Mám dluhy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5574
1.8.23 18:53

@Tapicka94 Proč ti finančně nepomohli rodiče a otec dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
1.8.23 19:05

Kolik je to - pár dluhů? A kolik to dělá celkem? Je vůbec v tvých silách to zaplatit? A kdo vůbec je pan H.? Dlužíš přímo jemu? No, nějak to budeš muset udělat, dluhy se prostě platí. Existuje dluhová poradna, najdi a poraď se. A budiž ti toto výstrahou před dalšími půjčkami, to je prostě cesta do pekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.8.23 20:03

Co insolvence?

• Citovat
  • Upravit
3779
1.8.23 21:41

@Karamba2020 na to se dává podmínka na dva roky. Žádná tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.8.23 22:00
@Švédka87 píše:
@Karamba2020 na to se dává podmínka na dva roky. Žádná tragédie.

Mě řekli vězení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
1.8.23 22:04
@Tapicka94 píše:
Mě řekli vězení

A to sis jako myslela co? Že můžeš vše, že co si pujcis nemusíš vracet a že si můžeš dělat co chceš? Děvče, to jsou jen následky tvého jednání, tak snad nejsi nesvepravna, ne? Dluhy splať a máš pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17012
1.8.23 22:08
@Proto02 píše:
A to sis jako myslela co? Že můžeš vše, že co si pujcis nemusíš vracet a že si můžeš dělat co chceš? Děvče, to jsou jen následky tvého jednání, tak snad nejsi nesvepravna, ne? Dluhy splať a máš pokoj.

Tak bylo by to super - brát, půjčovat, mít a nemuset vracet :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17012
1.8.23 22:09
@Tapicka94 píše:
Mě řekli vězení

Tak pokud nehodláš platit, asi nic jinyho nezbyde  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25065
1.8.23 23:03
@vetešnice píše:
Před dvěma lety tady tuto radu dostala, když zakládala diskuzi, kde si rychle půjčit…

A heleme se. Někdo to tam předpovídal, že za dva roky bude řešit insolvenci. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
1.8.23 23:06

@Tapicka94 já jsem tím prošla. Pozvali mě na služebnu k výslechu, tam jsme to v klidu sepsali, řekli mi že pokud budu vypovídat s přiznám se, nemám se čeho bát. Dali mi na dva roky podmínku. Nakonec skončila dřív protože jsem všechno zaplatila. V době pozvání k výslechu už jsem to řešila. Kdyby vězení co by si pomohli? Nepracovala bys a nesplacela. Když tě nechají venku makat je to ten největší trest. Pokud dál budeš dělat bordel, půjčovat si a neplatit a budeš v podmínce pak to dostaneš natvrdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66480
2.8.23 07:25
@Švédka87 píše:
@Tapicka94 já jsem tím prošla. Pozvali mě na služebnu k výslechu, tam jsme to v klidu sepsali, řekli mi že pokud budu vypovídat s přiznám se, nemám se čeho bát. Dali mi na dva roky podmínku. Nakonec skončila dřív protože jsem všechno zaplatila. V době pozvání k výslechu už jsem to řešila. Kdyby vězení co by si pomohli? Nepracovala bys a nesplacela.Když tě nechají venku makat je to ten největší trest. Pokud dál budeš dělat bordel, půjčovat si a neplatit a budeš v podmínce pak to dostaneš natvrdo.

Ona zřejmě stejně nesplácí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
2.8.23 17:00
@Proto02 píše:
A to sis jako myslela co? Že můžeš vše, že co si pujcis nemusíš vracet a že si můžeš dělat co chceš? Děvče, to jsou jen následky tvého jednání, tak snad nejsi nesvepravna, ne? Dluhy splať a máš pokoj.

ToŤ otázka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XimDurdil
19.2.24 14:38

Vězení

Když ti zavolá nějaký hejhula, že jdeš do vězení, tak mu uvěříš? Asi těžko co? Kolik dlužíš?

• Citovat
  • Upravit
1
11.12.24 21:13

U mně byl dneska aj když pujcka je zaplacena i s úroky tak mě též vyhrožoval aj když měl od mého advokáta na stole plnou moc že mě zastupuje tak ho to nezajímalo podali jsme na něho trestní oznámení vůči vyhrožování vězení atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
12.12.24 15:33
@Jarda223 píše: Více

co, kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...