32mesicni dítě stale dudlík

Anonymní
5.3.22 20:55

32mesicni dítě stale dudlík

Dobrý den chtěla bych se a zároveň poradit můj syn má 2roky a 9mesicu
Pořád máme dudlík pořád ho potřebuje mám dceru které je 13mesicu a dost pláče tudíž mi je líto syna je to jeho takový uklidnínovaci miláček ale vím že už je veliky kluk a zároveň se bojím o jeho zoubky má otevřený skus zubař to hodně řeší mám mu ho vzít ze dne na den a nechat plakal nebo co pomohlo vám prosím o radu jsem celkove dost ve stresu
PS omlouvam se za chyby psala jsem to s dcerou na ruce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
5.3.22 21:09
@Anonymní píše:
Pořád máme dudlík pořád ho potřebuje mám dceru které je 13mesicu a dost pláče tudíž mi je líto syna je to jeho takový uklidnínovaci miláček ale vím že už je veliky kluk a zároveň se bojím o jeho zoubky má otevřený skus zubař to hodně řeší mám mu ho vzít ze dne na den a nechat plakal nebo co pomohlo vám prosím o radu jsem celkove dost ve stresu
PS omlouvam se za chyby psala jsem to s dcerou na ruce

Vzít a nedat. Utěšit. Jinak to nejde. Jednou jsem vyměkla a dala synovi zpátky, podruhé už jsem to vydržela. Dva dny ho hledal a pak se s tím smířil. Ale byl mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
5.3.22 21:09

Ahoj, já musela moji dudlomilce sebrat, ta by ho nedala, musela ho mít na moc prostě na usnutí, tak jsme ho dali za dveře čertům, a Mikuláš za něj dál víc dárků, byla trochu nervózní večer, ale zvládla to v pohodě. Hlavně jsem ji na to připravovala týden dopředu :mrgreen:. Zkus to taky nějak tak, postupně to nejde, věř mi. Mazlíka na muchlání jsem ji nechala, s tím teda spí pořád :lol:. A obzvlášť s problémy se zuby, bych to udělala podobně. Dáme dudlík miminkům, nebo tak, hlavně ho musí dát sám, jinak to bude řev no. Musí vědět, že ho podává dobrovolně, blíží se Velikonoce, mohlo by to vyjít třeba se zajíčkem, za víc vajíček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
5.3.22 21:11

@Russet s prvním synem to tak taky šlo, ani nebrečel, jen dudlal naprázdno. Ale byl mu necelý rok, dceři už byly tři, to už tak opravdu nešlo vydržet, ta by zbořila celý barák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.22 21:13

@pajulinkaa ano zajícci moc dobrý nápad děkuji on skoro dudlík neměl v roce a půl měl jen na spaní pak se narodila dcera kreta byla přímo urvane miminko a on si začal zácpavat uši a mrkat od té doby ho potřebuje pořád nejlépe 1 v puse 2 v ruce

• Citovat
  • Upravit
53518
5.3.22 21:16
@pajulinkaa píše:
@Russet s prvním synem to tak taky šlo, ani nebrečel, jen dudlal naprázdno. Ale byl mu necelý rok, dceři už byly tři, to už tak opravdu nešlo vydržet, ta by zbořila celý barák :lol:

Jak píšeš, musela jsem se na to připravit nejprve já. Nám ho odnesl čert na Mikuláše, ale pak jsem mu ho ve slabé chvilce dala. V novém roce jsem vydržela, řekla jsem, že není. Ale neměla jsem druhé miminko, co dudá. Je zase starší a měla by s ním být lepší domluva. Že je pro miminka, co mají jen málo zoubků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.22 21:19

Zkuste ustrihnout špičku, ono jim to pak “nedudla” a sami se toho zbaví😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.22 21:21

@Russet děkuji moc
Počítám stim že ho budu muset vzít i dceři rovnou už začíná mít křivé zuby a to jich má jen 10 zubů má ho jen na spaní a dole má křivé nevím jestli s dudlíku nebo s něčeho jiného
Jsem s toho ve stresu je mi ho líto ale vím že musím vzít
Jsem moc měkká
Děkuji všem

• Citovat
  • Upravit
53518
5.3.22 21:30
@Anonymní píše:
@Russet děkuji moc
Počítám stim že ho budu muset vzít i dceři rovnou už začíná mít křivé zuby a to jich má jen 10 zubů má ho jen na spaní a dole má křivé nevím jestli s dudlíku nebo s něčeho jiného
Jsem s toho ve stresu je mi ho líto ale vím že musím vzít
Jsem moc měkká
Děkuji všem

Uzavři si to v sobě, za dudlík dej nějakou drobnost do postýlky. Syn už má 4 druhé zuby a vypadá to, že předkus mít z delšího dudání nebude. Ale zubařka mi při návštěvě říkala - dát jen na usnutí a hned vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.22 22:08

Nedá se s ním nějak domluvit? Nedělat to po zlém, na sílu? Evidentně pro něj bylo narození sestry stres, tímto mu pravděpodobně zpusobis další.
Syn neměl tak dlouho dudlík, ale kojila jsem ho do tří a půl. 3/4 roku tandem s mladším. Pak jsme se domluvili že končíme a šlo to. Ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76940
5.3.22 22:20
@Anonymní píše:
PS omlouvam se za chyby psala jsem to s dcerou na ruce

já jsem dceři řekla, že dudlík dáme zajíčkovi, že venku pláče, ona souhlasila - měla necelé dva roky - ovšem řvala hrozně, dvě hodiny a třičtvtě plakala, křičela, ječela, bylo to opravdu příšerné, ale vydržela jsem, druhou noc brečela asi hodinu a půl, třetí noc už jen fňukala, že chce dudu - pak už dobré, ale ten nápor na nervy byl hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.22 22:22

@Apsalar u něj je to všechno moc těžké nemluví teď jdeme na další vyšetření dcera mu pořád breči doma od rána do večera
Proro mi to je líto vím že to už zvládnout musí ale je pořád takové mimino hodně ho narození dcery ovlivnilo že se zasekl na vývoji a je vzadu místo toho aby šel do předu
Zkusíme těm zajickum snad to půjde
Nechci používat násilí

• Citovat
  • Upravit
121
5.3.22 22:51

Pokud mu dudlík pomáhá být psychicky ok, tak jsou myslím lepší křivé zuby bez psychicky labilní dítě.. no uvidíš, co bude říkat na zajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.22 22:58

@Apsalar ano to máte pravdu jen okolní svět mě tlačí že už je veliky a že není jediný co má sestru Talhlen brzy ale i detka dokorka mi řekla že byl syn šikovný a že vrátil dokážu že ho něco brzdí a musíme přijít na to co co se mu děje
Mám výčitky svědomí co jsem mu to udělala že jsem nepockala že jsme si s partnerem nedávali pozor a na poprvé se to podařilo
Na jednu stranu jsem ráda že mám drží brzy po sobě jen mi je líto syna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.22 23:02
@Anonymní píše:
@Apsalar ano to máte pravdu jen okolní svět mě tlačí že už je veliky a že není jediný co má sestru Talkhlen brzy ale i detka dokorka mi řekla že byl syn šikovný a že vrátil dozadu že ho něco brzdí a musíme přijít na to co co se mu děje
Mám výčitky svědomí co jsem mu to udělala že jsem nepockala že jsme si s partnerem nedávali pozor a na poprvé se to podařilo
Na jednu stranu jsem ráda že mám drží brzy po sobě jen mi je líto syna
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí