35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1913
12.3.11 17:14

Ahoj maminy :mavam: tak já se k Vám tedy taky přidávám.Je mi 37let a čekám třetího skřítka.Doma už mám dva kluky 15let a 11,5let,ale musím říct že se kluci těší :lol: Zvláštní že chtějí zase kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.11 21:36
Pája M píše:
Ahoj maminy :mavam: tak já se k Vám tedy taky přidávám.Je mi 37let a čekám třetího skřítka.Doma už mám dva kluky 15let a 11,5let,ale musím říct že se kluci těší :lol: Zvláštní že chtějí zase kluka :lol:

TAk to jsme na tom hodně podobně :-) Zajímavý, že moji kluci (13 a 11 let) chtěli taky kluka, ale teď jsou z holky úplně unešení :-)Ty jsi ze Dvora Králové? Já pocházím z Nové Paky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.11 21:50

Mirun, já mám kočárek od sestřenky po jednom dítěti, takže jsem si moc vybírat nemohla, u třetího už tyhle věci holt moc neřeším. TAkže bohužel neporadím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.11 21:51

Asteria, to jsme na tom podobně, mně je taky 38 a mám tříměsíční holčičku. Akorát na další už to nevidím, mám ještě dva velký kluky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
12.3.11 23:50

Medvědice,ahoj :potlesk: ano jsem ze Dvora,tak to nemáme daleko.Máš krásnou holčičku :palec: Ten starší už nějak poslední dobou chce prý radši holku.Netuším čím to je :think: ale je to sranda,už se oba těší :lol:Kdyby mi někdo řekl ve 30letech,že budu v 37 těhotná,tak si budu myslet že se zbláznil :dance: Je pravdou,že jsme na toho skřítka čekali 3roky.Dvakrát to nedopadlo dobře,takže je to mrně pěkně vymodlený :dance: Zatím maminy,dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.3.11 18:02

Ahojky. Koukám že jste všechny od pryč. Já Český Krumlov. A už máte jména? My pro holčičku Viktorka. Už jí i tak říkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
14.3.11 07:05

Mirunahoj,já jsem teprve v třetím měsíci,tak ještě nevím co to bude ale myslím že kluk :lol: ale můžu se plést :think: Jméno holčičky se mi líbí Veronika a Alexandra-a kluk se mi líbí opět Alexandr(Alex)a Filip,Matěj :lol: No,je těch jmen ještě dost,tak to musíme nějak pročistit :-P Ještě že máme trochu času :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
14.3.11 10:23

Pájo ahoj.Já jsem měla největší problém se jménem pro holčičku.Nějak jsme nemohli vybrat. Tak jsem ráda že to máme.Ty už se to taky za chvíli dozvíš. Já byla od začátku taky přesvědčená že to bude kluk a pak na ultrazvuku nás opravili. Tak nás bude plný barák ženských teda až na manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
16.3.11 21:22

Ahoj, Alexovi bude teď na začátku dubna rok a mě bude v půlce dubna 37 :) oba jsme berani, paráda :srdce: je můj první a tak nějak si myslím, že na druhý budu někdy později už stará, tak třeba mě z toho vyvedete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
16.3.11 21:36

****Raduš-mě bylo 37ted v únoru a mám dva kluky 11.5 a 15let a kdyby mi někdo ve 30 řekl že budu ve 37letech těhotná,tak si bubu myslet že zešílel :lol: :lol: :lol: Takže stará určitě nebudeš :palec:Mirun**-jestli mě čeká opět kluk,tak já zase budu mít doma samí chlapy :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
16.3.11 21:52

Pájo, gratuluju, teď si mimčo hezky užiješ, když už máš dvě větší děti, co? ale ty si právě v jiný situaci, v 37 už těhotná jsi, ale já to zatím v blízký době neplánuju (práce atd), takže roky poběží dál… ale i kdyby už nic, tak náš Alí je stejně víc než se mi kdy snilo :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
16.3.11 22:00

No,vidíš.Svoje jedno zlatíčko už máš,ale kdyby se povedlo ještě jedno,tak by u Vás bylo veseleji.Neboj,dnes jsou i mnohem starší maminy :lol: Za jak dlouho to asi plánuješ?Je pravda že jsem ted byla na genetických testech a byla jsem z nich kvůli věku docela vyplašená,ale dopadly dobře.Člověk nato nesmí myslet,ale ono se to lehko řekne :lol:Takže si myslím že třeba dva,tři roky a hup nato :lol: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
16.3.11 22:07

no já to zatím neplánuju vůbec, ale přítel by samozřejmě chtěl ještě jedno, nejlépe holčičku, takže uvidíme jaká bude situace za pár let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
16.3.11 22:16

Tak malýmu bude rok,takže ta čtyřicítka si myslím je akorád :lol:Máme taky pro kluka i holčičku vybraný jmeno Alex.Moc hezký jméno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
16.3.11 22:22

Tak budeme mít jmenovce, už se těšíme:) a já to dnesla balím, dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů