Snažení o další mimčo po dvou císařích.

11.3.20 15:45

Snažení o další mimčo po dvou císařích.

Čauky ženy, tak 2014 císař holčička, hned na to 2015 císař zase pipinka no a ted jsme já i muž v pořádku snažíme vlastně 4 roky už. Toho chlapečka noo ještě :srdce:.Nehrotíme to, jen prostě chceme zkusit toho piňďourka :mrgreen: Dvě holčičky už máme takže mise splněna ale kdyby se zadařilo :srdce: i
třetí holčička bude požehnáním :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
11.3.20 16:00

@sofinkaemilka a dělali vám před třetím snažením nějaké podrobnější vyšetření, třeba ultrazvuk jak vypadá jizva? Já se toho bojím jako čert :( aby mi nepraskla děloha, jinak bych o třetím taky uvažovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.20 16:12

@JaneCase jste taky po císaři joo? Paní doktorka rikala ze jizva je krasne zahojena no a u muze asi v poho kdyz uz mame dve pipiny :srdce: spise u mne problem myslim ze to bude tema císařema brzo zasebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.20 22:06

Ahoj holky. Taky mám 2× císař jeden 2012 druhý 2014 pak jsem měla tělísko to mi teď dr. vyndal(začátek unora) a snazi me se o holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.20 22:18
@Veronika.verun píše:
Ahoj holky. Taky mám 2× císař jeden 2012 druhý 2014 pak jsem měla tělísko to mi teď dr. vyndal(začátek unora) a snazi me se o holčičku :D
preji hodne stesti a at je holcicka :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.20 22:25

@sofinkaemilka díky vám zase přeji toho kluka… já mám trošku pocit že jsem paranoidní a myslím že nám to vyšlo na první pokus :lol: :lol: jsem dnes 10dpo tak začnu už pomalu testovat :think: jsem horší než prvnička :zed: ale zase predtim jsem to taky vzdycky vedela driv nez ukázal test… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.20 07:52
@sofinkaemilka píše: Čauky ženy, tak 2014 císař holčička, hned na to 2015 císař zase pipinka no a ted jsme já i muž v pořádku snažíme vlastně 4 roky už. Toho chlapečka noo ještě :srdce:.Nehrotíme to, jen prostě chceme zkusit toho piňďourka :mrgreen: Dvě holčičky už máme takže mise splněna ale kdyby se zadařilo :srdce: i
třetí holčička bude požehnáním :srdce: :*

Ahojky, známá má 3 děti- všechny císařským řezem- a všechno bylo v pořádku, jenom se taky museli dýl snažit :kytka: mají tři raubíře- všechno kluci :lol: tak držím palce ať se ten klučina podaří :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex