35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
923
26.3.11 06:20

Taky doufám, že to takhle bude :-) Držím nám všem pěsti!!!
Chodíš dop ráce nebo už jsi doma?
Já jsem doma a už do práce nepůjdu. Chci být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
26.3.11 10:22

Ahojky. Přeji dobré ráno. Dneska se mi kupodivu nějak dobře spalo. Jindy půlku noci prostraším. Zdravím janinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
26.3.11 10:24

Dobré ráno těhulky :mavam: Jani-musíme doufat že to bude včechno v pořádku :lol: Já mám taky dohled na vysoce rizikovém těhotenství,ale dělám v solárku a tam žádná honička není.Takže to zvládám zatím normálně.Potom občas jezdím se známou po výstavách psů prodávat a tam budu jezdit ještě cca.2měsíce a pak nato prdím.Mám okolo sebe spoustu lidí co ví jak dlouho jsme čekali a nenechají mě se nějak dřít :dance: Jen si pěkně užívej pohodičky,pak už nato nebude čas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
26.3.11 10:26

Mirun-tak to ti závidím :cry: Já spát ted nějak nemůžu,jak mě bolí záda ach jo.Budu si muset najít nějaké cvičení pro těhule :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
26.3.11 10:27

Ivuš žádná černá vrána. A s tou dělohou jsi mi připoměla můj první porod. Mě se totiž vůbec nezačala stahovat. Takže následovali krevní transfúze. Zrovna včera mi doktorka říkala že to musím hlásit v porodnici. Tak mi to připomělo první porod. Uf. Ale co to zvládnem. Mimi za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
26.3.11 11:05

Ahoj, díky za přivítání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
26.3.11 11:08

Jo, jsem na tom podobně. Nikdo mě nenechá nic dělat…to je fajn :-)
Dneska je manžel ve škole - dělá si maturitu, tak můžu alespoň maličko uklízet :-) Jinak mě furt honí na gauč. Kéž by mu to vydrželo :-)
V práci mám ale hroznej stres, jsem vedoucí personálního oddělení, hodně jezdím autem a jsem mezi lidma, takže jsem se bála, abych něco nechytla a tak…ale chtěla jsem dělat do konce dubna. No a pak mi to v rizikový poradně pan doktor zatrhl a pěkně jsem ze dne na den musela zůstat doma. A taky to tam beze mě musí vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
26.3.11 11:14

Jani-tak to držím manžílkovi palečky k maturitě a hlavně k tomu aby se o tebe hezky staral :mrgreen: Takových chlapů moc není.Jinak bud si hezky doma,když nejde v práci o život,tak jde o prd.My jsme dnes pozvaný na oběd k našim,tak nemusím vařit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
26.3.11 12:10

Jé, tak to máte dobrý :-)
Mně včera řinesl můj milovaný řízek někde z bufetu, abych si sama pro sebe nemusela nic dělat :-) Já to vím, že je báááječnej a mooc si toho vážím a jsem na něj taky hodně hodná :-)
Jsme spolu teprve 2 roky, teď na Apríla máme rok výročí svatby, takže máme ještě to krásný zamilovaný období :-)
paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
26.3.11 12:32

Jani-jééé,tak to je hezký že si to tak pěkně užíváte.Já jsem s tím mím chlapem,po nevydařeném vztahu už 9,5let.Takže už to není takové,ale pořád je to pohoda.Vždycky se nějaký mráček najde,ale to je asi všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
26.3.11 19:29

No, můj je to druhý manžel :-) Druhý a lepší!!!!
Tak hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.3.11 11:11

Ahojky maminky.Přibíráte ještě do party? Je mi 37 let a máme desetiměsíční princeznu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
27.3.11 12:54

Ahojky. To víš že ano. Mamin není nikdo dost. to je tvoje první děťátko? Já mám termín v červenci tak už se těším a doma puberťačku.Přeji všem krásnou neděli. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
27.3.11 14:38

Mirun

Ahoj maminky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale píšu uživatelce Mirun. Posílala jsem zprávu na email, ale píše mi to, že Váš email neexistuje, :nevim: tak jsem poslala jedu zprávu do SZ, ale nevím, zda se odeslala, tak kdyby Vám nic nepřišlo, písněte mi sem do SZ a já se to pokusím napravit. Hezký den a ještě jednou se omlouvám, že jsem vlezla do Vaší diskuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.3.11 15:21

Ahoj Mirun. Tak tak , to je moje první mimísko a moc bych si přála ještě jedno. Žila jsem 13 let v nefungujícím vztahu,ze kterého nebylo úniku,proto jsem začala se založením rodiny hned co jsem konečně potkala mého milovaného mužíčka.V dubnu tomu bude rok co jsem vdaná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny