35 a víc
- Otevřená skupina
Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (40)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pájo na genetiku mě poslala moje gynekoložka. Mají speciální ultrazvuk kde se přesně zkontroluje srdíčko, mozek zda miminko nemá roštěp.Je to podrobný do poslední kostičky. Já mám 13 letou dceru a taky mi připadá že je všechno úplně jinak. Ale těším se. Termín mám v červenci a taky se mi to zdá strašně dlouho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
já jsem 14plus1
Včera jsem byla na registraci porodu v Podolí. Byl to docela mazec. Musí se tam přesně 14plus0 a podle diskusí na internetu co nejdříve ráno (i když kartotéka otevírá až v 7hodin), protože berou jenom 12 maminek. Vyrazila jsem prvním vlakem v 4:43, byla tam v 5:30 a byla jsem 11. V 5:33 dorazil 12 tatínek a tím to skončilo. To bylo o prsa. Pak přišlo ještě pár maminek a dálší nával se objevil v 7hodin..... Tak jsem ráda, že to mám za sebou ![]()
Jinak screening mi nedopadl úplně nejlépe, paní doktorka nezaměřila nosní kůstku. Prý se nemám nechat zneklidnit, že si miminko před obličej strkalo ručičku a navíc byla stížena vizualizace - prý přesto, že jsem štíhlá, není na miminko vidět - špatná propustnost tkání či co. Tak jen doufám, že to bylo tím a uvidím co bude po tripltestech. Nenechat se zneklidnit se hezky řekne, ale ..... Jenom doufám, že bude vše OK a že nebudu muset na plodovku. Ale i s tou nezaměřenou nosní kůstkou mi vyšlo riziko 1/8550 a to je prý dobré - špatné je (podle mé gynekoložky) 1/500 a méně. Tak jen doufám, že bude vše OK, mám doma dva zdravé raubíře a nějak si neumím představit, že by se mohlo něco stát
. Mějte se krásně. I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mirun-Děkuju,tak ta genetika je dobrá věc,když je to tak podrobné
Tak z toho strach nemám,spíše z výsledku
ale plodovka mě fakt děsí
Ivuš-tak jsi to měla pěkně-jen tak,tak
Já jsem díky bohu z menšího města a tohle absolvovat nemusím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno všem
Já taky na všechno koukám jak z jara
naposledy jsem rodila před 17lety a fakt si třeba z těhotenství pamatuju jen útržky
Hlavně tenkrát byl UZ 2× za celé těhotenství, o genetice jsem neměla díky věku ponětí a všechno bylo jinak. Ani ve snu mě tenkrát nenapadlo, že by se mohlo něco špatného stát a dnes jsem od první chvíle na nervy
Každopádně věřím doktorům, když je něco špatně, většinou to odhalí ten prvotrim. screening a ten tu máme všichni v pořádku a dnešní podrobná ultrazvuková vyšetření - jak píše Mirun - najdou všechno. Holky, všechno bude dobré a za chvíli máme zdravé uzlíčky v náručí
![]()
A jak jste na tom s nákupama? Já si připadám jako neřízená střela
Všechno růžové a na holčičku co potkám koupím, nebo se na to aspoň podívám
Jestli to půjde takhle dál, tak do porodu budem muset přistavět
![]()
Jinak přeju všem hezký den…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivoun-tak ty čekáš holčičku?No,tak to můžeš nakupovat
Já,to ještě nevím ale už jsem ted jak utržená ze řetězu
Koupila jsem si i malíčké botičky,ale prckovi budou až mu bude tak rok
Tak takhle jsem prdlá já,ale byli tak boží,že jsem je musela koupit
Koupila jsem si už i dva balíky plín,ale ono těch věcí je tolik když už doma nic nemám,že snad budu nakupovat až do porodu ![]()
Krásné sluníčkové ráno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, holčičku
Už mi to řekli na tom prv. screeningu a zatím to byla na každém UZ holčička
Ty už se taky brzy dozvíš, co nosíš…pokud to teda budeš chtít vědět…? A co bys raději? I když je pravda, že v dnešní době a našem věku si ještě vymýšlet pohlaví je docela drzost
![]()
Taky nakupuju i větší věcičky, přesně jak ty, prostě to musím mít
Plíny zatím mám jen látkové a jednorázovky jeden balík, těch je tolik, že nevím které a hlavně aby nám pak vyhovovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,za 14dní,když bude skřítek pěkně rozcapený,tak by mi to už nohl říci
Na kontrolu jdu v 16tt+4,tak snad to vyjde,a vědět to určitě chci
Doma mám dva pubertáky ale pořád se mi zdají sny o klukovi,tak to jsem zvědavá
Každopádně i když to ten kluk bude,tak budu jako v jiříkově vidění
Tak já si jdu namalovat nějaký veselý obličej a mažu na autoškolu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné sluníčkové ráno
K těm nákupům - já jsem zatím děsně statečná a nekoupila jsem nic, i když je to boj
Ale to bude asi tím, že klučičího oblečení mám kvanta (7,5 a 3 roky). Ale kdyby to byla holčička, tak by to asi začalo
Jo a s nákupama papírových plen mám vlastní zkušenost. Když jsem čekala staršího Tomáška, koupila jsem balík plen v každé akci, kterou jsem potkala (pravděpodobně jsem měla zatmění mozku a měla pocit, že po porodu už plíny nikdy mít nebudou
, dopadlo to tak, že jsem měla doma takových 20 až 30 balíků. Bohužel mi nedošlo, jak rychle miminko roste, takže mi z plen stihlo vyrůst do větší velikosti, než jsem je spotřebovala. No sousedka byla moc spokojená, stačily i pro její miminko
Takže moje rada zní, nepřehánět to a když tak v různých velikostech. Jo a do jiných než Pampers bych nešla. Zkusila jsem pár jiných značek, ale Pampersky byly nejlepší. Hezký den I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu ti držet palečky, aby se ukázal
Já bych to taky nevydržela, přítel to vědět nechtěl a dlouho jsem to tajila, ale asi dvakrát jsem se prokecla a bylo
Hlavně jeho je to první a holčičku chtěl, takže super, že to vyšlo ![]()
Tak hodně štěstí a slabý provoz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuš2 píše:
Krásné sluníčkové ránoK těm nákupům - já jsem zatím děsně statečná a nekoupila jsem nic, i když je to boj
Ale to bude asi tím, že klučičího oblečení mám kvanta (7,5 a 3 roky). Ale kdyby to byla holčička, tak by to asi začalo
Jo a s nákupama papírových plen mám vlastní zkušenost. Když jsem čekala staršího Tomáška, koupila jsem balík plen v každé akci, kterou jsem potkala (pravděpodobně jsem měla zatmění mozku a měla pocit, že po porodu už plíny nikdy mít nebudou
, dopadlo to tak, že jsem měla doma takových 20 až 30 balíků. Bohužel mi nedošlo, jak rychle miminko roste, takže mi z plen stihlo vyrůst do větší velikosti, než jsem je spotřebovala. No sousedka byla moc spokojená, stačily i pro její miminko
Takže moje rada zní, nepřehánět to a když tak v různých velikostech. Jo a do jiných než Pampers bych nešla. Zkusila jsem pár jiných značek, ale Pampersky byly nejlepší. Hezký den I.
Ahoj Ivuš
To zatmnění mozku mě pobavilo
Mám právě obavu, že bych to pak rozdávala.Hlavně na plíny je každou chvíli někde akce, takže se to dá…
A s věcma na holčičku je to strašný, všechno je tak krááásný a vůbec to maličký
Takže u tebe třeba propukne nákupní horečka taky asi za 14 dní, viď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkné ráno všem,
ono je to tak pěkný a zvláštní pocit vědět, co to bude. Já jsem v skrytu duše myslela na holčičku. Doma máme už 12 letého klučinu. Ale když nám řekli, že je to chlapeček, žádný pocit zklamání se vůbec nekonal. Měli jsme hroznou radost, už mu říkáme jménem a to vám je tak zvláštní a krásné
A jak píše Ivoun, v tomto věku je to dar samo o sobě, ještě si vymýšlet pohlaví je skoro rouhání. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu na kontrolu 1.4., to bych měla být 15a3 a budou mi dělat ten tripl test. Sice si říkám, že bych se neměla ptát, co to bude, abych si ještě chvíli užila to těšení na holčičku, ale znám se a moje první otázka bude, jestli je vidět, co to je. No vlastně druhá, první bude, jestli je tam ta nosní kůstka. No snad jo. Letím s Vendou do Mateřského centra, aby se trochu vzdělával a nedegeneroval jen se mnou doma
hezký den I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla první dítko jako překvapení, nevěděla ani netušila,druhé jsem od začátku tušila a potvrdili mi to na UZ a teď jsem neměla ani ponětí, pořád se mé pocity rozházely, bylo mi to jedno, ale taky jsem ve skrytu duše měla holčičku ![]()
Pořád ale čekám na chvíli, kdy si začnu těhotenství se vším všudy užívat
Pořád se snažím a myslím pozitivně, ale občas mi něco vleze do hlavy a to jsem pak schopna hned někam volat a jet třeba na pohotovost, jestli je všechno v pořádku
Ale je pravda, že co cítím pohyby, jsem mnohem klidnější, ale zase chudinku budím, když mám pocit, že se dlouho neozvala…no nemá to se mnou jednoduché už teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Koukám že jsme na tom všechny stejně. Já se taky o malou bojím a když se chvíli nepohne hned jsem nervní. K diskusi o plenkách se taky připojuji k pamprskám. Měla jsem je už na první dceru a nedám na ně dopustit. Něco jsem už taky nakoupila ale ještě raději vyčkávám.Nejvíc řeším kočárek. Vůbec nevím jaký vybrat. Zatím papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O kočárku mi ani nemluv
S přítelem jsme bojovali, nakonec jsem teda vyhrála
ale z původního plánu nemám vůbec nic…ani typ, ani barvu
Nejlepší je prohlídnout si je na krámě, ohmatat a pak rozhodnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:54
- Ap32 , 12.6.24 11:02
- Gabriel007 , 9.4.22 22:06
- CH.Janica , 27.3.21 19:28
- simuška 1 , 20.1.20 23:17
- Radiiik , 7.1.20 14:15
- Jana0085 , 24.7.19 15:23
- azaleila , 22.6.19 21:18
- Pája M , 1.12.18 09:27
- ivoun , 9.1.18 22:02
- Mona 123 , 2.8.17 21:20
- kacenka-brno , 21.3.16 19:17
- Mirun , 11.1.16 06:43
- Korunka23 , 26.11.15 11:09
- kacaek , 8.10.15 12:59
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
AI a vypracování úkolů na 2 stupni ZŠ
- 19.9.26 15:23
- LunaP
- 1
Zcela bez menstruace
- 19.9.26 15:34
- Anonymní
- 3
Nadváha u dvanáctileté
- 19.9.26 14:54
- stinga
- 132
Práce na poště - školení
- 19.9.26 15:35
- teroonka
- 16
Učitelky, kolik hodin průměrně strávíte...
- 19.9.26 13:40
- Anonymní
- 101
Telefon u tmobile
- 19.9.26 09:20
- renduli
- 5
Školka - začátky
- 19.9.26 13:58
- Vladusxx
- 13
Montáž kuchyně Ikea Praha
- 19.9.26 08:03
- apolca
- 1
Jak naučit miminko (2,5 měsíce) spát doma
- 19.9.26 12:10
- ALIPELI
- 9
Orgasmus jsem zažila pouze jednou
- 19.9.26 15:09
- PaníBovaryová
- 19
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 19.9.26 15:40
- Venetia
- 132773
Svědění těla bez vyrážky
- 19.9.26 15:38
- Anonymní
- 31
Jako single platil za sex
- 19.9.26 15:38
- jege
- 151
Žádost o doplacení zbývajícího RP po...
- 19.9.26 15:37
- Chiruna25
- 8
AI a vypracování úkolů na 2 stupni ZŠ
- 19.9.26 15:37
- Jahru
- 2
Práce na poště - školení
- 19.9.26 15:36
- Fialka.088
- 17
Zcela bez menstruace
- 19.9.26 15:34
- Anonymní
- 3
Zmatek v hlavě z chlapa
- 19.9.26 15:31
- izabe
- 235
Varování: Zkušenost s klinikou PRONATAL...
- 19.9.26 15:22
- izabe
- 17
Adipex retard - máte některá zkušenost a...
- 19.9.26 15:14
- Centropen
- 1250