35 a víc
- Otevřená skupina
Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (40)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,tedˇ právě obědváme,mám rýži se zeleninou a přitom pročítám vaše vzkazíky,Mirun drž se,to mě mrzí že máš takové problémy
.Koukám že máte plné ruce práce,já ještě ne,mě to zatím nedochází,co vše musím mít
.Na mě to přijde až tak v září.A to bude smrštˇ.Ha,ha.Příští úterý mám v Genetu ultrazvuk tak doufám že bude vše ok a uvidím našeho Vojtíška.Dnes je počasí zase nic moc,to moc dlouho nevydrželo a líp nebude(hrůza).Tak doufám že si to všechny užíváte a mějte se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj holčičky
![]()
Mirun holka jedna, co to vyvádíš
Snad už bude všechno v pořádku, nestačil těžký porod a musíš mít další komplikace??? To je nespravedlivý!!!
Jak to válčíte s bříškama? Včera tu bylo takový vedro…myslela jsem na vás ![]()
JInak se musím pochlubit
Verunka je zlatíčko, po koupání vydrží večer spinkat 6 - 6,5 hod., takže se krásně vyspíme
Každý den si ale vybere jeden interval mezi jídlem, kdy toho moc nenaspí a vyžaduje nosit, jinak spustí ![]()
Tady jedna dnešní fotka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holčičky moje,
máte pravdu, jsem hotová!!!!
Mirun, no to je děs!!! Doufám, že už Ti je aspoň trochu líp…to musí být hrozný být bez malý ve špitále!!!!
Bráchu zabiju, že mi je sem poslal…to byly kecy: Ladik Haničku vezme do města, ani o nich nebudeš vědět…Ladik je puberťák, válí se na gauči s rukou v trenkách a na Haničku prdí…ta je pro změnu nadšená z internetu, který doma nemají, takže furt sedí u PC…ale stejně kolem nich lítám a je tu bordel (máme jen 2+kk)…no děs běs!!!! Když si chvíli lehnu, tak už jsou oba u mě a chtěj kecat ![]()
Pomóóóóct!!! No, zítra jedou dom…jsem jak nějaká zlá tetice, ale já jsem fakt hotová!!!
Pájo a Ivuš, jsem moc ráda, že už mám vypráno a i vyžehleno, heč
jak se bojím, že to přijde dřív, tak mám holt náskok ![]()
Postýlku už jsem vyprala podruhý
Měla jsem ji povlečenou, abych se kochala a teď jsem to vyprala podruhý, povlečení dala do tašky a postýlku zakryla dekou. Taťka to povlíkne, až budeme v porodnici ![]()
Nebo kdyby moc slavil, tak já, až přijedeme. I kdžy on moc slavící typ není, spíš si takový chvíle rád vychutná střízlivej, aby si to užil ![]()
Ale chlastu máme pro oslavu nakoupenýho fákt hodně.
Jak to vůbec Ivoun a Mirun tatínkové zapili?
Děti jsem prve vyhnala do centra Chodov, přišla mi paní na žehlení a já si asi musím lehnout, ať načerpám sílu. A taky si dnes chci obarvit hlavu, zítra jdu do poradny, tak ať tam nejsem za babičku grešličku ![]()
Holčičky, mějte se fajn, zítra jdu po poradně do práce, protože v pondělí už nastupuju na mateřskou!!! To je fičák!!!!
Tak zatím papapa
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda Ivoun, tak je krásná!!! A vypadá taková veliká, dospělá ![]()
No hlavně je parádní to spaní…to máš teda fakt pohodičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Ivou malá je úžasná ![]()
Jani, to máš veselo ![]()
Já žehlila, žehlila … ale mám toho plné kecky, tak pokračování příště a jdu si chvíli lehnout. Ve 3 musím vystřelit pro mladého pána do dětského klubu a pak už si nesednu.
Tak pa pa a odpočívejte. Tady svítí sluníčko tak venku suším, doufám, že až usnu, tak to všechno zmokne ![]()
I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivoun malá je ndherná
Janinko vůbec ti to nezávidím. Já jsem tak unavená že pořád tak nějak sedím v křesle a odpočívám. Ivoun maličká je taky moc hodná ale občas si vybere svou chvilku a chce chovat a taky nám ukazuje že se umí i vztekat, ale je jí přáno přece ten svůj kojenecký věk neprospí
janinko můj muž taky není nijak slavící typ takže pozval kolegy po práci na skleničku, Poseděli asi 3 hoďky a fičel domů,a to jsme byly ještě v porodnici a plánujeme že až se dám do kupy pozveme segru s rodinkou uděláme oheň, opečeme masíko a dáme vínko
Jé už se těším. Včera mi mamka povídá že na krev je dobré červené víno, tak jí říkám že dát si jednu skleničku tak jsem opilá jak po dvouch lahví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky, máš pravdu Janinko, kolikrát mi připadá, že mi rozumí, jak na mě kouká…jen promluvit ![]()
Jinak náš taťka nepije, takže vyrazil s klukama, dal si 5 nealko piv a v břiše mě žáby
Nakonec jim v hospodě nechal peníze a šel první domů ![]()
Taky plánujem grilovačku na zahradě a přesně jako ty Mirun, dát si dvě deci vína, mám ji jako z praku
a hlavně na to zatím vůbec nemám chuť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vypadá, že náš skřítek bude jediný nezapitý. Já to mám takové odezdi ke zdi, bývalý manžel měl známých hafo a oslavy byly každou chvíli, ale R má prostě jenom mě
Oslava nebyla ani za Vendu a myslím, že nebude ani teď. Myslím, že ani z práce si sednout s nikým nepůjde, všichni to jsou jen „kolegové“, jediný kdo nebyl „kolega“ jsem byla JÁÁÁ
a stejně bude mít na starosti Vendu. No skoro mi ho je líto, ale já to zvládnu s holkama za něj, až budu trošku fit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak si představte, dneska jsem se na pískovišti potkala s maminkou, která má termán 21.9. a měla boreliozu úplně ve stejném období jako já. Máme to tady nějaké zakleté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj maminky tak vás všechny zdravím z propršeného Mostu,teď nám tu konečeně vykukuje slunko.Teda Mirun ty máš ale pech,těžký porod a ještě tahle komplikace,ale babička má pravdu s tím vínkem,moje babička to taky říkala a lila do mě když jsem byla dítko ![]()
ivoun malá je nááádherná,normoš slzím,ještě že jsem tu sama a nikdo mě nevidí.Jinak vám závidím to praní oblečků,ale nám už dorazila postýlka(ještě je v krabici,zítra do ní kouknu
)a dneska mi došel 1.balíček mmbazaru kde jsem koupila zimní kombinézku a rifličky,no bude to sranda když nám tu holku příští týden nepotvrdí hihi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janetko,to musí být holka
Vždyť to tady už bude samí chlap.Potřebujeme nějaký nevěsty
Ivoun,to je plyšáček
vypadá,tak uvědoměle
To spinkání tada nemá chybu.Krásně dlouho vydrží.Jiná mamina na takový chrupkání čeká až půl roku
Mončo,ty začneš v září prát a my už oblékat
Janinko,drž se
Zítra už bude líp
Mirun,jen odpočívej
Já dnes nakoupila věci do školy,lítala po nákupech a pak jsem šla ještě na ty houby
Mám toho plný kecky a ještě jdu ochutit sekanou a zítra ji naplním a upeču,tak a udělám americký brambory a bude to na dva dny
Už mě to vymýšlení nějak nebaví
No,a zítra mě čeká žehlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájo koukám že jsi se rozjela a jsi k nezastavení
Ivoun já si s malinkou taky povídám a ona už houká
a kouká na mě jako by mi rozuměla. A vždycky ze spaní se usmívá tak už se těším až se začne řehtat, protože má nádhernej úsměv. Holky už koukejte porodit já se mezitím zotavím a pak si uděláme víkend s dětičkama a dáme si sklenku aby jsme ty naše zlatíčka taky trochu zapily
Holky krásně se vyspinkejte a přeji dobrou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájo koukám že jsi se rozjela a jsi k nezastavení
Ivoun já si s malinkou taky povídám a ona už houká
a kouká na mě jako by mi rozuměla. A vždycky ze spaní se usmívá tak už se těším až se začne řehtat, protože má nádhernej úsměv. Holky už koukejte porodit já se mezitím zotavím a pak si uděláme víkend s dětičkama a dáme si sklenku aby jsme ty naše zlatíčka taky trochu zapily
Holky krásně se vyspinkejte a přeji dobrou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tady jedna fotečka, Pájo poznáváš obleček? To nám to sluší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježíšku ta je roztomilá,moc,moc
Jak má ty ručičky v pěst
To je taky miláček
No,ten obleček ji za chvíly už nebude viď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:54
- Ap32 , 12.6.24 11:02
- Gabriel007 , 9.4.22 22:06
- CH.Janica , 27.3.21 19:28
- simuška 1 , 20.1.20 23:17
- Radiiik , 7.1.20 14:15
- Jana0085 , 24.7.19 15:23
- azaleila , 22.6.19 21:18
- Pája M , 1.12.18 09:27
- ivoun , 9.1.18 22:02
- Mona 123 , 2.8.17 21:20
- kacenka-brno , 21.3.16 19:17
- Mirun , 11.1.16 06:43
- Korunka23 , 26.11.15 11:09
- kacaek , 8.10.15 12:59
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Implantační krvácení popis
- 8.10.26 18:59
- Anonymní
- 1
Problém po smrti sousedky - zápach okolí
- 8.10.26 18:50
- Illidan
- 3
Dcera pořád zapomíná nebo ztrácí věci
- 8.10.26 19:02
- Anonymní
- 59
Milenec mi kecá do cvičení
- 8.10.26 18:58
- JancaS84
- 8
Má někdo stejný problém ?
- 8.10.26 19:01
- Anonymní
- 7
Srůsty po operaci slepáku bolesti?
- 8.10.26 16:39
- Karlosita
- 1
Boule na ušním lalůčku od zubů?
- 8.10.26 16:06
- lucynka25
- 2
Antikoncepce MyWy - přibírání, otoky
- 8.10.26 13:45
- Anonymní
- 1
Transfer embrya nebo stimulace?
- 8.10.26 18:52
- Pudloslava
- 10
NIPT testy - co vše dovedou odhalit a...
- 8.10.26 13:15
- LunaP
- 5
Nové příspěvky
Snažení 2026
- 8.10.26 19:19
- Výbojka
- 3206
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 8.10.26 19:18
- Lani3
- 5929