35 a víc

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4262
25.3.11 11:29

Monitor dechu taky určitě pořídíme, za ten klid to určitě stojí. Mirun na komplet s chůvičkama jsme taky koukali, budu vzhledem k velikosti baráku potřebovat obojí, tak do toho asi půjdem. Akorát zatím nevíme který , uvažujem o Reer :nevim: Kdyby toho všeho nebylo tolik, bylo by to mnohem jednodušší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
25.3.11 11:52

Ivoun-neboj,nikoho jsem o život nepřipravila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mirun,Materinko-já do monitoru půjdu 100%.Máme velký byt do patra,takže ho určitě budu pro klid chtít koupit.Jinakn je toho opravdu hodně,co vůbec z dob minulích neznám :lol: :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
25.3.11 12:07

Super zpráva Pájo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo jo, v dobách minulých nebylo skoro nic, dětičky nám zdárně vyrostly a byl klid :lol: Holky já tenkrát skoro nic z toho co dnes nevěděla a neřešila…ale to jsme na tom asi podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
25.3.11 12:19

Jo,jo tak to nás tady je asi víc i když některé maminky mají maličký děti a tudíž mají velikou výhodu :lol: ale mi co máme doma pubertáky,tak jsme namydlený :-P My jsme byli minulí týden v HK.Koukali jsem na kočárky a ostatní věci jako v jiříkově vidění,až si toho všimla prodavačka a přišla se nás zeptat jestli nepotřebujeme poradit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:(Byli jsme děsně nanápadný) :mrgreen: Tak jsem se začala smát a tak nějak jsem jí to vysvětlila,ale můžu říct že jsme se nakonec pěkně pobavily :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
25.3.11 12:38

:mrgreen: :mrgreen: Hlavně nenápadně :mrgreen: Rozumím ti, taky se všemu divím 8-o :-D Já odcházela s obchodu s kočárkama s hromadou prospektů a spokojená, narazila jsem na milou ochotnou prodavačku…a teď si vzpomínám, že mě taky oslovila první…jsem asi taky vypadala nenápadně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
25.3.11 13:14

Znám to. A vůbec nejlepší je se vydat se svou pubertální dcerunkou. To už si nás odchytly u vchodu. Její výraz a pohled hovoří za vše.Alespoň mám jistotu že se zasměju.A jak to budete mít s tatínkem u porodu. Manžel u první nebyl a pak ho to hrozně mrzelo. Teď půjde. Jsem na něj zvědavá. Ale budu ráda že tam bude se mnou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
25.3.11 13:24

Já nejdřív chtěla přítele u porodu, ale po dlouhé debatě :lol: jsme dospěli k názoru, že se mnou na sál nepůjde…ale do července se to třeba ještě změní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
25.3.11 14:42

Holky loučím se, všem přeju krásný víkend a v pondělí ahoooj :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
25.3.11 15:28

Mirun-tak já chlapa u porodu určitě chci a on se ani nebránil.Je to takový štoural a včechno chce vidět,takže mám i jistotu že ho to tam nepoloží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a myslím si že většina tatínků by se toho měla účastnit.Ahlavně pro nás je to myslím nenahraditelná podpora(teda dokud neřve-dýchej!!!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To já vždycky,vždyt dýchám bez toho by to hochu opravdu nešlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
25.3.11 16:59

Ahoj holky, tak koukám, že jsem jediná černá vrána :-( ale monitor dechu jsem ani na jednoho kluka neměla a nebudu ho mít ani teď. Doufám, že toho nebudu litovat a dokud jsem nečetla tady na eMiminu, tak jsem byla v klidu. Ale věřím, že to bez něj přežijeme i tentokrát. No doufám, že si tyhle řádky nebudu jednou vyčítat. Ale chůvičky mám a i když máme jen třípokojový byt, jsou k nezaplacení
Tatínka u porodu jsem měla u obou (u každého jiného - jo jo jsem rozvedená (šťastně), ale teď už to bude ten samý jako u druhého :-) ). Ani jeden tatínek k porodu nechtěl, ale pokaždé to byl takový fofr, že neměli možnost zdrhnout :-) Teď bych také moc ráda, kdyby tatínek u porodu byl, ale protože nevím, jak zajistit mladšího Vaška, tak to bohužel není jisté. Holky víte z čeho mám největší strach? Z toho, abych stihla do porodnice dojet. U Tomáška mi začaly mírné bolesti někdy kolem 3 hodiny ráno, do 5 trvalo než mi došlo, že asi rodím, před 6 jsme byli v porodnici a v 7:14 má Tomášek čas narození. A s Vendou to bylo ještě horší, pořád mi říkali, ať přijedu včas, že mi musejí dát kapačky kvůli nějakému „kokovi“, aby malý nechytil infekci. Dopadlo to tak, že mi v 22 začali opět malé bolesti, o půlnoci jsme opouštěli parkoviště a v 0:47 má Vašíček čas narození. Naštěstí byla půlnoc a silnice prázdné, jinak bychom to nedojeli. Kapačky se samozřejmě nestihly, ale naštěstí se žádná infekce nekonala. Jo a potom mám děsný strach z toho, jak se po porodu stahuje děloha. Po prvním porodu to bylo dobrý, ale po druhém to strašně bolelo a trvalo aspoň 3 dny ne-li déle. A teď je ta děloha „ještě víc použitá“, tak z toho mám úplný děs :-( Hysterka hadr, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
25.3.11 17:43

Ivuš-nejsi černá vrána,to vůbec :hug: to je jen věc názoru a ten máme prostě každý jiný,ale určitě to nemyslíme špatně :lol: No,a s tím porodem jsi teda pěkný rychlík :-D Mě když praskla plodová voda,kat jsem si šla udělat kávičku a mrknout v klidu na zprávy.No a asi po třech hodinách mazala do porodnice,ale jelikož tady u nás měli sanitární den(tak to se opravdu může stát jenom mě :mrgreen: )tak mě prohlédli že už jsem byla na 5cm otevřená,tak začali plašit.No,a já!Já měla chechtací den,pořád jsem se jenom smála-nechápu :lol: Tak mě odvezli do nemocnice vzdálené cca.25km a tam se Venda narodil,ale to mi potom už do smíchu nebylo :lol: :mavam: Ivuš-neboj,já myslím že je budeme prosit,aby ty skřítky z nás už vytáhli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
25.3.11 18:24

Jé, ahoj, taky mám termín 19.9.. Teď v květnu mi bude 39 :-) a jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
25.3.11 18:30

Jani-ahoj :mavam: vítám tě.Tak to máme stejný termín porodu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
25.3.11 18:41

Ahoj, díky :-)
Jsem tu poprvé, tak bych se asi měla trochu představit :-)
Jana z Prahy, čekám první mimčo, i když jsem těhulka už potřetí…Mám za sebou dva nevydařené pokusy v posledních 3 letech :-(
Takže jsem teď 14 dní doma na rizikovém (z toho týden proležený u Apolináře) Dneska mi napsali vycházky, takže by snad mohlo být trochu líp :-)
Paní doktorka asi viděla „čudlíka“, ale u Apilonáře mi to nepotvrdili, že je ještě brzy…No tak zase říkáme TO miminko :-)
V práci jsem personalistka, takže mám ráda lidi a moc ráda si tu s vámi vyměním zkušenosti :-)
Těhu zdar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
25.3.11 19:48

Tak to já to mám vše napsané pod zprávičkou.Tak to jsme na tom skoro stejně.My jsme se začali snažit taky před třem letyi,ale bohužel poprvé to mimísek vzdal a po druhé zamlklinka a když už jsme to vzdali,tak to najednou přišlo :dance: Tak doufám že to ted bude všechno v pořádku,když už jsme překlenuli ten třetí měsíc :cry:Je fajn že jsi se k nám přidala aspon můžeme pěkně drbat :mrgreen: a určitě jsme si to horší už prožily a ted se budeme už jenom těšit na prcky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny