35 a víc
- Otevřená skupina
Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (40)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to máš fajn, já na to všechno jezdila na genetiku. Ivuš, ale tu nosní kůstku hledají už na tom prv. screeningu kolem toho 13.tt a ten už máš za sebou, ne?
On ho třeba přestane bavit svazek s tou paní, až se to maličký narodí…
No hlavně ať jste v pohodě!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. koukám že jste toho probraly spoustu. Já jsem na tu krev na lačno nemusela. A o víkendu jsme taky chystali zahrádku. Na kytičky jsme celá rodina. Bydlí s námi na baráčku i moje mamina.Ale je pravda že mě taky manžel nenechá nic dělat a to jsme spolu 18 let. Holky a pořád jsme zamilovaný. Tak jsem se pochlubila. Ale pokud je to ten pravý je to krásný pořád. Přeji krásný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky děvčata
Tak vy tady máte všichni super chlapy
Tak to je dobře
Mě u prvního screeningu,taky nic neříkali o nosní kůstce,tak to budu muset zjistit u toho druhého podrobného ultrazvuku
Dnes jsem byla na krvi a v pátek budou výsledky,tak budu zase čekat.Ach jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamulky…tak jsem dneska obdržela verdikt: těhotenská cukrovka!!! Sice jsem dneska teprve 15+0, ale doktorka mě kvůli rodinné anamnéze poslala dřív…takže o to delší „dietní peklo“ mě čeká
chjo…Nemáte ji někdo taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jani-já ji nemám,ale vůbec ti tu dietu nezávidím
ted když začnou pořádný chutě
To je škoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ranko maminky-těhulky
když to tady tak čtu, tak Vám trochu ty těhot.starůstky závidím. Klidně bych si těhotenství ještě jednou zopakovala i když jsem první měsíce zvracela a poslední měsíce mne zase pro změnu v jednom kuse pálila žáha. Jen jediná věc,která mne stresovala,bylo čekání na výsledky genetických testů,ten strach,řeknu Vám,že to jsem se ani porodu tak nebála. Na ten jsem se naopak těšila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ranko maminy:mavam:
Pájo držím pěsti, ať jsou výsledky dobré a rychle ti to uteče
. Pokud mám dobré informace, tak ta kůstka je důležitá právě v tomto období…určitě ji Dr. viděl, akorát neřekl.
Janinko já na odběry na cukrovku teprve půjdu, asi příští týden, takže zatím nevím
ale doufám, že ne. Jak moc velká omezení s tím souvisí?
Mirun souhlasím, když mají to štěstí potkat se dva lidi, kteří k sobě prostě patří, je to krásný a na pořád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
evovitost píše:
Dobré ranko maminky-těhulkykdyž to tady tak čtu, tak Vám trochu ty těhot.starůstky závidím. Klidně bych si těhotenství ještě jednou zopakovala i když jsem první měsíce zvracela a poslední měsíce mne zase pro změnu v jednom kuse pálila žáha. Jen jediná věc,která mne stresovala,bylo čekání na výsledky genetických testů,ten strach,řeknu Vám,že to jsem se ani porodu tak nebála. Na ten jsem se naopak těšila
Moje řeč, já teda zatím pořád čekám, kdy si to těhotenství začnu užívat a neustálý strach mi to kazí. Já už tedy mám všechny důležitá vyšetření zdárně za sebou, ale stejně se pořád o maličkou strašně bojím
Porodu se nebojím…nebo zatím neřeším…? Prostě ať už jí mám v náručí! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno
Evovi-tak šup,šup,do práce na prckovi
Vím že jsi psala že ted né,ale co víš.Náhoda je blbec
Ivoun-no,snad to rychle uteče,ale prý ty testy jsou z 30% falešně pozitivní.Takže budu zase čekat na podrobný ultrazvuk ve 20týdnu
O té nosní kůstce mi nic neřekl,tak uvidíme.Možná ji opravdu viděl ale neřekl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj,všechno dobře dopadne,hlavně mysli na to malé štěstíčko
Podívej,já jsem se na ní tolik těšila,že se jí do finále nechtělo vůbec na svět. Pomohla mi až třetí provokačka a když to vypadalo,že vykoukne na svět,rozhodla se, že se šprajcne. Musely použít na poslední chvíli kleště a měla z toho chudinka na hlavičce oboustranný hematom. Vypadala jak mimozemšťánek
Nakonec se na nám do půl roku hlavička krásně srovnala a má se čile k světu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné dobré ráno,
těhotenskou cukrovku nemám a doufám, že mít nebudu. Zrovna mám před sebou obrovskou tvarohovou pocukrovanou buchtu … to by mě asi kleplo
.
A k té nosní kůstce, mně jí právě paní doktorka v tom 12 týdnu (či jakém) na screeningu nenašla
Koukala koukala a pak mi řekla, ať se nenechám zneklidnit, že to může být tím, že prý mám špatnou propustnost tkání - prostě na miminko špatně viděla, a když konečně viděla, tak si zase dalo před obličej ručičku. Řekla mi, že i přes to, že nosní kůstku nenašla, vyšly mi výsledky dobré - 1/8550. A že ji zkusí najít znovu na kontrole v 16 týdnu. Nejdřív mi bylo děsně zle, hlavně když jsem si na netu přečetla, co by to znamenalo, kdyby tam ta kůstka opravdu nebyla. Pak jsem se přesvědčila, že je prostě všechno OK a jenom díky náhodě ji neviděla a byla jsem v pohodě. Jenomže teď začal týden kontroly (jdu v pátek) a už se zase bojím, v noci se mi o tom zdá, nebo na to alespoň myslím. Už aby byl pátek a hlavně aby bylo vše OK. Držte mi palce. I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ranko
já bych tak ráda,ale můj manžílek je opatrnej,ach jo
asi si ho budu muset přidržet
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuš-neboj a hlavně se nestresuj.To bude určitě v pořádku.Budu na tebe v pátek myslet
Já si taky budu v pátek volat o výsledky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pájo těch pozitivních výsledků je fakt spousta, co vím, ale pokud máš normální Dr., udělá ti podrobný UZ a nebude tě hnát na plodovku. Ale stejně, i když o těch falešných výsledcích víš, zamává to s tebou ![]()
Ivuš jasně že to bude v pořádku!!! Já noc před tou kontrolou snad vůbec nespala, znám ty nervíky ![]()
evovitost já myslela že už se kleště nesmí používat…? Chuděrka
hlavně že je v pohodě!
A k té výrobě
: vyber polohu, ze který pro něj není úniku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:54
- Ap32 , 12.6.24 11:02
- Gabriel007 , 9.4.22 22:06
- CH.Janica , 27.3.21 19:28
- simuška 1 , 20.1.20 23:17
- Radiiik , 7.1.20 14:15
- Jana0085 , 24.7.19 15:23
- azaleila , 22.6.19 21:18
- Pája M , 1.12.18 09:27
- ivoun , 9.1.18 22:02
- Mona 123 , 2.8.17 21:20
- kacenka-brno , 21.3.16 19:17
- Mirun , 11.1.16 06:43
- Korunka23 , 26.11.15 11:09
- kacaek , 8.10.15 12:59
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Moje žena mi byla nevěrná
- 14.9.26 00:11
- jege
- 21
Mimoděložní - vaše příběhy
- 13.9.26 21:48
- Anonymní
- 2
Práce s vystudovaným cizím jazykem -...
- 13.9.26 21:29
- Anonymní
- 16
Meriofert 150UI (+ Progesteron a Trozel)
- 13.9.26 19:03
- SandyL
- 1
Kolik volného času spolu trávit v páru?
- 14.9.26 01:17
- Afrikana
- 24
Studio chce, ať si klienty na jógu sháním...
- 13.9.26 22:47
- lilith1
- 21
Těhotenství i přes silné krvácení v době...
- 13.9.26 20:24
- Janča_6
- 2
Černá barva mi prý nesedí – jak byste...
- 13.9.26 23:53
- Černá Madonna
- 85
Prodej knih přes Restorio – máte zkušenosti?
- 13.9.26 21:42
- vokishka
- 16
Učitelka ZŠ - můžu odejít v pololetí?
- 13.9.26 21:33
- Heduš Homolková
- 24
Nové příspěvky
V noci jsem na dítě hrozně protivná
- 14.9.26 02:10
- Mamina464
- 32