35 a víc
- Otevřená skupina
Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (40)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Monitor dechu taky určitě pořídíme, za ten klid to určitě stojí. Mirun na komplet s chůvičkama jsme taky koukali, budu vzhledem k velikosti baráku potřebovat obojí, tak do toho asi půjdem. Akorát zatím nevíme který , uvažujem o Reer
Kdyby toho všeho nebylo tolik, bylo by to mnohem jednodušší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivoun-neboj,nikoho jsem o život nepřipravila
![]()
Mirun,Materinko-já do monitoru půjdu 100%.Máme velký byt do patra,takže ho určitě budu pro klid chtít koupit.Jinakn je toho opravdu hodně,co vůbec z dob minulích neznám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super zpráva Pájo
![]()
Jo jo, v dobách minulých nebylo skoro nic, dětičky nám zdárně vyrostly a byl klid
Holky já tenkrát skoro nic z toho co dnes nevěděla a neřešila…ale to jsme na tom asi podobně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo,jo tak to nás tady je asi víc i když některé maminky mají maličký děti a tudíž mají velikou výhodu
ale mi co máme doma pubertáky,tak jsme namydlený
My jsme byli minulí týden v HK.Koukali jsem na kočárky a ostatní věci jako v jiříkově vidění,až si toho všimla prodavačka a přišla se nás zeptat jestli nepotřebujeme poradit
(Byli jsme děsně nanápadný)
Tak jsem se začala smát a tak nějak jsem jí to vysvětlila,ale můžu říct že jsme se nakonec pěkně pobavily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně nenápadně
Rozumím ti, taky se všemu divím
Já odcházela s obchodu s kočárkama s hromadou prospektů a spokojená, narazila jsem na milou ochotnou prodavačku…a teď si vzpomínám, že mě taky oslovila první…jsem asi taky vypadala nenápadně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám to. A vůbec nejlepší je se vydat se svou pubertální dcerunkou. To už si nás odchytly u vchodu. Její výraz a pohled hovoří za vše.Alespoň mám jistotu že se zasměju.A jak to budete mít s tatínkem u porodu. Manžel u první nebyl a pak ho to hrozně mrzelo. Teď půjde. Jsem na něj zvědavá. Ale budu ráda že tam bude se mnou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nejdřív chtěla přítele u porodu, ale po dlouhé debatě
jsme dospěli k názoru, že se mnou na sál nepůjde…ale do července se to třeba ještě změní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky loučím se, všem přeju krásný víkend a v pondělí ahoooj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mirun-tak já chlapa u porodu určitě chci a on se ani nebránil.Je to takový štoural a včechno chce vidět,takže mám i jistotu že ho to tam nepoloží
a myslím si že většina tatínků by se toho měla účastnit.Ahlavně pro nás je to myslím nenahraditelná podpora(teda dokud neřve-dýchej!!!)
To já vždycky,vždyt dýchám bez toho by to hochu opravdu nešlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak koukám, že jsem jediná černá vrána
ale monitor dechu jsem ani na jednoho kluka neměla a nebudu ho mít ani teď. Doufám, že toho nebudu litovat a dokud jsem nečetla tady na eMiminu, tak jsem byla v klidu. Ale věřím, že to bez něj přežijeme i tentokrát. No doufám, že si tyhle řádky nebudu jednou vyčítat. Ale chůvičky mám a i když máme jen třípokojový byt, jsou k nezaplacení
Tatínka u porodu jsem měla u obou (u každého jiného - jo jo jsem rozvedená (šťastně), ale teď už to bude ten samý jako u druhého
). Ani jeden tatínek k porodu nechtěl, ale pokaždé to byl takový fofr, že neměli možnost zdrhnout
Teď bych také moc ráda, kdyby tatínek u porodu byl, ale protože nevím, jak zajistit mladšího Vaška, tak to bohužel není jisté. Holky víte z čeho mám největší strach? Z toho, abych stihla do porodnice dojet. U Tomáška mi začaly mírné bolesti někdy kolem 3 hodiny ráno, do 5 trvalo než mi došlo, že asi rodím, před 6 jsme byli v porodnici a v 7:14 má Tomášek čas narození. A s Vendou to bylo ještě horší, pořád mi říkali, ať přijedu včas, že mi musejí dát kapačky kvůli nějakému „kokovi“, aby malý nechytil infekci. Dopadlo to tak, že mi v 22 začali opět malé bolesti, o půlnoci jsme opouštěli parkoviště a v 0:47 má Vašíček čas narození. Naštěstí byla půlnoc a silnice prázdné, jinak bychom to nedojeli. Kapačky se samozřejmě nestihly, ale naštěstí se žádná infekce nekonala. Jo a potom mám děsný strach z toho, jak se po porodu stahuje děloha. Po prvním porodu to bylo dobrý, ale po druhém to strašně bolelo a trvalo aspoň 3 dny ne-li déle. A teď je ta děloha „ještě víc použitá“, tak z toho mám úplný děs
Hysterka hadr, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivuš-nejsi černá vrána,to vůbec
to je jen věc názoru a ten máme prostě každý jiný,ale určitě to nemyslíme špatně
No,a s tím porodem jsi teda pěkný rychlík
Mě když praskla plodová voda,kat jsem si šla udělat kávičku a mrknout v klidu na zprávy.No a asi po třech hodinách mazala do porodnice,ale jelikož tady u nás měli sanitární den(tak to se opravdu může stát jenom mě
)tak mě prohlédli že už jsem byla na 5cm otevřená,tak začali plašit.No,a já!Já měla chechtací den,pořád jsem se jenom smála-nechápu
Tak mě odvezli do nemocnice vzdálené cca.25km a tam se Venda narodil,ale to mi potom už do smíchu nebylo
Ivuš-neboj,já myslím že je budeme prosit,aby ty skřítky z nás už vytáhli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, ahoj, taky mám termín 19.9.. Teď v květnu mi bude 39
a jsem z Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, díky ![]()
Jsem tu poprvé, tak bych se asi měla trochu představit ![]()
Jana z Prahy, čekám první mimčo, i když jsem těhulka už potřetí…Mám za sebou dva nevydařené pokusy v posledních 3 letech ![]()
Takže jsem teď 14 dní doma na rizikovém (z toho týden proležený u Apolináře) Dneska mi napsali vycházky, takže by snad mohlo být trochu líp ![]()
Paní doktorka asi viděla „čudlíka“, ale u Apilonáře mi to nepotvrdili, že je ještě brzy…No tak zase říkáme TO miminko ![]()
V práci jsem personalistka, takže mám ráda lidi a moc ráda si tu s vámi vyměním zkušenosti ![]()
Těhu zdar!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já to mám vše napsané pod zprávičkou.Tak to jsme na tom skoro stejně.My jsme se začali snažit taky před třem letyi,ale bohužel poprvé to mimísek vzdal a po druhé zamlklinka a když už jsme to vzdali,tak to najednou přišlo
Tak doufám že to ted bude všechno v pořádku,když už jsme překlenuli ten třetí měsíc
Je fajn že jsi se k nám přidala aspon můžeme pěkně drbat
a určitě jsme si to horší už prožily a ted se budeme už jenom těšit na prcky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Somrkrálka Blues , 4.10.25 21:54
- Ap32 , 12.6.24 11:02
- Gabriel007 , 9.4.22 22:06
- CH.Janica , 27.3.21 19:28
- simuška 1 , 20.1.20 23:17
- Radiiik , 7.1.20 14:15
- Jana0085 , 24.7.19 15:23
- azaleila , 22.6.19 21:18
- Pája M , 1.12.18 09:27
- ivoun , 9.1.18 22:02
- Mona 123 , 2.8.17 21:20
- kacenka-brno , 21.3.16 19:17
- Mirun , 11.1.16 06:43
- Korunka23 , 26.11.15 11:09
- kacaek , 8.10.15 12:59
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Byl pro vás pohled na fungující rodiny...
- 29.9.26 20:54
- JancaS84
- 2
Boule v podpaží co to je?
- 29.9.26 20:49
- JancaS84
- 2
Pojištění bytu – prosím o radu
- 29.9.26 20:05
- Anonymní
- 3
Foto: Těhotenský test a jeho výklad
- 29.9.26 19:38
- andiedvorakova
- 9
Co opravdu zabírá na vši?
- 29.9.26 20:53
- Michelle_M
- 24
Je opravdu rizikové posilování v prvním...
- Ella865305
- 21
Auto na mateřskou do města
- 29.9.26 20:31
- Heduš Homolková
- 3
Nefungující střídavka
- 29.9.26 20:48
- KovaJana
- 17
Půlmaraton bez tréninku
- 29.9.26 20:35
- LunaP
- 25
Antidepresiva a reflux
- lucad77
- 5
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 29.9.26 21:04
- jege
- 134669
Depka, že jsem stará
- 29.9.26 21:03
- Fazulina
- 64
Antidepresiva a reflux
- 29.9.26 21:02
- kristyna997
- 7
Máte povahově raději muže nebo ženy?
- 29.9.26 21:02
- Hanča1234
- 105
Pojištění bytu – prosím o radu
- 29.9.26 20:59
- Venett
- 4
Byl pro vás pohled na fungující rodiny...
- 29.9.26 20:55
- Anonymní
- 3
Je opravdu rizikové posilování v prvním...
- Ella865305
- 21
Co opravdu zabírá na vši?
- 29.9.26 20:53
- Michelle_M
- 24
Moje levná cesta
- 29.9.26 20:51
- Kelsey1
- 8262
Pozdní příchody do práce