35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1423
4.4.11 15:26

Ještě k tomu kolu, musel na mě být úžasný pohled, protože do žádného svého dresu se nevejdu, takže jsem si musela vzít přítelům dres (vršek i spodek). A protože pánský dres má kšandy, šíleně mi dráždily bradavky, takže jsem je musela mít navrch. A k tomu, jak mám veškeré oblečení v pytlích, tak jsem nenašla ani vlastní rukavice, takže jsem je taky měla o x čísel větší. Ještě že helma a boty mi zatím jsou :-)

Jo a dneska mi jedna maminka z plavání přivekla nějaká těhotenská trička po sobě, tak mám děsnou radost, protože mi všechna jsou a nepoleze mi pupek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
4.4.11 21:19

Ivuš tak ty jsi měla nabytý víkend. To já se docela nudila. Pájo já jdu na kontrolu až příští pondělí ale taky už se hrozně těším. Tak jestli miminko ukáže tak nám dej hned vědět. Já už se moc těším až si budu tu mojí malinkou pochovat :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
4.4.11 22:00

Mirun-to víš že to budu hned hlásit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vy už to tady všechny víte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
5.4.11 06:54

Ahojky všem,
nějak nestíhám. V práci toho je nějak moc a doma vlastně taky. Chystáme se ještě na předělávání kuchyně, tak snad vše stihnem. Ivuš, klobouk dolů, já bych taky tak strašně ráda na kolo, ale manžel už mě nechce pustit. A to jsme se na kole seznámili :-)) Je pravda, že teď solidárně nejezdí taky. Já jdu zítra na UTZ a v pátek do poradny a příští středu jedeme do Gennetu na velký UTZ, holky já už se tak těším :dance: Hlavně, když už vím, že všechny výsledky z plodovky jsou v pořádku. Tak, já jdu zase vytvářet pracovní hodnoty, idkyž už jsem duchem na mateřské:-) Všem pohodový den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
5.4.11 07:10

Materinka-ahooj :mavam: ty už máš po plodovce.Ty se máš,já měla zatím screening v pořádku,tripl testy taky,tak snad na ní nebudu muset :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
5.4.11 07:40

Ahoj holky, hlásím, že začínám cítil první slabé pohyby (podle UZ jsem 15a6), zatím je to takové šimrání do ruky, jako když mám v bříšku malou myšku, ale už to začíná!! Mám z toho děsnou radost :-) Jinak jsem asi jediná, kdo se zatím „tak úplně netěší, až ten skřítek vyleze“, protože Ti moji zlobivci o víkendu strašně, ale strašně zlobili a když jsem si představila, jak za nima bude lítat ještě třetí, tak vůbec nevím, jestli to přežiju :cert: :cert: :cert:
Jinak mi teď začalo období dohadování s bývalým manželem, jak si Tomáška rozdělíme o prázdninách. Je to vždycky dost náročné, ale letos to asi bude hodně husté, protože ho oba chceme v červenci. Já mám termín 20.9. a mám velkou obavu, že v srpnu už budu absolutně nepoužitelná. To zase bude stresu, než se nějak „dohádáme“. Tak krásné ráno a miminkům zdar!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
5.4.11 07:48

Ivuš-to je paráda že už toho skřítka trochu cítíš :dance: Já jsem dnes 16tt+2 a ještě nic nepozoruju :cry: Já chci takýýýýýýýýýýýýý :lol: Ono se mu nechce.Holka klid,to zvládneš :mrgreen: Já jsem se taky včera tak rozčílila :cry: Ty moji puberťáci mi taky pěkně dávají a navíc mají dnes ve škole konzultační hodiny a to zase bude porod.Teda hlavně u toho staršího :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
5.4.11 07:52

Ono je to zatím opravdu slaboubké šimrání do ruky, ale udělalo mi to dneska velkou radost. Ráno asi ve čtyři hodiny vylítl tatínek, který měl ruku na mém bříšku „já ho cítím“, tak jsem skoro začala žárlit, že byl rychlejší než já :-) Neboj u Tebe to přijde každou chvilku :-) Četla jsem, že u prvorodiček, je to cítit až kolem 20 týdne, ale u nás zasloužilých matek už kolem 16 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
5.4.11 08:11

Dobré ranko :mavam: :mavam: :mavam:
Taky jsem měla první pohyby v 16.tt, teď už se madam :lol: vrtí jako divá, dokonce mě už i vzbudí, ale je to nádherný! :dance: :dance:
Taky už v práci stříhám metr :mrgreen: slíbila jsem, že budu dělat do konce května, ale duchem jsem už taky na mateřské :-)
Taky mě kolikrát napadne, jestli to třetí bude takový dáreček, jako mám doma, tak se asi pomátnu :lol: doufám že než vyroste, na pubertu těch dvou zapomenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
5.4.11 09:34

Dobré ráno. Tak se přidávám s pubertálním dítkem. Taky jenom doufám že už se vyčasí protože někdy je to šílené. Konzultační hodiny máme ve čtvrtek. Tak se taky těším. To zase bude paráda. pohyby už taky cítím tak že mě malinká v noci vzbudí když se jí nelíbí jak ležím. Taky už jsem 25tt.A na plodovce jsem nebyla když vyjdou všechny testy v pořádku tak tě neženou. Mě ze začátku všichni tvrdili že budu muset kvůli věku.Zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
5.4.11 18:59

Tak já jsem se před půl hodinkou vrátila teprve ze školy :zed: :zed: :zed: Jdu dělat palačinky,pak do vany a už ať mi tady vlezou na záda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hají,hají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.4.11 23:08

Ahoj holky :mavam: ,já vím už jste tady hodně rozjeté, ale přesto, nevadilo by vám, kdybych se k vám přidala? Jmenuji se Simona, je mi 40,v srpnu čekám své 4. dítě a nemám si s kým poklábosit, bo v mém věku žádnou těhuli neznám a mám pocit, že u ostatních jsem spíš atrakce. Navíc nejsem zrovna ukecený typ člověka - ženské :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
6.4.11 06:55

Simčo-Ahoooj :mavam: vítám tě tady u nás.Určitě se k nám můžeš přidat a stane se s tebe ukecaná ženská hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to jsi ted tak cca.5měsíc vid?Mě je 37let a na lidi prdím.Dnes už je normální mít mimíska takhle později.Já mám známou a tě je 42let a jenom kvete :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
6.4.11 07:13

Ahoooj :mavam: :mavam:
Tak jsem za včerejší kontroly docela rozladěná, maličká v pořádku, ale mně se začíná zkracovat čípek :nevim: :-( DR. říkal zatím dobrý, ale odteď KO po 14 dnech, tak jen doufám, že to tak vydrží a nebudu muset ulehnout :zed:
Siimčo vítej mezi námi a všem hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
6.4.11 08:08

Krásné dobré ráno!
Siimčo - vítej :-) Já mám pocit, že taky nejsem ukecaný typ, ale tady to jde nějak samo :-)
Ivoun - Držím palce, aby to bylo v pohodě. Ber to z té lepší stránky, uvidíš mimčo každých 14 dnů :-)

Holky chodíte na těhotenské cvičení? Já jsem s Tomíken nechodila, protože jsem musela ležet s hohama nahoru. S Vašíčkem jsem si to vynahradila a chodila 2× týdně a je pravda že jsem byla v daleko lepší kondici. Jenomže to jsem chodila do práce, jednak byly penízky, ale hlavně jsem z práce dorazila na cvičení a potom teprve domů. Kdežto teď jsem děsně líná, večer unavená a když si představím, že bych musela až když přijde přítel domů, vlézt do auta nebo vlaky a vyrazit směr Praha, tak se mi strašně nechce. Jenomže včera mě začala bolet záda a to jsem teprve ve 4 měsíci. Tak si začínám říkat, že bych se měla asi překonat a někam se přihlásit ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny