35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1913
1.4.11 07:43

Dobré ráno,zlatíčka.Já si dnes budu volat o výsledky z genetiky :zed:Mirun-k těm oblečkům!Tak to je opravdu oříšek,já jsem nějaké kalhoty dostala ale taky jsem si jedny maličký koupila.Už je kupovat nebudu,protože ty kalhoty můžeš vždycky ohrnout.Horší je to u dupaček,já třeba viděla ¨velikost 45.Tak to jsem si říkala že jsou na panenku :mrgreen: Mám pár věciček v.50 ale víc jich mám v.56-62.Čtyř kilový habán mě nehrozí,tak to snad bude dobrý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
1.4.11 07:51

Ivuš-to je v pohodě,já třeba byla na krvi v 7.15 a to se ještě dá nejíst.To by nevydržel nikdo a navíc když jste dva :dance: Dnes držím palečky at tam ten tvůj mimísek krásně zapozuje a ukáže ti co vlastně bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 07:56

Ahoj všichni :mavam:
Pájo já to popletla :oops: …hned jak budeš něco vědět, napiš!
Oblečky taky řeším, mám jich už teda takovou spoustu, že mám zákaz nakupovat cokoliv dalšího :lol:
Pár kalhot a šatiček na 0-3m. tj. vel.56 mám a je mi už teď jasný, že to nemůžem unosit. Přesně tak, kaťata větší ohrnout a mini :-) dupaček a overálků pár. Včera za mnou byla kamarádka co má 5ti měsíčního špunta a říkala že od vel.62 už věciček víc, ale z těch maličkých to strašně rychle vyroste. Škoda, ty nejmenší oblečky jsou nejhezčí :dance:
Hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 08:00

Ivuš s tou krví jsem psala já, já byla na odběrech v 10:30 - to bych pošla :-D a opravdu jsem na lačno ani být nemusela.
Tak hodně štěstí, ať se mimi ukáže :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
1.4.11 08:05

Ivoun-Já jsem tak prdlá že jsem si včera koupila i růžovou soupravičku a to ještě nevím co to bude.Navíc se nemůžu zbavit toho pocitu,že to bude zase kluk :mrgreen: ale ono tomu nešlo odolat :lol: Ted už kupuju v.62-68,protože mám pár známích co mají malé detičky a už si plánují jak mi to nadělí.A v nakupování!Tak v tom mi nikdo nezabrání :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 08:17

Pájo já zase na začátku koupila modré botičky :lol: Samozřejmě taky neodolám a semtam něco koupím, ale vážně se snažím ovládat, už to nemám kam dávat :mrgreen:
A ty se to teda dozvíš příští týden ve čtvrtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
1.4.11 08:28

Ivoun-nedivím se ti,já jsem taky šílenec a doma vědí že mi v tom nezabrání a chlap se mě už i ptá jestli hned plánujeme další :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vtipálek :lol: Jo,jo příští týden ve čtvrtek.Snad se skřítek hezky ukáže a nebude dělat drahoty :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 08:38

Jako u nás, přesně na to samé se mě mužskej ptal :mrgreen:
Ono se říká, že když se nechce ukázat, bývá to holčička, že se stydí :lol: ale ta naše se vystavuje na každém UZ přímo ukázkově :mrgreen:
Na 12.4. jsem se objednala na 3D, tak doufám že to nebude poprvé, co by se nechtěla pořádně ukázat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
1.4.11 09:20

Neboj,ona se ti šikulka ukáže :lol: ale jdeš nato 3D,tak mají v oblibě dělat drahoty :mrgreen: Já mám výhodu že můj doktor má 3d/4D tak se můžu pokochat jak srdce ráčí :dance: Tak a ted jsem si strašně oddechla :zed: Volala jsem ohledně těch výsledků a jsou v pořádku.Uf,to jsem si oodechla :dance: Celou noc jsem kvůli tomu skoro nespala,tak a ted to jdu trochu dohnat :mrgreen: :mavam: Jupííííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
1.4.11 10:21

Pájo tak to je super. :dance: Ohledně těch kalhotek jsou to lacláčky a mají rozepínání mezi nožičkama. Tak si pro ně dneska dojdu, ale koupím ty větší. Holky nemáte nějakou radu na nespavost. Já půl noci pročumím a přes den nezaberu ani náhodou. Nevím jakto. Dřív jsem mohla spát pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 10:23

Hurááááááá, gratuluju! :dance:
Já noc před tím taky nespala a ještě snad další dvě potom :think:
Závidím :-) můj dr. má takový zastaralý UZ, i bez zvuku, takže vlastně jen na genetice a při určení pohlaví jsem maličkou viděla krásně a na 3D jsem ještě nebyla.
Dobrou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 10:30

Mirun to jsme na tom podobně. Já teď poslední dobou spím docela dobře, ale taky jsem strašně špatně spala-spíš nespala. Radili mi meduňku, teplé mléko s medem, večer procházku a nevím co ještě, ale nic mi stejně nepomohlo :nevim: Mě se chce nejvíc spát v práci po obědě :lol: ale je pravda, že o víkendu po obídku kolikrát vytuhnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
1.4.11 13:54

Ahoj holky, tak pro výsledky tripl testů mám volat příští pátek. Nosní kůstku paní doktorka opět neviděla - miminko je prý šibal, a prostě nos neukáže. Ale jinak ho celého přeměřovala - délku ručiček, nožiček, hlavičky, bříška … a prý je všechno ukázkový a nemám mít strach. No a miminko se nám krásně ukázalo, koukám, koukám a najednou povídám „já tam vidím pindíka!“ A paní doktorka na to s úsměvem, určila jste si to sama, ani Vám to nebudu účtovat ..... Pak to ještě zkoumala horem, dolem, protože hned za pindíkem byl pupečník, tak jestli náhodou, ale prostě tam ten pindík je. Holky já budu mít třetího kluka!!!!!!!!! Jsem z toho úplně hotová, když jsem seděla v autě, tak jsem to málem ořvala, ale udržela se a miminku už jsem se omluvila. Asi mi chvilku bude trvat, než mi dojde, že ta holčička prostě ani napotřetí nebude. Tatínek hned volal a moc se bavil, tvrdil že chce kluka, aby to měl vyrovnané :-) Z prvního vztahu má dvě holky a spolu máme jednoho kluka, tak to bude mít hezky vyrovnané. No a já panenky i nadále můžu kupovat akorát tak neteři :-( Tak Vás zdraví Ondrášek !!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
1.4.11 13:58

A na další kontrolu jdu až 6.5., to nemůžu vydržet, dneska jsme byli podle UZ 15a2, tak prý až ve 20 týdnu. Fňuk fňuk fňuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
1.4.11 14:01

Jééé Ivuš, tak to vidíš, zase pindík :dance: Hlavně že je v pořádku :palec: :potlesk: Taky jsem měla mít Ondráška - po taťkovi, pokud by to byl býval chlapeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny