D zato ale spinkal pěkně celou noc :) takže bych řekla že je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.2.16 17:02

@Kriss Tina přesně tak…v noci spí krásné a přes den venku cca 3 hofinky, ale den hrůza. V ruce mi usne, polozim ji a za chvílí ma oči jak baterky :) snad se to časem zlomi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.2.16 17:04

@Hermio dělá to tak už asi měsíc. Průběh máme stejný jako ty, ale když ulozim je za chvíli vzhůru…stihnu si dojít kolikrát jen na wc…přijdu a už na mě kouká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.2.16 17:04

@Alyss1 to jsem rada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.2.16 17:05

@kopejka hladem to určitě není… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
1.2.16 17:05

@brunet1 budte rádi že spí aspon v noci, jiný děti se vyspí přes den a v noci sou pak co hodina vzhůru :D já se přes den od malýho nehla, maximálně sem ho dala do lehátka a nechala ho at se kouká jak třeba vařim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
1.2.16 17:23
@Kriss Tina píše:
@brunet1 budte rádi že spí aspon v noci, jiný děti se vyspí přes den a v noci sou pak co hodina vzhůru :D já se přes den od malýho nehla, maximálně sem ho dala do lehátka a nechala ho at se kouká jak třeba vařim :D

Od kolika jsi dávala malýho do lehátka na tu koukačku? Já jen, že lehátko ještě nemáme, a nevím kdy ho už pořídit? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.2.16 17:34

Meli jsme to taky tak, spal pres den 10 min a zbyvajici hodinu brecel a brecel. Po operaci kyly ve 2.5 mesicich se to zmenilo na 20 min, cca od 3 mesice, ale uz nebrecel. Venku v kocare taky spal i hodinu, ale nesmela jsem se zastavit. Pres noc spal bez probuzeni. Cca od 8 mesice spal 2× za den 40 min a celou noc a od 1.5 roka jednou za den 40 - 60 min a to ma do ted, 22 mesicu. Pres noc spi cca 10 hod vkuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.2.16 17:58

@Market461 asi to chce čas než si to sedne..každopádně jsem klidnější, ze mužů čekat lepší zítřky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
1.2.16 21:00

Urcite se to zmeni, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie