35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.24 16:09
@Fanfán Tulipán píše: Více

Ale kde si me to najde? To by bylo samozřejmě nej. Ale tak ráno jdu do práce, večer z práce (občas jdu cvičit, jinak třeba s kolegynemi na vino, s kamarady na pivo apod), pak domu a o víkendu jsem buď u rodiny anebo dělám to co po te práci, případně jdu nekam sama - galerie, kafe, sport. Zatím si me nic nenašlo :)

Ale bylo by to určitě to nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.24 16:12
@andrasteia píše: Více

Tak jako nesla jsem v lodičkách :lol: Jen jsem si vzala hezke letní šaty a nalicila se jako běžné chodím do práce. Ale jako určitě to tak muže působit, i když já jsem nedělala nic divného, jen jsem se najedla a šla :)

Ale tohle fungovat asi nebude, kamarádi co mám kolem by prý žádnou neoslovili, že neví jak na to. Pritom by chtěli. A já jako ženská to umím ještě o poznání méně, snad jedine napsat číslo na papírek a někomu ho donest s nějakou úvodní větou, źe je mi sympaticky a budu rada, pokud se ozve. Ale nějak na tohle nemam. Ani sebevědomí ani si nemyslím, že to má dělat žena (i když to ti chlapi asi ocení).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.24 16:14
@prvnidruhej píše: Více

Jo? Ono jak to nemá vůbec efekt, tak nic moc :lol: Ale je pravda, že když se hezky obleknu a upravím, že vidim, jak na me chlapi koukají, což je fajn. Jen jak píšu - v drtivé většině jdou s nějakou ženou :) Anebo je jim 50-60.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
16.6.24 16:22
@Anonymní píše: Více

Tak se ale podivej, co pritahujes… Pritahujes ty, co se radi podivaj. To je vsechno.

Mam takovou byvalou kolegyni. Fakt superudrzovana kocka, mila holka, pece, sportuje, hloupa neni. Ale ma kolem sebe auru zoufalství (takhle to oznacili muzsti kolegove, kteri po ni taky furt koukaj).

Musis proste začít pritahovat ty spravny typy.

• Citovat
  • Upravit
16.6.24 16:23

Ale najde. Je jasný, budeš-li přemýšlet stylem „nikdo se za mnou ani neotočí“, tak to z tebe bude poznat. Víš kdy se za mnou začaly otáček holky? V době, když jsem s někým byl případně byl sám se sebou spokojený např. tím, že jsem se něčemu naplno věnoval a teď opravdu nemyslim naháněním sukní, ale věnováním se buď práci, zálibě apod… pokavad z tebe bude vyzařovat spokojenost, okolí si toho všimne a budeš působit jinak.
Tím netvrdim, že tomu tak není. Ber to obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
16.6.24 16:28

No jdeš tomu ale naproti a je to lepší, než když neděláš nic. Občas zkus na někoho nahodit úsměv a třeba přijde. Kor když chodíš sama, to je větší šance, že se někdo takovej najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.24 16:42

@andrasteia super a jak se to dělá? Jak se mám naučit přitahovat správné typy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.24 16:44

@Fanfán Tulipán rozumím. Chápu to. Já taky měla nejvic nabídek jako zadaná :) Blby je že já si zoufale nepřijdu, ač mě občas depka chytne. Ale je dost možný, že to vyzařuju. Jen nevím jak to změnit. Protože mi na tom někoho potkat a mít dítě záleží.

• Citovat
  • Upravit
16.6.24 16:48
.

Příspěvek upraven 17.06.24 v 08:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
16.6.24 17:04

Hele, ja uplne nevím, jestli mas smulu, nebo neco spatnyho vyzarujes…
(taky by me zajimaly ty tipy od @Fanfán Tulipán)

Zkusim ted nějak naformulovat ten muj dojem z toho, co bylo „blbe“ u te kolegyne…Proste set veci/hodnot/vlastnisti, ktere ukazovala na venek, vubec nekorespondoval s tim, co vnitrne chtela a co rikala, ze od zivota chce.

Jakze sice upekla a donesla neco do prace, ale bylo jakoby videt, ze tim sbira kredity (chlapi to ale ocenil, to jo), oblikala se tak, ze bylo videt, ze ji zalezi na tom, jak vypada a byt to nebylo vubec sexy a drazdive, prostě uz to bylo moc, neprirozene. To samy furt jezdila na nejaky dovoleny a vsude davala svoje fotky, vsichni se koukli, ale to je tak vsechno.
Byla proste dokonala, pekna, udrzovala, ale nikdo by ji nechtel doma, protože tu vřelost ji nikdo lidsky nevěřil.

Zároveň už bylo vidět, ze vsechny chlapy hodnoti jako potencionální partnery a nikdo nedosahoval ty latce, kterou si za ty ctyri roky od rozvodu nastavila.

Plus byla sice mila, ale bylo videt, ze hodne hodnoti ostatní ženy, protože ona objektivne byla ve spouste věci lepší, nez ty zeny, ktere mely to co ona chtela- rodinu s muže. Zaroven bylo videt, ze sama sebe casto o sve hodne mudi ujišťovat.

Prostě musíš se nějak vyklidnit a pak to pujde.

• Citovat
  • Upravit
226
16.6.24 17:20

Upřímně, myslím že v online diskusi to nevyřešíš, protože nemáš šanci získat realistickou zpětnou vazbu - neznám tě osobně, nevím jak vypadáš a nevím jak se chováš. Být tebou, tak spíše zkusím opatrně vytáhnout informace od někoho blízkého z tvého okolí kdo ti fakt řekne pravdu a nebude tě jen utěšovat. Zkus se zamyslet sama zda s tebou ostatní jednají soucitně a konejšivě - pokud ano, tak pravděpodobně působíš zoufale nebo nejsi zrovna nejhezčí. Pokud s tebou ostatní jednají zkratkovitě a je vidět že to chtějí mít rychle za sebou, tak možná působíš odmítavě nebo agresivně.

Ve svém okolí znám pár případů kdy si ženská dlouho nikoho nemohla najít (několik let). První kategorie jsou ty které často říkají „kam se poděli chlapi“. To jsou typicky průměrně hezké ženské které ale o sobě mají totálně nerealistické představy a nikdo jim není dost dobrý. Vždy mi přišlo že jim vyhovuje pozice ukřivděné oběti, nejsou ochotné na sobě nijak pracovat a tedy ani nemají moc co nabídnout těm pár princům na bílém koni o které stojí. Druhá kategorie jsou ty kterým bohužel příroda po fyzické stránce moc nedopřála, některé z nich jsou i věřící (což vyloučí tak 80 % chlapů). Jedna má spolužačka z této kategorie se nakonec rozhodla vstoupit do kláštera jako řeholnice, druhá pokud vím cestuje po světě a rozhodla se to téma vůbec neřešit, další pak nakonec někoho našla taky po procestování půl zeměkoule. Obecně mi příjde že pokud se ti dlouho nedaří, tak to chce změnit strategii a komunitu (jiná práce, jiná lokalita, jiné/nové koníčky). Pokud ale vím, tak statisticky je bez partnera a dětí ~1/3 populace, přičemž čím rozvinutější země, tím více. Prostě žijeme v době kdy se lidé navzájem již nepotřebují proto aby pokryli své potřeby. Jinak nejsem ženská, ale určitě bych ze sebe nedělal svobodnou matku. Ta šance že si nekoho najdeš bude potom ještě mnohem menší (méně času, míň peněz, více závazků - to je pro chlapa studená sprcha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.24 17:36
@andrasteia
@andrasteia píše: Více

To co ale popisuješ, to je jistej druh masochismu = snaha ukázat se všem v „nejlepším světle slova smyslu“. Je podle ní dokonalá, umí vařit, jezdí si na dovolený. Jako proč ne. Ale v tomhle případě mi to od ní přijde spíš jen jako společenský úkol.
Proč upekla něco do práce.. No aby se předvedla.
Proč jela na dovolenou? Opět aby se předvedla na fotkách. O nějaký oraz v jejím případě sotva půjde. Nemít fotky na inst = nebyla dovolená.
Proč se oblékala mírně vyzývavě? Opět, aby se předvedla.
Za mě tohle je moc jednoduchý a prvoplánovitý.
Neznám chlapa, který by chtěl dokonalou ženskou - maximálně jak praví jeden kamarád - ošustit a opustit. Ale říkám na oko dokonalou. Pokud se zeptam, myslíš, že ta dotyčná byla šťastná? Šťastný člověk se nemusí přece topit v hromadě peněz, mít figuru jak z photoshopu a hlavně se tím chlubit atd.
Například za mě, přitahujou mě ženský, který rozhodně nemají ani jednu z mnou a tebou uvedených dokonalostí. Ale jsou se sebou šťastný.
Jasně, pokud na sebe někdo dlabe a vypadá jak hastroš, nebo je uplně blbej, ale je se sebou šťastnej, to osloví málohokoho a teragédy.

Ze života - jdu do fitka, zaběhat si, na kolo i na to kafe… Ani u jednoho se nemusí „machrovat dokonalostí“ a dá se tam potkat spoustu zajímavých lidí. Samozřejmě pokud budu okatě lovit, každej pozná, proč to či ono dělám a ono co si bude, to mnohé odpudí. Tím však neřikám, se na nikoho nekouknout, neopětovat milej pohled a podobný maličkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
16.6.24 17:58

@Fanfán Tulipán

Presne tak. Ze cestuje rada, je jasny, ale proste vse bylo na jernu stranu takovy akcni a extrémní, na druhou stranu tak nejak povrchni…?

Mne jako ženě vedle ni nikdy nebylo uplne dobre, i kdyz jinak moc veci neresim, tak jsem pak taky musela furt nevedomky resit, jak vypadam, jestli jsem dost cool, odvazana, pecujici atp., protoze jsme se vedle ni furt citila pomerovana, smudla, atp. Jako rada bych s ni byla kamaradka, ale nechces se moc kamaradit s nekym, kdo v tobe vyvolává blby pocity. Napriklad ja mam fakt fajn chlapa a jsem za nej rada. Nikdy by me nenapadlo hodnotit chlapa jiny zensky pred ni… A ona se vyjadrila jakoze je fajn a chtela by nekoho podobnyho, ale xyz. A ze chodila s hezcim (moj chlap objektivne JE hezkej). No a co, at si ho teda najde🙈

Jeden kolega se zas vyjadril tak, ze toho uz urcite hodne zažila (vis, co myslim…).

Ten klic ke spokojenosti je fakt asi mit trosku u pr**le a a zit si sam za sebe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.24 17:59

Chlapi, co kolem 40 deti maji a dalsimu by se nebranili, jsou. My se poznali, kdyz jemu bylo 38, mne 41, on dve deti, ja ctyri. Ja uz nechtela, jinak by nebyl proti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky