3-mesačná kolika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
12.11.04 14:38

3-mesačná kolika

ahojte,
prosim vas, co presne znamena 3-mes. kolika? Bolenie bruska do obdobia 3 mes ? Dufam, ze ano. Moj drobcek ma 2,5mes. a zatial nemame extra velke problemy. Len pevne verim, ze 3-mes. kolika nezacina v obdobi 3 mesiacov…
Dakujem
 Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
12.11.04 14:52

Sonjo, traduje se, ze se bolení bříška po třetím měsíci ztrácí. Ovšem každé miminko je jiné a nás to trápilo do pěti měsíců. Používejte krém na prdíky. Dlouho jsme se mu vyhýbali, ale pak jsme zjistili, že pomáhá.

• Citovat
  • Upravit
34
12.11.04 15:17

Dr. Hoj :)

vazne ? tiez sa tomu kremiku vyhybam :)) ale od dnes zacnem poctivo, aby sme sa tomu vyhli.
diky
 Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.11.04 16:36

Ahoj,

ktery krem mate na mysli? My jsme zkusili Flatulin i Pupik a vysledky nic moc :-( Existuje jeste nejaky lepsi?

Marťoch a Lucka, 10 tydnu

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.11.04 19:07

Nasi holcicku trapily prdiky hodne, dokud jsme nezacli pravidelne masirovat olejickem od Weledy. Pupik nam moc nepomahal a kapicky Sabsymplex take ne. Uplne nevymizi, ale vidim zlepseni tak o 80%! :D
Myslim, ze hodne dulezitou roli ma take na tom masirovani. Masirujeme olejickem po kazdem prebaleni :wink:
Dva dny jsem olejicek nemela a hned vice plakala. Tak jsem ho utikala hned zase koupit. :D
Mame ted 3mesice a myslim, ze pomalu ustupuji. Doktorka jinak rikala, ze 3mesicni kolika znamena, ze kolem 3mes jsou prdiky nejhorsi a pak ustupuji. Proto ta 3mes kolika… 8O
Tak doufam, ze jsem trochu pomohla a vzhuru do boje s prdiky :lol:

Iri

• Citovat
  • Upravit
50
14.11.04 15:24

Ahoj, taky jsem používala olej od Weledy, krásně voní a pomáhá. Protože mi zbyl, Tomášek už na prdíky netrpí, používám ho pro staršího čtyřletého syna, když ho bolí bříško. Pomáhá i jemu.Taky jsem na začátku používala krém Flatulin od Altermedu. Taky dobrý. Tak bříškům zdar Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.11.04 08:19

Ahoj,

já jsem slyšela, že tříměsíční kolika je, že miminko má do 3 měs. problémy s prdíkama a zažíváním a pak to pomalu ustupuje. Mě docela pomáhá u holčičky čaj od Hippu a taky ty masáže. Používám zatím Pupík, ale budu se muset podívat po něčem jiném, když píšete, že jsou i lepší výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí