2.potat - ta samá chyba

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
29.8.11 13:17

ahojky :srdce: :srdce: tak dekuju uvidime jak to dopadne :-D :-D :-D kdyby se to povedlo tak ti sem dam vedet :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Verka80
29.8.11 20:09

Ahoj Potkanku

No to doufám, že mi sem dáš vedět. Já sem pak také hodím nějakou fotku Marečka až se vyklube na svět.
Zatím pa a drž se.

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Verka80
29.8.11 20:09

Ahoj Potkanku

No to doufám, že mi sem dáš vedět. Já sem pak také hodím nějakou fotku Marečka až se vyklube na svět.
Zatím pa a drž se.

• Citovat
  • Upravit
4986
7.9.11 23:43

ahoojky verko taaakk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.11 09:51

Gratuluji!
Příspěvky tady mi pomáhají a dávají naději, že není nic ztraceno. Včera jsem bohužel samovolně potratila v 6tt, už podruhé. Poprvé ve 12tt. Děťátko nemám ještě žádné, tak doufám, že se to jednou povede i nám…
Všem přeji zdravá a šťastná miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Limonada1
8.9.11 09:52

nepřihlášená Limo.nada

Potkánku!!! Co to vidím!! Velký HURÁÁÁÁ - Tobě se zadařilo :dance: :dance: :dance: Gratuluju a přeju hodně štěstí.. přijdeš říct taky k nám do diskuze?? :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
4986
8.9.11 09:56

zizalacku neboj ono to pujde :lol: :lol: :lol: ja vim je to smutny ale stejne se musi jednou zadarit :hug: aspon takhle si to rikam jaa :lol: a vidis mam treti pokus :-P tak drzim palecky at ti to vyjde :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
8.9.11 10:02

AHOJKY LIMONADKO DEKUJU :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: NOO JESTE NENI NIC VYHRANO :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
8.9.11 19:01

Potkánku ...

:potlesk: :potlesk: :potlesk: potichoučku gratuluji ať HCG roste a dálnice sílí.
Já vím, že jsem ti sem napsala, že až se Mareček vyklube hodím foto. Tak doufám, že nevadí, když hodím jednu fotku ještě před vyklubáním :oops:
Zatím papa a všem snažilkám přeji hodně síly a štěstí a brzy //.
Fotka je trochu mázlá a Mareček se styděl, tak si dal ručinku před obličejík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
8.9.11 19:41

verko teda jeziis ten je uzasnej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: moc ho ode me pozdravuj a at krasne roste :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
8.9.11 19:49

No vypadá to že bude krasavec...

:mrgreen: :-P
Pak hodím fotku až bude z bříška venku… pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
8.9.11 19:54

NOO JE TO UZASNY ZE JE UZ TAKHLE VIDET OBLICEJICEK FAKT MANEKYNEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
8.9.11 20:39

No už je docela pozdě. Jsem 40tt

… měla jsem jít dřív. Lituji toho že jsem na ten 3D UTZ nebyla víckrát. Byl to úžasný pohled sledovat ho jak se hihňá a saje si ručičku. Mám ještě 5 dní do termínu… :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
8.9.11 20:41

jeeziis tak at mas bezbolestnej porod bojis se :-( ja radsi o tom nepremejslim :-x ale zachvili budes mit uzlicek domaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
8.9.11 21:25

Potkánku...

… jestli se bojím. To nejde říct že se bojím, jen mám jiný pocit, když mi dr. při Sabince řekl, že bude tříkilová tak jsem měla strach abych jí vytlačila a teď když má 3600 g a ještě něco přibere tak jsem z toho taková nejistá. Epidurál nechci ( neměla jsem ho ani poprvé ) trpím na migrény tak nechi riskovat jako kamarádka. Ta se po epidurálu mohla druhý den zbláznit bolestí hlavy. Vím že to na všechny působí jinak, ale…
Tak asi tak. Zatím o tom nepřemýšlej a užívej si těhu. Porody a typy porodů a zkušenosti z porodů si přečti až pak. Pár týdnů před porodem. A čti jen ty hezké zkušenosti… já vím se mi to řekne. Já také četla pár těch blbých ale … aspoň vím co také může nastat. Po prvních řádcích to sámoška nepoznáš a pak ti to stejnak nedá a dočteš to celé. I já dočítala :roll:
Zkrátka hodně radostí v těhu přeji. Užívej so to. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty