Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andrasteia píše: Více
Taky mi trochu prijde, ze uz tam je na to jaksi „ujety vlak“. Vetsi bizar je ale slecna 69/169 jakoze vybirat si podle kondice. Ja 75/162 se taky setkala s typky co byli strizlici nebo sportovni. Ano u nekterych i takovych typu Danny Devito jsem byla za becku, ale jsou i sportovci, kterym se kypre tvary libi. A co se konicku tyce to proste nebude nikdy (vetsinou) 100:100. Ale prece se tak clovek muze naucit neco noveho a konivka tolerovat a pri predstave dovolenych delat jednodusse kompromisy. Prijde mi celkem netaktni na tom zakladat vztah? ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj
,
možná, že by se někdo normální a v pohodě našel
Na seznamkách zatím také nemám štěstí.
Jinak je mi 39 a jsem z Prahy (bezdětný ale děti bych chtěl), když budeš chtít, můžeš napsat ![]()
@NormálníMuž píše: Více
Ehm, muž, co o sobě tvrdí, že je normální. Nejsi náhodou i hodný?
39,z prahy, normální, co dal? Co te bavi atp.? Vždyť bez toho nema ani cenu se ozyvat
Myslel jsem, že to bude součást dalšího poznávání se ![]()
Tak něco málo o mně, jsem empatický pohodář co má rád srandu, občas spontánní nápady. K té normálnosti tady co se někdo pozastavoval, tak nemám dluhy, exekuce, nekouřím, nepiju (jakože bych musel mít každej den lahváče), nechodím po hospodách atp. Baví mě sport, moje práce, filmy a seriály, podcasty, procházky, výlety. Hledám někoho na vážný vztah, někoho kdo by byl zároveň i nejlepší kámoš ![]()
Mozna ti ted hnu zluci…
Jasně, ja chapu, ze bys chtel, aby to bylo cilem poznavani, ale dam ti tip. Zena s tebou nepujde na rande, pokud o tobe nebude aspon neco vedet. Nema duvod.
To je jak ti muzi na Tinderu, ti taky napisou „ahoj“ a čekaji, co se bude dit. Takhle si hrozne snizujes sance.
Co pises je super důležitý, jako nemít dluhy a nebyt alkoholik je podle myho naprosto automaticky, takze to nepovazuju za nejakou ctnost. Ale evidentně ta latka je nekde jinde.
Co se tyce konicku, vetsina lidi je takova nemastna neslana, ale je fajn byt konkretni, trosku svuj.
Je to, jako bys napsal, ze mas rad pizzu… No a co si z toho kdo vezme? Je to takova megaobecna vec, ze to muze rict kazdy a o tobe to nic nerika.
Ber to jako tipy na to, jak se lip prodat a zvysit si sance, trosku vyniknout
Reálně to bude ale pravda, že žádné extra zajímavé koníčky nemá a má rád pizzu. ![]()
@andrasteia píše: VíceŽlučí jsi mi rozhodně nehnula, neboj
To poznávání se jsem myslel třeba tady v soukromých zprávách, ne až osobně. Taky chci samozřejmě předem něco vědět o dotyčné než s ní někam vyrazím ![]()
Ty věci taky nepovažuji za nějakou ctnost, jen jsem napsal obecně normální, nic víc bych za tím nehledal ![]()
Takže já tady nic neprodávám
jen jsem napsal zakladatelce, že se může ozvat, protože podle toho co tu napsala může být docela fajn ![]()
Jasne, ale tahle diskuze je primarne o tom se podporit a dat si rady jak byt v tom seznamovani uspesnejsi.
Samozřejmě ze spoustu veci si reknete pres zpravy, ale pokud tam nebude nic konretniho, tak pro vetsinu zen budes uplne hamenitelny s x dalsimi muzi.
Takze nejde o to byt neco extra, zajímavý, a tak, ale vic konkrétní.
A pokud napises, ze jsi empaticky pohodar, tak ja ti to verim a chapu, co tim myslis, ale zeny si to preberou jinak, protoze tohle jsou vlastnosti, ktere muzes říct spis o někom jinem.
@andrasteia Já jsem se mužů, se kterými jsem šla na schůzku ptala, ať mi řeknou aspoň jednu svou negativní vlastnost. Zatím mi žádný nebyl schopen odpovědět.
@Anonymní píše: Více
Jako fakt?🤣
Hele moje kamaradka zazila dva extremy, bud chlap mluvi dur o some, nebo ceka, ze celkou konverzaci bude moderovat žena a taky jenom odpovida. Pry jako by je nezajimalo, jaka vlastne je. Ja ji tvrdim, ze chtej jenom zapůsobit, tak mluvi o sobe.
Samozřejmě, že přes zprávy budu konkrétní, jen se mi to nechtělo vypisovat sem pro všechny ![]()
A když vidím lidi kolem sebe, tak každý druhý řeší v životě kravinky a pohodář rozhodně není ![]()
Ale ono jde o to, ze na ty zpravy pravděpodobně ani nedojde. To je ta dulezita cast informace.
A ze kazdy druhý resi kraviny? Hele i tihle lidi se často za pohodare označí
@andrasteia Ano, muži jsou velice ješitní a nejsou schopni si přiznat, že v něčem nejsou dokonalí. Přitom mě to opravdu zajímalo, já jsem schopná o sobě říct deset negativních vlastností.