Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Neni to v pohodě, ikdyž se to tak někteří ještě dělají. Největší průser pro mě je, že když nastane reakce, nevíš na co děcko reagovalo, a ted nemluvím o zvýšené teplotě.
Nikdy jsem dvě dohromady nedala i když mě to bylo nabízeno. Odmítla jsem.
Teď už s tím nic nenaděláš, příště „křič hned ve dveřích“ ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, předem prosím, abyste mě tu neukamenovali, je to moje první mimi. Dnesks jsem s malou byla na očkování. V čekárně hrozně moc lidí, zmatek, já si očkování nijak zvlášť nenastudovala.. vyběhla sestřička, řekla “tak dneska dáme 2 vakcíny?” Podala mi papír, já podepsala a bylo to. Až doma jsem se chytala za hlavu proč jsem ji je nerozdělila. Malá je zatím dost ubrečená, jinak ale žádná horečka. Tak bych se chtěla zeptat zda máte někdo zkušenosti s 2vakcíny naráz
Naše doktorka taky vakcíny nerozděluje, pokud pro to nejsou závažné zdravotní důvody. Nemá pro to prostor. Ma ještě další specializaci. Rozdělit vakcíny znamená přijít vícekrát. Všechny moje děti měly hexu a Prevenar naráz.
Ale zrovna Bexsero by se mělo dávat odděleně. Má vyšší riziko nežádoucích účinků.
@1Pears1 píše:
Naše doktorka taky vakcíny nerozděluje, pokud pro to nejsou závažné zdravotní důvody. Nemá pro to prostor. Ma ještě další specializaci. Rozdělit vakcíny znamená přijít vícekrát. Všechny moje děti měly hexu a Prevenar naráz.Ale zrovna Bexsero by se mělo dávat odděleně. Má vyšší riziko nežádoucích účinků.
A jak víš že závažný zdravotní důvod nebude mít právě po nějaké vakcine? Nema prostor očkovat deti zvlast? Tak jim nase.re několik ockovani dohromady? Já se divím že si tohle někdo nechá líbit. Tak snad ma doktorka prostor na kvalitní vyšetření. ![]()