32mesicni dítě stale dudlík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.3.22 16:57

@Lucie_Sx pocit bezpečí snad má pořád mu říkám že kdyby ho něco trápilo že jsem tady pro něj že jsem jeho maminka ale syn nemluví jen máma táta baba a nějaké zvuky zvířátek ale málo
A teď jsne objednání na foniatrii za měsíc a kousek

• Citovat
  • Upravit
9081
6.3.22 17:58

Mně přijde docela vtipné, že řešíš u zubaře zoubky a u odborníků, že nemluví a současně mu v tomhle věku klidně necháš většinu dne dudlík, který ty zuby i mluvení negativně ovlivňuje. Četla jsem, že logopedi doporučují dudlík přes den odstranit nejdéle na roce a na noc ve dvou. Prostě ten dudlík nastřihni a už mu ho nedávej a společně ho vyhoďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.22 18:17

@Serpentini zubař řeší zoubky a já už musím řešit dudlík ale jak jsem psala víš je mi ho líto má doma sestru ktere bude 14mesicu a pořád pláče
A nemluvnost začala řešit dr dala mi zadanku na foniatrii jestli dobře slysi Toť vše

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.22 18:17

@Serpentini jinak děkuji

• Citovat
  • Upravit
9081
6.3.22 18:34

Dobře, tak to neřešíš ty, ale doktoři a ty jim do toho jen hážeš vidle tím, že necháváš dudlík. Hele ta sestra už tu je a už tu i vždycky bude, to je neřešitelný problém. Takže bych řešila proč ona pořád brečí a jemu zkusila najít jinou relaxační techniku než dudlík. Jestli máte velký dům, tak mu udělat jeho zašívárnu kam za ním nebude moct a bude to jen jeho království a bude tam mít klid, aby se měl kam schovat, když už ten hluk na něj bude moc. Jestli je extrovert, tak mu najít třeba hezkou soukromou školku nebo nějaký kroužek. Bude tam mít lidi, o které se ségrou nebude muset dělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.3.22 18:59

Precti si knizku Sourozenci bez rivality, treba ti pomuze rozklicovat, v cem citi tu nepohodu.

Soukromy kutloch na schovani je taky fajn napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.22 08:40

@Lucie_Sx moc děkuji už čtu Aha rodičovství sourozenci
A ještě mám Aha rodičovství jak ne křičet a žít v harmonii s dětmi
Uricte zkusím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.22 08:42

@Serpentini ano máte pravdu vím že jsem to nechala zajít moc daleko a mrzí mě to ale je to těžké pořád mi ho je líto ale vím že nesmím být měkká
Syn má rád spíše samotu nemá rád cízi děti
Budeme chodit na kroužek
Dcera prý pláče je to ubrecene miminko některé jsou uplakane některé ne

• Citovat
  • Upravit
9081
7.3.22 11:16
@Anonymní píše:
@Serpentini ano máte pravdu vím že jsem to nechala zajít moc daleko a mrzí mě to ale je to těžké pořád mi ho je líto ale vím že nesmím být měkká
Syn má rád spíše samotu nemá rád cízi děti
Budeme chodit na kroužek
Dcera prý pláče je to ubrecene miminko některé jsou uplakane některé ne

Jenže tady už mu svojí nečinností ubližuješ. Ono nejde o to být tvrdá. Když mu sebereš dudlík, tak bude nešťastný, má právo se tak cítit a ty ho klidně můžeš politovat, když se tak cítí. Můžete být nešťastní klidně spolu, ale musíš v tom vytrvat.
Kroužek určitě zkuste. Fakt si myslím, že by mu prospělo mít něco svého. Co ta zašívárna? Půjde to?
Miminko bych nazvala dítě v kojeneckém období do 1 roku. Aby batole celé dny probrečelo už mi úplně v pořádku nepřipadá. Třeba by jí taky prospěly nějaké relaxační techniky… masáže nebo plavání. Jak je na tom pohybově? Chodí? Má hodně podnětů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
7.3.22 11:22
@Anonymní píše:
@Serpentini víš je mi ho líto má doma sestru ktere bude 14mesicu a pořád pláče

A že mu dudlíkem přímo poškozuješ zdraví a následky bude nést celý život ti líto není? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.22 11:41

@Serpentini ano chodí od 11mesice snažím sní chodit ven na hriste pouštím ji na hřišti aby si chodila ráda kouká na děti v kočárku to ráda nemá
Nic moc jí nebaví ani hračka ani hrnce s vareckou většinu času chce být na ruce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.22 11:42

@Capelucia ano je mi to líto a co tedy mám dělat? Když mu ho nechám je to blbé když mu ho vezmu také co tedy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.22 11:43

@Serpentini učíte mu něco vymyslím děkuji aby měl něco svého má svůj teepe stan tam rád chodí

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
7.3.22 12:29

No sebrat, co jiného? A sestřičce taky. Trochu si popláčou a bude to. Nebo zkusit nastřihnout, jak tady holky radí a když to nepomůže, tak sebrat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.22 12:40

@Capelucia ano moc děkuji
Možná vypadám jako špatná máma jen potřebuji poradit možná uklidit jsem na 2male děti sama mám je od sebe rok a půl hlídání nemam a přítel se vrací až večer s práce tak jsem chtěla poradit s vámi moc vám děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex