Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A to jsi tak nepohledna? Na me se chlapi lepilli i v praci a to jsem byla vdana a byla nedostupna jak ledova kralovna asi nemas charme.
Upřímně? V tomhle věku bych hledala jak si uhnat dítě. Pokud chlapi kolem na prd. Nemůžeš čekat do nekonečna. Pak už dítě mít budeš a jestli se někdo přidá, nebo ne a kdy…to se holt uvidí. Ale už tě nebude tak tlačit čas. Myslím, že paní lékárnice Doleželová, je taky ráda, že má dceru…protože kdyby měla čekat na toho pravého, tak ji nemá. ![]()
Je mi 40 a jsem taky bez muže už dlouho a chtěla jsem Ti právě napsat, že my, co nemáme muže, jsme dle okolí nepřitažlivé, nemáme charme atd.
Až v poslední době si uvědomuji, že se na mě okolí dívá přes prsty.
Nesmutni, máš hodnotu i jako single žena.
@lilith1 Asi jsi ještě nepřišla na to, že muži mají raději vdané paničky…
Kde bydlíš? Je zvláštní, že Tinder strašný, asi si špatně vybíráš
jestli chceš dítě, určitě bych do toho šla bez chlapa ![]()
To je zase nějaká provokace s tím dítětem bez muže? To zase někdo trolí.
Jinak po 35 na žádného prince nečekej. Doporučuju seznamku, možná i placenou a aktivně hledat, co jiného.
@Annonymní_007 no bydlím u Prahy, ale hledam samozřejmě hlavně v Praze a okolí. Není to tak, ze bych neměla úspěch, ale když se mi někdo libi, buď nenapíše anebo je to o ničem anebo v reálu to nejde, když už to klapne z moji strany tak to nevyjde z te druhé.
Holky, padla na me obrovská depka.
Táhne mi na 36, nemam už dlouho žádného chlapa, žádné nabídky se nehrnou, Tinder strašný, jiné seznamky taky, v práci jen zadaní, koníčky mám ale taky ten stejný okruh lidí a jít si nekam sama sednout a čekat, zda někdo přijde a osloví me, to mi moc nejde.
Dokonce me napadlo si nechat udělat dítě a proste se starat sama, neresit chlapa. Ale nemam na to povahu.
Našly jste někoho v tomhle věku? Kde?:)