Mám dluhy

53
1.8.23 18:16

Mám dluhy

Mám pár dluhů a prý nějaký pan Hekera mi psal že pokud všechny nezaplatím naráz hrozí mi 2 roky vězení a já se strašně hroutím nemůžu vůbec fungovat ptala jsem se ho na splátky a prý že to není možné :pocitac: nevíte co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65205
1.8.23 18:18
@Tapicka94 píše:
Mám pár dluhů a prý nějaký pan Hekera mi psal že pokud všechny nezaplatím naráz hrozí mi 2 roky vězení a já se strašně hroutím nemůžu vůbec fungovat ptala jsem se ho na splátky a prý že to není možné :pocitac: nevíte co mám dělat?

a to jsi doted neřešila, že máš dluhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.8.23 18:19

Řešila ale mám jich víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
1.8.23 18:20
@Tapicka94 píše:
Mám pár dluhů a prý nějaký pan Hekera mi psal že pokud všechny nezaplatím naráz hrozí mi 2 roky vězení a já se strašně hroutím nemůžu vůbec fungovat ptala jsem se ho na splátky a prý že to není možné :pocitac: nevíte co mám dělat?

Vězení ti hrozí leda za neplacení alimentů. A holt když už jsi takto v řiti, tak se podívej na osobní bankrot. Jediná tvoje cesta ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.8.23 18:22

Takže nemůžu jít do vězení, jen straší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
1.8.23 18:24
@Tapicka94 píše:

Ne, vezeni pro dluzniky nemame.
Jen neplaceni vyzivneho je trestny cin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
1.8.23 18:26
@Tapicka94 píše:

tak pokud ti přišijou nějaký úvěrový podvod, vězení z toho být může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
1.8.23 18:27
@Tapicka94 píše:

Nevím, kdo je pan Hekera. Vězení ti nehrozí, max exekuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.8.23 18:28

Pokud jsi uvedla, že máš příjem a nemáš dluhy a jsi schopna splatit úvěr bez problémů, tak je to úvěrový podvod a teoreticky můžeš do vězení, ale asi by ti dali podmínku nebo nějaký jiný trest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16296
1.8.23 18:28

Nedávno jsi byla na RD, to máš dluhy už z doby před ní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 18:29

Poučení pro příště :nevim:. Neděli si dluhy když je nemáš jak splácet :zed: :zed:!

• Citovat
  • Upravit
5921
1.8.23 18:30

Jo jo, kdybys místo skládání básní a písní platila dluhy uděláš líp. A nemáš jenom halucinace když máš na to dostat 3 stupeň invalidního důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.8.23 18:33
@Anonymní píše:
Poučení pro příště :nevim:. Neděli si dluhy když je nemáš jak splácet :zed: :zed:!

Před dvěma lety tady tuto radu dostala, když zakládala diskuzi, kde si rychle půjčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10647
1.8.23 18:47
@Tapicka94 píše:

Už jenom ten začátek: mám pár dluhů…a co mám dělat?.Asi budeš panu Hekerovi muset dát (ty dluhy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.8.23 18:47

Vězení ti hrozí, pokud jsi u některé žádosti o úvěr lhala o příjmu. Jednalo by se o úvěrový podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel