35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4262
1.4.11 14:03

Já chodím na kontroly po 3 týdnech a mám co dělat vydržet to :nevim: tohle je teda ale vážně moooc dlouhá doba. A mezitím nemáš vůbec nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
1.4.11 14:03

Pořád jsem si dělala legraci, že jak to bude mít pindíka, jdu z Podolí domů sama … to abych si ty hlouhé řeči nechala od cesty :-))
Stejně bych nevěděla co s holkou, ani otřít pindinku jí neumím :-) ale stejně buééééééééééééééééééééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
1.4.11 14:05

příští týden mám volat kvůli tripl testům, když bude vše OK, tak až toho 6.5., kdyby bylo něco špatně, tak bych mezi tím musela na genetiku. Sestřička se mě ptala, jestli nechci objednat rovnou, ale já bych se genetice raději vyhnula .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 14:08

nebreč :hug: :lol: :kytka:
Ivuš já měla první holku a pak u kluka jsem zase nevěděla co s pindíkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 14:13
Ivuš2 píše:
příští týden mám volat kvůli tripl testům, když bude vše OK, tak až toho 6.5., kdyby bylo něco špatně, tak bych mezi tím musela na genetiku. Sestřička se mě ptala, jestli nechci objednat rovnou, ale já bych se genetice raději vyhnula .....

Já měla po triplech rovnou domluvený termím na konzultaci s genetičkou, teprve ona mi řekla výsledky krve a riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
1.4.11 14:42

Ivuš-nebůůůl,vždyt je to paráda :dance: :dance: :dance: ááááááááááá,já s tebe mám radost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já mám doma taky dva chlapy a nevím proč si myslím že to ten kluk bude zase a o holce ani moc napřemýšlím :mrgreen: :mrgreen: Taky bych si s ní asi těžko poradila.Né,to je sranda,ale v klukách mám už praxi :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
2.4.11 09:30

Přeji krásný den. To nám ale svítí sluníčko. Dneska jsem se rozhodla že si opeču buřtíka a budu vegetit na zahradě. A co vy děvčátka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
2.4.11 09:59

Ahoj :mavam: taky jsem si myslela že vypurýruju autíčko a odpoledne si dáme nějakou grilovačku,ale u nás ještě sluníčko nesvítí :-( Snad to dožene odpoledne :lol: a dnes mě teda šíleně bolí záda :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
3.4.11 09:46

Ahoj. Koukám že všechny vyhnalo krásný počasí. No tak holky koukejte se podělit o zážitky z víkendu. Já jsem si užívala na zahradě. Už se těším na maličkou protože se začínám nudit. Starší dcera je stále někde v luftě. Potřebuji frmol,to nicnedělání už mě nebaví. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
3.4.11 10:29

Ahooooooooj :mavam: Tak dnes je tady opravdu krásně a já si jdu vymydlit konečně to autíčko :lol: a ze sluníčka se dnes ani nehnu :lol: :lol: :lol: Odpoledne si něco ogrilujem(už v pátek jsem si naložila masíčko)Včera jsem byla taková nějaká slabá,jako moucha.Takže to dnes všechno doženu :mavam: :mavam: :mavam: Mějte se krásně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
4.4.11 09:46

No tak těhulky kde to vázne. Nějak nám dochází řeč. :nevim: Včera jsem četla že má být tropic léto. Tak to nevytáhnu paty z domu. Na večer jsem byla v lese na vetvičky a chystám velikonoční výzdobu. Máte někdo nějakou inspiraci? Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
4.4.11 10:26

Ahoj Mirun-nějak nám těhulky odpadly :cry: No,já žádnou inspiraci nemám,nebot na takové to zdobení nemám buňky :-( Teď se hlavně těším na čtvrtek na kontrolu až uvidím prťku :lol: Budeme poprvé poslouchat srdíčko a snad nám ukáže co schovává mezi možkama :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
4.4.11 14:48

Ahoj holky, hlásím, že já neodpadla ale mívám o víkendu šílený fofr (tatínek mě vytěžuje) a v pondělí to nebývá lepší. V sobotu jsme byli v České ráji - byla jsem nucena podit po lese, lézt po skalách a dýchat čerstvý vzduch. V podstatě jsem se ven vykopala letos poprvé :-) pak návštěva jedné babičky. V neděli dopoledne fotbalový zápas se starším Tomáškem, potom letos poprvé kolo a návštěva druhé babičky. Uffff. Vlastně měl premiéru i Ondrášek - byl poprvé na kole, toho už se nezbaví :-)) Byli jsme na cyklostesce Poděbrady - Nymburk. Bylo krásně ale šílený dav cyklistů, bruslařů, kočárkářů, pejskařů. Takže jsem celou cestu měla stres, aby mě někdo nesejmul a ještě větší, aby někoho nesejmul Tomášek na kole. Celkem 4× se mu podařilo málem knokautovat bruslaře, ale nakonec jsme přežili všichni :-)) No a dneska plavání s Vašíčkem, na 13.30 na Žižkov pro Tomáška do školy, domů, úkoly, naučit a na 18 zase jedeme na Žižkov. Večer budu mrkev :-) mějte se krásně I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
4.4.11 14:55

Jo a na velikonoční výzdobu tipy nemám, já nějak nezdobím. Budu ráda, když se dokopu umýt okna, aby bylo vidět ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
4.4.11 14:56

Ahoj, všechny zdravím :mavam: :mavam: :mavam:
Já taky neodpadla, ale jaksi dnes v práci nestíhám napsat, jen v rychlosti přečíst, co je tu nového :-)
Víkend hrozná nuda. Byli jsme doma, přítel má pochroumaný koleno, takže nemůže chodit a samotnou mě nikam nepustil :lol: Včera jsem si konečně dovezla košík, lehátko, ohrádku a vak na nošení a už se doma nemůžu hnout. Ať už máme hotovou ložnici a pokojíček…v bytě už není hnutí :lol:
Zítra jdu na kontrolu, už se nemůžu dočkat, až maličkou zase uvidím :dance: :huban:
Pro dnešek se loučím, všem holky hezký zbytek dne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny