32. týden a nedočkavost

101
8.2.12 23:57

32 tyden nedočkávost

Ahoj holky . Jsem ve 32 tydnu a přide mi že už je to Sto let co jsem těhotná. Mate to táke tak?? nemužu se dočkat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
9.2.12 00:06

Joo měla jsem to taky tak, občas jsem ho měla ale chuť zatlačit zpátky :lol:

• Citovat
  • Upravit
101
9.2.12 00:11

jo to mě všichni řikaj že pak budu občas rada že byl vevnitř :D . ale příde mi že doted to utikalo docela rychle a čim blíž sem porou tim min mě to utíká .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.2.12 00:34

taky se mi zdá, že do 30. tt to rychle utíkalo, ale teď se to vleče.. jsem ve 36. tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.2.12 00:52

no j je to hrozné :D už aby to bylo za náma že ;)
Tamtama: tak to už máš za pár . to ti závidím. (doufám že nevadí že nevykám?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.2.12 00:55
niikkooll22 píše:
no j je to hrozné :D už aby to bylo za náma že ;)
Tamtama: tak to už máš za pár . to ti závidím. (doufám že nevadí že nevykám?)

za pár.. to se mi zdá už strašně dlouho, že to mám za pár :lol: a ve světě internetu se snad nevyká, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.2.12 01:07

Já jsem druhý rodila až ve 42+1. A to fakt bylo nekonečný. Bylo léto, horko, já jak mašina, no fuj. :lol: Prostě to nějak přežij. Čti si, odpočívej, podívej se na filmy, který jsi ještě neviděla,nalakuj si nehty i na nohách (trošku fuška, ale dá se to), zajdi si ke kadeřnici (jinak budeš na fotkách z porodky vypadat jako já, a to ti nepřeju :-)), rozmazluj se, jak můžeš...... Protože, až se ten malej skřítek narodí, tak na to nebudeš mít dlouuuuuuuuho čas :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.2.12 07:33

Tak já se taky nemůžu dočkat,a teď mi to celkem utíká tak jsem za to ráda :palec:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
9.2.12 07:34
niki2 píše:
Já jsem druhý rodila až ve 42+1. A to fakt bylo nekonečný. Bylo léto, horko, já jak mašina, no fuj. :lol: Prostě to nějak přežij. Čti si, odpočívej, podívej se na filmy, který jsi ještě neviděla,nalakuj si nehty i na nohách (trošku fuška, ale dá se to), zajdi si ke kadeřnici (jinak budeš na fotkách z porodky vypadat jako já, a to ti nepřeju :-)), rozmazluj se, jak můžeš...... Protože, až se ten malej skřítek narodí, tak na to nebudeš mít dlouuuuuuuuho čas :andel: .
  • Citovat
  • Upravit
3230
9.2.12 07:48

Věř tomu, že pak už se nepodíváš, kam bys chtěla, kdy bys chtěla. Nepůjde odskočit si za kámoškama, na kosmetiku, do kina. Budeš držet dietu, aby mimčo netrpělo. Hódně jsem se rozmazlovala poslední dva měsíce, výletovala, návštěvovala, četla knížky (od porodu pár stránek a to jsem velký čtenář :( ), pařila hru na PC, jedla každý den věci, které pak nebudu moct (a válela se každý den u vody, ale to už bych provokovala :oops: ). Na každý den jsem měla plán, tušila jsem, že je to čas naposledy „o mně“, od porodu je to už jen „o dětech“, vždy jim pak dáš přednost před sebou.

A ke konci jsem si naopak říkala, jak je to super, že v bříšku nic nepotřebuje - to když mě začaly chytat pochybnosti, jak to vlastně budu s mimčem umět. Užívej si ten konec, kdy už spolu můžete komunikovat a přesto tě ještě nijak neomezuje :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.2.12 08:05
kacakaca píše:
Věř tomu, že pak už se nepodíváš, kam bys chtěla, kdy bys chtěla. Nepůjde odskočit si za kámoškama, na kosmetiku, do kina. Budeš držet dietu, aby mimčo netrpělo. Hódně jsem se rozmazlovala poslední dva měsíce, výletovala, návštěvovala, četla knížky (od porodu pár stránek a to jsem velký čtenář :( ), pařila hru na PC, jedla každý den věci, které pak nebudu moct (a válela se každý den u vody, ale to už bych provokovala :oops: ). Na každý den jsem měla plán, tušila jsem, že je to čas naposledy „o mně“, od porodu je to už jen „o dětech“, vždy jim pak dáš přednost před sebou.A ke konci jsem si naopak říkala, jak je to super, že v bříšku nic nepotřebuje - to když mě začaly chytat pochybnosti, jak to vlastně budu s mimčem umět. Užívej si ten konec, kdy už spolu můžete komunikovat a přesto tě ještě nijak neomezuje :mavam: .

přesně tak :palec: takže zakladatelko šup papír a piš seznam ;)
Kaco, škoda že jsem si tenhle příspěvek nepřečetla před porodem! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4092
9.2.12 08:40

no já jsem ráda že mám zatím celkem klid :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.2.12 10:47

Ahojky holky můžu se k vám přidat? Jsem 30+2 tt a teda taky se mi to nějak vleče. Do toho 26 tt mi to hrozně utíkalo, a ted jakoby se to zastavilo. :mrgreen: Do toho bolest zad, takže už bych taky byla ráda, aby byla princezna venku (ikdyž at tam ještě lebedí tak jak má :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.2.12 13:07

je holky moc děkuju. to mě nenapadlo si to ještě nejak užít. Beru tašku a pudu nakupovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.2.12 13:09

nojo, ale já neměla nárok na PPM, čili jsem absolutně bez peněz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí