Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, měla bych dotaz. 23.2 a 24.2. mne vyšel pozitivní ovulacni test clear blue digital. 6.3. Jsem zkoušela tehotensky test, zda tam třeba nebude dusik, protože jsem měla hrozné divné pocity. Nicméně na testu nic nebylo. Jen tak ze zajímavosti jsem zkusila ovulacni test mammatest a test byl silné pozitivní. Tehotna podle vseho nejsem. Stalo se vám to někomu? Je možné mít dvě OVULACE takhle dlouho od sebe?
Foto - je “druhá” ovulace
Cykly mám dlouhé, cca 49 dnu.
@Klokanek379 Tak možné to je… Žes ovulovala z jednoho a potom z druhého vaječníku. Ale je to docela divné. Obyčejně se tohle děje v rámci několika dnů, né týdnů.
Asi bych to spíš řešila s doktorem.
Je možné, že třeba těhotná jsi. Už jsem tu četla, že ženám v těhotenství vycházel pozitivní i ovu test. Zkus udělat znovu těhotenský test a případně si zajít k doktorovi.
Druhe tehu mi ukazal ovulacni test driv nez tehotensky, zkus rano znovu tehotensky:-)
@kytkalenka píše:
Druhe tehu mi ukazal ovulacni test driv nez tehotensky, zkus rano znovu tehotensky:-)
Už je to víc jak 14 dnu od té pseudo první Ovu, zkusím za par dni tt, pripdne ještě třeba za týden dalsi, kdyby se zadarilo z druhé ovu
no kezby to vyšlo ![]()
Anebo se nezadarila prvni ovulace a telo to zkousi znova. Urcite bych na to blitla
@Micky174 píše:
@Klokanek379Taky jsem napjata jak ksandy
Tak dneska ráno nic. Ale to je stejne ještě asi brzy, tak tomu dam ještě čas uvidime. Dam pak určitě vedet ![]()
Hcg. Pokud ta první ovu proběhla a zadarilo se, tak hcg by Uu mohl něco ukázat. Pokud se zadarilo u druhé, tak na test by bylo ještě brzy…
Ahoj holky, tak dneska asi 15 DPO, den očekáváne M/S a tt negativní ![]()