35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1867
23.3.11 09:02

Taky jsem si myslela na holčičku, doma máme kluka. Ale pak jsme si prošli špatnýma testama v 1. trimestru a byli jsme na plodovce. Bylo to několik týdnů beze snů, ale teď jsme šťastní, že je vše v pořádku a bude to chapeček. Manžel se pořád směje, že když budu chtít tu holčičku ještě stihneme( pro něj je to 1. vlastní mimčo), ale vzhledem k mému věku 37, nevím, nevím :-))Já jsem tak šťastná, že se nic na plodovce nepotvrdilo a na chlapečka se moc těším,. Dokonce už jsem koupila 1.modrý kabátek :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
23.3.11 10:54

Materinko-tak to ti moc přeju :hug: Hlavně že všechno dobře dopadlo a můžete se opravdu beze strachu těšit :potlesk: Je to fajn,mě je taky 37let a jsem v 14tt+4,takže si ne pohlaví ještě trochu počkám,ale to nevadí :lol: Screenig nám vyšel dobře na můj věk a ted mě taky asi čeká ta plodovka,ale abych pravdu řekla,tak se mi tam dvakrát nechce :cry: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
23.3.11 10:57
Pája M píše:
Materinko-tak to ti moc přeju :hug: Hlavně že všechno dobře dopadlo a můžete se opravdu beze strachu těšit :potlesk: Je to fajn,mě je taky 37let a jsem v 14tt+4,takže si ne pohlaví ještě trochu počkám,ale to nevadí :lol: Screenig nám vyšel dobře na můj věk a ted mě taky asi čeká ta plodovka,ale abych pravdu řekla,tak se mi tam dvakrát nechce :cry: :mavam:

Ahoj Pájo :mavam: Počkej na výsledky tripletestu a další UZ. Mě to všechno vyšlo O.K. a na plodovku jsem nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
23.3.11 11:40

Také jsem na plodovce nebyla.UZ byl v pořádku,tak jsem to odmítla,ale tripl test v tomto věku už vychází špatně prakticky všem.Jenže já se nějak o to miminko vůbec nebála,cítila jsem,že je vpořádku a napichovat plodovou vodu jsem považovala spíše za jeho ohrožení no a Verunka je krásný bumbrdlíček :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.3.11 11:40

Ahojky Pájo, já myslím, že pokud ti vyšel dobře screening, nebude plodovka potřeba. Mně vyšlo riziko 1/25 a to nebylo dobré, pro jsme šli na plodovku. Moje MUDr. říka, že te´d už neposílají automaticky jen při nějakém riziku. Tak uvidíš. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.3.11 11:45
  • Kdyby šlo jen triple test, také bych plodovku odmítla, tam je falešná pozitivita celkem běžná. Ale takto špatné riziko už u 1.trimestriálního sreeningu, to jsme měli fakt strach. O potratu jsme se rozhodli vůbec neuvažovat, ať by to dopadlo jakkoliv,jen jsme chtěli vědet, na čem jsme. Gratuluju k zdravé holčice :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
23.3.11 12:18

Ivoun,Plecita a Materinka-moc Vám děkuji.Screening mi vyšel 1:3500,tak snad bude vše v pořádku a na tu plodovku nebudu muset.Myslím že když ty tripl testy v 16tt jsou tak nepřesné,tak proč je vůbec dělají :nevim: To nechápu,a plodovky se bojím kvůli mimískovi.Vyčítala bych si to,moc moc mooooooooc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.3.11 12:24

Tak to je krásné skóre .-))To bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
23.3.11 12:47
Pája M píše:
Ivoun,Plecita a Materinka-moc Vám děkuji.Screening mi vyšel 1:3500,tak snad bude vše v pořádku a na tu plodovku nebudu muset.Myslím že když ty tripl testy v 16tt jsou tak nepřesné,tak proč je vůbec dělají :nevim: To nechápu,a plodovky se bojím kvůli mimískovi.Vyčítala bych si to,moc moc mooooooooc :lol:

Já měla i triply v pohodě, tak uvidíš, ale je pravda, že vycházejí často pozitivně :roll: Každopádně je důležitý ten prv. screening. Budu držet palečky a zkus být v pohodě :kytka: Já teda dva dny před tou konzultací strachy nespala, moc jsem se bála odběru plodovky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 13:34

Holky, mně teda doporučili odběr plodovky, i když na žádném z testů nebylo zvýšené riziko, jenom kvůli věku (bylo mi 37), a to i genetička i můj gynekolog. Neodvážila jsem se tam nejít, i když jsem o tom velmi uvažovala. Naštěstí vše dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
23.3.11 13:39

Já byla šťastná, že jsem nemusela, to riziko potratu je strašný a já se moc bála:-( Určitě bych šla, kdyby bylo potřeba, ale genetička sama navrhla neinvazivní vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
23.3.11 14:02

Ahojky.Taky jsem na plodovku nemusela. Byla jsem pouze na genetice kde mi řekli že je vše v pořádku. Všechny testy dopadli dobře. Včera jsem se byla podívat za kamarádkou do porodnice a už se těším až naše holčička vykoukne na svět. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
23.3.11 14:06
Mirun píše:
Ahojky.Taky jsem na plodovku nemusela. Byla jsem pouze na genetice kde mi řekli že je vše v pořádku. Všechny testy dopadli dobře. Včera jsem se byla podívat za kamarádkou do porodnice a už se těším až naše holčička vykoukne na svět. :dance:

Já včera potkala kamarádku s měsíčním miminkem, nádhera :huban: a taky se nemůžu dočkat :dance: Ale chvílema mi červenec přijde nekonečně vzdálený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
23.3.11 15:42

Ivoun-červenec není tak daleko,to uteče jako voda.Uvidíš :dance: ,já mám TP až v září :-D Jinak, některý doktor Vás prý vyloženě nutí :cry: Na jednu stránku,dobrý že bude jistota ale hrozící potrat je šílenost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
23.3.11 15:44

Mirun-a ta genetika je co,co tam dělají.Já si připadám jako sto let za opicema.Těhotná jsem byla naposledy před 12lety a ted je tolik nového :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny