Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Master cleanse doporučuji, je to 10 denní kůra, stačí jen vydržet a bude dole určitě víc kilo
Nejíst večer, nahrazovat pečivo zeleninou, hodně pít místo jídla.. ale to jsou takové rady, které nemají dlouhého účinku, možná zhubneš, ale pak to asi zase naskočí zpět ![]()
@anet007 píše:
Master cleanse doporučuji, je to 10 denní kůra, stačí jen vydržet a bude dole určitě víc kilo
A nejdou pak kila zase nahoru? Je to 10dní jen pít a nic nejist a pak se člověk nají a nabero to nazpět?
Mlecna dieta, je to sice mazec a chce to pevnou vuli, ale funguje.
Jestli je to jen do šatů, tak co zkusit nějaký stahovací spodky?
zaručený je samozřejmě nežrat vůbec a téměř nepít :-/ ale to by sis tý svatby nemusela moc užít…
bacha - vyšší fyzickou námahou rychle nezhubneš - naopak se tělo „předzásobí“ na větší záhul…
já nechtěně extrarychle zhubla tím, že jsem se téměř nehejbala a nic jsem nejedla, zhubla jsem za dva týdny 7kg… ale nikomu to nepřeju. Celkově jsem zhubla 22kg (67 - 45 kg) a za mě říkám „každej špek dobrej a buďte za něj rádi“, protože v době nemoci nebo jakýkoliv krize vám to může zachránit zdraví/život
Každopádně krásnu svatbu.
@klaris35 píše:a můžu něčím nahradit mlíko?
Mlecna dieta, je to sice mazec a chce to pevnou vuli, ale funguje.
@Zahradulinka píše:
A nejdou pak kila zase nahoru? Je to 10dní jen pít a nic nejist a pak se člověk nají a nabero to nazpět?
Mě se to zpět nevrátilo a to teď už jím normálně jako dřív
Jo tak to netusim, zkuste se na to mrknout na www.sjidelnicek.cz je tam seznam diet a mezi nimi mlecna dieta, tak uvidite:-)
@anet007 píše:
Mě se to zpět nevrátilo a to teď už jím normálně jako dřív
tak to se pije 10dní jen voda s javorovým sirupem a kajenským pepřem a citronem? neznám ten poměr čeho kolik…
@anet007 píše:
Taky by mě to zajímalo. Máte ještě někdo zkušenost s Master cleanse???Kolik jste zhubly a nevrátilo se to?
@Zahradulinka píše:
tak to se pije 10dní jen voda s javorovým sirupem a kajenským pepřem a citronem? neznám ten poměr čeho kolik…
Ano pije se jen to, kamarádka dala dolů 8 kilo za těch 10 dní, ale taky záleží na tom, kolik nadváhy člověk má, já to brala spíš jako detoxikaci organismu a stejně jsem zhubla, chystám se nato od zítra zase tady je recept
2 lžíce citronové šťávy,2 lžice javorového sirupu grade B nebo grade C, desetinu lžičky cayennského pepře a 200ml vody, vipít toho 10-12 sklenic
pak jinak jen neperlivou vodu
@anet007 píše:
Ano pije se jen to, kamarádka dala dolů 8 kilo za těch 10 dní, ale taky záleží na tom, kolik nadváhy člověk má, já to brala spíš jako detoxikaci organismu a stejně jsem zhubla, chystám se nato od zítra zase tady je recept
2 lžíce citronové šťávy,2 lžice javorového sirupu grade B nebo grade C, desetinu lžičky cayennského pepře a 200ml vody, vipít toho 10-12 sklenic
pak jinak jen neperlivou vodu
a ta slaná voda k tomu není nutná??nějak si nedokážu představit vypít na lačno 1 litr slané vody ![]()
@Anonymní píše:
a ta slaná voda k tomu není nutná??nějak si nedokážu představit vypít na lačno 1 litr slané vody
Já si ji nedávala, je to hnus, to se nedá
ale může se k tomu čaj z listu senny..taky dobrý…kila jdou dolů
Ahoj všem, potřebuju nutně zhubnout 3 kila za dva týdny, poradte mi nějaké tipy. Každý den chodím 5 kilometrů svižnou chůzí, obden cvičím kalanetiku, papkám bílkoviny a zeleninku a ne a ne to dát dolů
. Mám ušitý šaty na svatbu, ale nějak jsem za posledni měsíc nechtěně přibrala.