Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky
tak dekuju uvidime jak to dopadne
kdyby se to povedlo tak ti sem dam vedet
![]()
No to doufám, že mi sem dáš vedět. Já sem pak také hodím nějakou fotku Marečka až se vyklube na svět.
Zatím pa a drž se.
No to doufám, že mi sem dáš vedět. Já sem pak také hodím nějakou fotku Marečka až se vyklube na svět.
Zatím pa a drž se.
Gratuluji!
Příspěvky tady mi pomáhají a dávají naději, že není nic ztraceno. Včera jsem bohužel samovolně potratila v 6tt, už podruhé. Poprvé ve 12tt. Děťátko nemám ještě žádné, tak doufám, že se to jednou povede i nám…
Všem přeji zdravá a šťastná miminka ![]()
Potkánku!!! Co to vidím!! Velký HURÁÁÁÁ - Tobě se zadařilo
Gratuluju a přeju hodně štěstí.. přijdeš říct taky k nám do diskuze??
![]()
zizalacku neboj ono to pujde
ja vim je to smutny ale stejne se musi jednou zadarit
aspon takhle si to rikam jaa
a vidis mam treti pokus
tak drzim palecky at ti to vyjde
![]()
potichoučku gratuluji ať HCG roste a dálnice sílí.
Já vím, že jsem ti sem napsala, že až se Mareček vyklube hodím foto. Tak doufám, že nevadí, když hodím jednu fotku ještě před vyklubáním ![]()
Zatím papa a všem snažilkám přeji hodně síly a štěstí a brzy //.
Fotka je trochu mázlá a Mareček se styděl, tak si dal ručinku před obličejík. ![]()
verko teda jeziis ten je uzasnej
moc ho ode me pozdravuj a at krasne roste
![]()
…
![]()
Pak hodím fotku až bude z bříška venku… pa.
NOO JE TO UZASNY ZE JE UZ TAKHLE VIDET OBLICEJICEK FAKT MANEKYNEK
… měla jsem jít dřív. Lituji toho že jsem na ten 3D UTZ nebyla víckrát. Byl to úžasný pohled sledovat ho jak se hihňá a saje si ručičku. Mám ještě 5 dní do termínu…
![]()
jeeziis tak at mas bezbolestnej porod bojis se
ja radsi o tom nepremejslim
ale zachvili budes mit uzlicek domaa
… jestli se bojím. To nejde říct že se bojím, jen mám jiný pocit, když mi dr. při Sabince řekl, že bude tříkilová tak jsem měla strach abych jí vytlačila a teď když má 3600 g a ještě něco přibere tak jsem z toho taková nejistá. Epidurál nechci ( neměla jsem ho ani poprvé ) trpím na migrény tak nechi riskovat jako kamarádka. Ta se po epidurálu mohla druhý den zbláznit bolestí hlavy. Vím že to na všechny působí jinak, ale…
Tak asi tak. Zatím o tom nepřemýšlej a užívej si těhu. Porody a typy porodů a zkušenosti z porodů si přečti až pak. Pár týdnů před porodem. A čti jen ty hezké zkušenosti… já vím se mi to řekne. Já také četla pár těch blbých ale … aspoň vím co také může nastat. Po prvních řádcích to sámoška nepoznáš a pak ti to stejnak nedá a dočteš to celé. I já dočítala ![]()
Zkrátka hodně radostí v těhu přeji. Užívej so to.
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.