3 měsíce ve školce a stále nejí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
12.12.14 12:28

@SilvieMihalisko Ty jo a proč to řešíš rovnou s ředitelkou a ne nejdřív s učitelkama? Normálně s nima promluv… co je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.12.14 12:42

@Fima Moje dcera taky tak, i když ne tak drasticky :) Ne že by doma nejedla, ale pořád odbíhá a zlobí, takže se ve finále vůbec nenají. Ale nevadí mi to, no tak jí to holt do pusy naláduju - vím, že když je potřeba, tak se najíst umí, že to jen tak na mě zkouší; když chce doma dělat vofrky, tak ať dělá, však už si to dlouho neužije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.14 12:52

U nás ve školce je to složitější teď s těma učitelkama. Tu co měli odešla tak se tam teď nějak střídají. Pořádně ani nevím která je má. Děti jezdí do školky autobusem do jiné vesnice tak se tam s nimi ani moc nevídám. Tak proto to řeším s ředitelkou přes mail. Jinak doma mi taky takhle odbíhá a zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
12.12.14 13:05

Řeším to už třetím rokem, mám prostě nejedlíka, doma si jí ohlídám
ale ve školce většinou nejí nic

ráno se musí doma nasnídat nebo by byla hlady celý den
dva roky chodila jen po obědě a najedla se doma

školkové jídlo mi tedy nechutná, často přesolené nebo rozblemclá maso na kaši, tvrdé maso v omáčce a margaríny a tavené sýry v pomazánkách taky jsou
Nechci aby jí nutili, takže prostě svačiny (2× denně pomazánka) nejí, jenom třeba čtvrtku jablka co jim dávají k tomu.
Polívku dostává jenom vodu a hlavní jí učitelky oddělí třetinu porce a tu má sníst (ale celé dva roky to nešlo, teď to jde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.12.14 14:46

U nás teda taky podrobný dotazník, každý teda musí aspoň ochutnat, ale když jim to fakt nechutná nebo je z toho natahuje (malá to dělá u rybí) dostanou to suchý a k tomu bývá mlíko nebo teplý čaj, tak to docela jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí