35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3163
18.3.11 09:32

Ahojte,je mi 39 a mám dvouměsíční miminko.Cítím,že už nejsem nejmladší,ale jde to zvládnout docela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.3.11 10:00

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?
Nečekám miminko,ale poslední jsem porodila před rokem.
Mám ještě starší kluky kterým bude v Dubnu 23 a21let.
Mě bude příští týden 42let :-( :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
18.3.11 10:09
Plecita píše:
Ahojte,je mi 39 a mám dvouměsíční miminko.Cítím,že už nejsem nejmladší,ale jde to zvládnout docela dobře.

Ahoj, taky mi je 39 a jsem strašně zvědavá, jak to zvládnu. Sice to bude třetí, holce 20, kluk 17 a po tolika letech si vůbec nic nepamatuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.3.11 10:15

V porodnici mi řekli,že po tolika letech je to jak poprvé :lol:
Ale i když jsem měla vyvolávanej,tak byl nejlepší a nejrychlejší,nedá se to srovnat jak to bylo dřív,dneska víc pomůžou,nenechají trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
18.3.11 10:19

Porodu jako takového se ani moc nebojím, spíš aby bylo všechno v pořádku. A v to, že se dnes chovají jinak věřím a doufám, že to nebude jako tenkrát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
18.3.11 10:58

Ahojky. Taky doufám že porod bude v poho. Já jsem rodila před 13 lety ale byla to hrůza. Kapačky, krev kterou moje nevzala a do toho všeho arogantní doktor. Teď řeším jestli do té porodnice znovu nebo ne. A už mám zase dilema. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rdg0ii
18.3.11 11:23

Jé ahoj nové těhulky a už i maminy :mavam: Plecita-gratujuju k mimískovi :dance: Ivoka-tak to je ted paráda vid,krásně si to v klidu vychutnáš když už máš děti takhle veliký :palec: ivoun-máš pravdu,mě je 37let a taky scháním plno nových informací co se tíče všeho co se dá,protože už je ted plno novinek co dříve nebyli.Třeba plíny atd. :lol:Mirun-ted už si můžeš vybrat kde budeš rodit,to je paráda.Člověk se tam může jed i podívat,ale zase je pravdou že nějaké nepříjemná sestřička se vždycky najde :-(

• Citovat
  • Upravit
4262
18.3.11 11:29
Mirun píše:
Ahojky. Taky doufám že porod bude v poho. Já jsem rodila před 13 lety ale byla to hrůza. Kapačky, krev kterou moje nevzala a do toho všeho arogantní doktor. Teď řeším jestli do té porodnice znovu nebo ne. A už mám zase dilema. :think:

Já měla smůlu na protivný sestřičky a při prvním neschopnýho doktora, díky kterému holku po porodu 5min. oživovali. Naštěstí je ta porodnice dávno zavřená, takže budu rodit v nové a porod mám domluvený s mým ošetřujícím Dr., tak doufám, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rdg0ii
18.3.11 11:30

To jsem psala já :-( ale nějak jsem to pokopala.Jsem v práci na jiném počítači a nějak se mi to nepovedlo.Jinak moje přezdívka je Paja M

• Citovat
  • Upravit
4262
18.3.11 11:31
rdg0ii píše:
Jé ahoj nové těhulky a už i maminy :mavam: Plecita-gratujuju k mimískovi :dance: Ivoka-tak to je ted paráda vid,krásně si to v klidu vychutnáš když už máš děti takhle veliký :palec: ivoun-máš pravdu,mě je 37let a taky scháním plno nových informací co se tíče všeho co se dá,protože už je ted plno novinek co dříve nebyli.Třeba plíny atd. :lol:Mirun-ted už si můžeš vybrat kde budeš rodit,to je paráda.Člověk se tam může jed i podívat,ale zase je pravdou že nějaké nepříjemná sestřička se vždycky najde :-(

No třeba v těch plínách se úplně ztrácím :think: , znám jen látkové a jednorázové…ale mám pár odkazů, které prostuduju a snad pochopím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rdg0ii
18.3.11 11:34

Ivoun-tak takovou zkušenost nás má asi více :-( Já taky poprvé rodila před 15lety a nic moc.Špatně mě vyčistily a já dva měsíce krvácela a nijak je to netrápilo :zed: Ted už to snad bude lepší :lol:

• Citovat
  • Upravit
1913
18.3.11 11:44

Tak už jsem zpátky,já tyhle věci jako PC nějak moc nedávám,ale člověk se pořád učí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
18.3.11 11:52

Já používám doma látkové plenky a na noc a cesty do města papírové.Takže to kombinuji podle potřeby a je to fajn.Dříve byly jen látkové,ale takto je to pohodlnější.Na stálo bych však papírové plenky nechtěla,zdá se mi pro pokožku miminka lepší poctivě plenky měnit po každém vyčůrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
18.3.11 12:29

Tak já se zase na prozměnu na ty papírový těším.Kdysi tolik nebyli a když byli,tak opravdu na jedno vyčůrání.Ted už jsou krásně savé a ulehčí hodně práce.Ty moji pubertáci se pořád převlíkají a honí modu že by mi pračka asi brzy umřela :mrgreen: Dnes si jdu koupit asi dva balíky plín,mají u nás akci tak už ted po 3měsíci jdu pomalu dělat zásoby :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
18.3.11 12:37
Pája M píše:
Tak já se zase na prozměnu na ty papírový těším.Kdysi tolik nebyli a když byli,tak opravdu na jedno vyčůrání.Ted už jsou krásně savé a ulehčí hodně práce.Ty moji pubertáci se pořád převlíkají a honí modu že by mi pračka asi brzy umřela :mrgreen: Dnes si jdu koupit asi dva balíky plín,mají u nás akci tak už ted po 3měsíci jdu pomalu dělat zásoby :-P

Zkus si na Pampers vytisknout kupónky na slevy, platí do konce března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny