35 a víc
- Otevřená skupina
Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (40)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ty Vaše těhotenské chutě a nechutě, o tom bych mohla před pár měsíci vyprávět. Byla jsem a jsem kávový maniak. Jak moc jsem milovala presso,tak jsem jeho vůni v těhotenství nemohla ani cítit. Hned jsem běžela
Za to jogurtová mléka jsem pila po litrech a pomeranče,mandarinky jedla po kilech. Na sladké jsem ani chuť tolika neměla. Přibrala jsem v těhu celkem 11 kg. Kuřák jsem byla jen sváteční a to jsem kouřila jen pajcované,ochucené tzv.dámské cigarety,takže nebyl problém přestat. Jinak do Zoo se také chystáme,aby malá pomalu poznávala svět kolem sebe,ale až koupíme golfáče. To mě čeká tento měsíc. Abych pravdu řekla,jsem z toho velkého výběru na,,švestku,,
A co se týče kytiček: co třeba hortenzie,nebo minirůžičky,ibišek,oleandr, sice nevím přesně zda se jedná o trvalky,ale jedno vím jistě krásně kvetou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda kávu pořád můžu, vlastně mi nevadí a od začátku těhotenství nevadilo vůbec nic, občas si kafíčko dám, ale bez kofeinu, ale pořád k tomu mám spojenou tu cigaretu, takže opravdu zřídka. Jinak nemám nic, po čem bych se mohla utlouct, chutě mám střídavé a snad na všechno ![]()
S kytičkama neporadím, to není mé hobby. Mám je moc ráda, líbí se mi, ale vůbec tomu nerozumím, na to mám tchýni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já naštěstí chutě na cígo a kávu nic. Ale přesně jak píšete, ta atmosféra kávy v altánku… ![]()
Teď to řeším tak, že když si dává manžel v pergole kávu, uvařím si CARO s mlékem a k tomu dám Margotku
Je to jasné,do porodu neprojdu dveřma. Manžel se mi tuhle smál, že pokud se do porodu budu chtít koupat v bazéně na zahradě, budeme muset odpusti vodu.
Jen mě tak štengruje, jinak je to anděl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já poslouhám: „ty jsi taková pěkná“ nebo „konečně je z tebe ženská“
S prvním jsem přibrala 4kg, s druhým 12kg a teď mám zaděláno na rekord
Zas až tak moc to teda zatím neřeším, ale občas mě to popadne a zakážu si sladkosti, ale moc dlouho to nevydržím
Prostě doufám, že to potom dostanu na svou váhu ![]()
Holky od neděle mi tvrdne břicho, mám pocit že každou chvíli, tak jsem letěla na kontrolu a naštěstí všechno v pořádku
Už jsem měla strach, abych se nezačala otvírat, nebo něco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem si udělala asi po týdnu caro s mlékem ale ani jsem ho nedopila. Moc mi nejelo. To já už teď říkám že šetřím vodu. Mam ve vaně po dně a když sednu je plná. Mě tvrdne bříško takových 14 dní hlavně večer. Ptala jsem se dr. a prý pokud to není tak desetkrát za den že se nic nedějě. Taky pořád plaším. Evovitost díky za radu. Hned to omrknu na internatu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já také myslím, že tvrdnutí bříška není nic vážného, pokud to není často. Mně se to stává, jem když se dlouho hýbu, nebo jdu rychle. Ale v poslední době už žádné rychlé pohyby nedělám, jen se tak valím:-)
Spíš mám někdy pocit, že mě mimísek pěkně dloubne pod žebra. Tuhle jsem měla břicho celé nakřivo. Malej se natlačil pod pravá žebra a nechtěl se od tamt
ut hnou, měla jsem pocit, že se mi vyvalí bokem:-) Nakonec se odstěhoval, ale žebra mě bolí ještě teď. Bude to asi pěkný cestovatel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, dnes je tu nějak mrtvo, kde všichni jste? ![]()
Pájo co kontrola??? Jsem napnutá jak kšandy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
já byla s malým v mateřském centru se družit, Venda pohrát, zacvičit a něco vyrobit. Abych měla splněno rozvíjení a doma klid
Jinak u nás nic nového, když nepočítám, pokračující demolici ložnice a svojí neschopnost vybrat si novou postel. A to jsem zatím opravdu jen u postele, na matrace a rošty jsem ještě nepomyslela. Co se týká miminka - roste a můj pupek s ním. Jsem zvědavá na zítra, trochu se bojím, ale teď momentálně spíš převažuje těšení, až ten svůj poklad zase uvidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu držet palečky a závidím, já jdu až v úterý
Ty kontroly po 3 týdnech jsou strašně dlouhé. Teď v úterý jsem sice taky byla na kontrole, ale jen já, na UZ mě nebral, tak se taky nemůžu dočkat, až maličkou uvidím ![]()
O vybírání nábytku atd. mi ani nemluv, doděláváme barák a nemáme zatím vůbec žádné zařízení. Naštěstí máme dost podobnou představu a vkus, ale stejně pochybuju, že se u tolika věcí shodnem a hlavně, že seženeme to, co si představujem
A to všechno před porodem…to jsem zvědavá
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď mám děsné dilema, zda se zítra ptát na to, co to bude
Na jednu stranu si říkám, že bych se ptát neměla, abych se mohla ještě chvíli těšit na holčičku, než objeví toho pindíka. Ale na druhou stranu se znám, a nevydržím to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to nevydržela, můj Dr. mi to neřekl, tak jsem se objednala k jinému na UZ jen na určení pohlaví ![]()
Budeš šťastná, že je mimi v pořádku a pindík ti štěstí nezkazí, já myslím že se žádné zklamání konat stejně nebude
Já hlavně chtěla mít výbavičku do barvy a už v bříšku ho/ji oslovovat jménem
No a jsem prostě strašně zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zlatíčka,já jsem tady chvíly nebyla nebot jsem měla nějak moc práce a došel mi elán.Ivoun-na kontrolu jdu až příští týden ve čtvrtek,ale zítra si budu volat o výsledky té genetiky a jsem s toho pěkně na prášky
Ivuš-to přece musíš vědět co se vyklube né
Já to chci taky vědět a určitě bych to nevydržela.Jasně že se zeptej
Tááááák a zítra to budeme vědět i mi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuš určitě se zeptej.Já jsem zvědavá tak sem se ptala i když to nemohlo být ještě vidět. holky dneska jsem koukala na super rifličky ale ty od 0-3 měsíců se mi zdáli strašně malý. Nemám radši koupit od 3-6.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné dobré ráno,
tak mi je od rána tak blbě z hladu, že jsem se najedla krev ne krev a spoléhám na to, že tu někdo psal, že v 16 týdnu na krev na lačno být nemusím. Prostě do 10:15 bych nevydržela ani náhodou, když jsem umírala už teď
U těch rifliček bych se rozhodovala podle toho jak jsou ušité, pokud končí v pase, tak bych je nebrala. Pokud mají kšandičky a rozepínání na výměnu plíny mezi nohama, tak to je něco jiného. Doporučuju si hlídat, aby v těch nejmenších velikostech měly všechny kalhoty rozepínání mezi nohama - uvidíte, jak to oceníte, a u bodýček aby rozepínaní mělo takovéto zabalení přes bříško, takže mimčo svléknete, když leží. Taky je to pohodlnějsí, dokud nedrží hlavička, když mu to přes ní nemusíte převlékat. Ale chápu, že nakonec vždycky rozhodne vzhled
tak krásný den I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:54
- Ap32 , 12.6.24 11:02
- Gabriel007 , 9.4.22 22:06
- CH.Janica , 27.3.21 19:28
- simuška 1 , 20.1.20 23:17
- Radiiik , 7.1.20 14:15
- Jana0085 , 24.7.19 15:23