Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Nevíte kde by se dalo sehnat 30 tisic na exekuci? Musim zaplatit do 14 dnůsplátky s exekutorem neprosly chtěla jsem 1600 měsíčně max a on chtěl 6tisic splácet měsíčně což nedám dohromady
to jsi tase ty, co sis před 2 lety půjčila, i když ti všichni psali, že to dělat nemáš, že skončíš v exekuci?
@Anonymní píše:
@vokishka nepujcila jsem si nikde…dluh je za jízdenku na černo
Koľko rokov si nezaplatila pokutu?
Najit si nejakou brigadu s penezma na ruku? Ponizene poprosit rodice a pak jim to splacet po tech 1.600?
Něco prodat, vzít podnajemnika, najít brigádu, půjčit si po známých
@Anonymní píše:
@vokishka nepujcila jsem si nikde…dluh je za jízdenku na černo
A to se vyplatí
![]()
Přistoupit na splátky 6000. To jde navíc za měsíc vydělat. Prodat, co jde, chodit darovat plazmu, najít si brigádu/vzít směny navíc. Jíst jen levná jídla.
@Havlova ty splátky na MD opravdu nejdou a stejne Vam oblepi nábytek dokud to nezaplatim budou furt vymáhat bylo řečeno
@Anonymní píše:
Nevíte kde by se dalo sehnat 30 tisic na exekuci? Musim zaplatit do 14 dnůsplátky s exekutorem neprosly chtěla jsem 1600 měsíčně max a on chtěl 6tisic splácet měsíčně což nedám dohromady
Teď je zase milostivé léto, ale bohužel myslím, že tenhle rok v tom není dopravní podnik. Ale pro jistotu bych si zavolala na infolinku, kdyby to náhodou šlo… V roce 2022 tam totiž byli. Pak bys mohla zaplatit jenom původní částku z pokuty + cca 2000 exekutorovi.
@Anonymní píše:
@Havlova ty splátky na MD opravdu nejdou a stejne Vam oblepi nábytek dokud to nezaplatim budou furt vymáhat bylo řečeno
Proč jsi to nezaplatila dřív? Za jízdenku na černo se to jen tak nevysplha na takovou šumu, to nám netvrď
@Dahlia0409 chceš poslat exekuční příkaz nebo co??
jsem si asi sumu nevymyslela
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 chceš poslat exekuční příkaz nebo co??jsem si asi sumu nevymyslela
Nebo jsi jela někam taxíkem a nezaplatila, taková suma je blbost, nebo tak 20 let prodlení
Klidně vyfoť a pošli
![]()
Nevíte kde by se dalo sehnat 30 tisic na exekuci? Musim zaplatit do 14 dnů
splátky s exekutorem neprosly chtěla jsem 1600 měsíčně max a on chtěl 6tisic splácet měsíčně což nedám dohromady