35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2341
18.10.25 08:57

Je to tu výstižně řečeno, častý důvod je, že se nechceme navzájem… jeden z nás nechce a co s tím? :nevim: Zrovna si píšu s jednou paní, cítím, že upřímný zájem o mě má, ale já, i když tomu dávám šanci, prostě to zalíbení k ní u mě není a snad nebude… :nevim: Přemýšlím, co mi vlastně chybí, ale nemůžu na to najít odpověď… :nevim: Ale všimnul jsem si, že mi často imponují děvčata a ADHD, mají takový osobitý elán oproti jiným, já zase jsem často jak leklá ryba… není tady také taková? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7933
18.10.25 09:26
@D. C. píše: Více

Neco ti na ni chybi fyzicky ci dusevne? V tomhle bys mel mit jasno na prvni dobrou prece…spis si to nechces priznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.25 10:07
@Andelskej_Satan píše: Více

Kdepak. A to z několika důvodů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8586
18.10.25 10:34
@Elielieliii píše: Více

Když ono to často právě o tom vzhledu není. Všimli jste si, že ten vzhled řeší nejvíc chlapci do pětadvaceti a ti starší, kterým v tom věku zamrzl mozek? A že často chlap má pěknou ženu a přesto si najde ošklivější milenku, než je jeho žena? :) Protože ta milenka na něj prostě není protivná. Jasně, má to snadné, protože si s nám užije a se špatnými náladami a špinavými fuseklemi ho pošle za manželkou :) Ale pro chlapa je to tak, že žena je protivná a milenka je hrozně fajn, v tu chvíli vzhled nehraje takovou roli. Spousta ženských řeší svůj vhled, ale vůbec neřeší, jak působí na své okolí svým chováním. Ostatně seznamky jsou plné těch, co mají v popisu „musí mě brát takovou, jaká jsem“ - no nemusí, pokud je ženská protivná, proč by s ní měl chlap trávit čas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
18.10.25 11:19

@rmot Muž, který to sice nevysloví nahlas, ale ano, vzhled, vizuální stránka zaujme jako první. I to vypovídá o dotyčném, jak si váží sám sebe, jak o sebe pečuje, kde se pohybuje atd…
Samozřejmě, každé zboží má svého kupce…i když důkaz, viz výše, že každé ne :-D
Btw dotaz byl směrován na autorku příspěvku.

• Citovat
  • Upravit
8586
18.10.25 12:55
@Elielieliii píše: Více

Tak samozřejmě vizuální stránka je první na ráně, ale i když se na prvním rande objeví naprosto špičková kost, tak je po přitažlivosti, pokud otevře pusu a spustí „depa si simtě, sme byli domluvení na 15:00 a už je 15:02, si jako myslíš, že tu budu stát a čekat jako trubka nebo co?“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
22.10.25 08:47
@Andelskej_Satan píše: Více

Na první dobrou? :) Mám pocit, kdybych to bral takhle, tak se nikdy s nikým neseznámím. :D Ano, něco mi na ní chybí, správně, ale řídím se zejména svými zkušenostmi v tom, že na první pohled mě nikdo moc nezaujme, ale po pár týdnech nebo měsících, když s ní musím být, zejména v práci, tak si všimnu, že některá je docela i fajn. :)

Navíc @rmot má opět pravdu. Není to jen o vzhledu, asi každý muž by chtěl hezkou dívku, ale pokud se objeví taková, s kterou se dá hezky mluvit a zkrátka si rozumíme, tak najednou jde ten vzhled stranou. :) Proto i té dotyčné, co jsem zmínil, ještě dávám šanci, ale zase nechci plýtvat marně jejím časem. Právě proto je to seznamování tak těžké, protože s většinou dívek není možné být několik měsíců jen tak na zkoušku. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109624
22.10.25 09:39
@D. C. píše: Více

tak to mas složité…ja pri osobním kontaktu taky vedela hned, jestli to ma šanci na ještě nějaké priste nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmazlicekknaposledy
22.10.25 09:46

Jsem jeden z těch, který by se rád seznámil.
34 let, 2 úžasný děti ( školkové ještě :srdce:) sportovní postava - chodím pravidelně do fitka :pocitac:
modrý oči, špinavé blond vlasy, mám auto, takze par km mě ani tebe fakt nezabije když budeme chtit
Nepiju a nekouřím
Miluju přírodu a cestování, dobré jidlo, sport, ale i kino s filmy a relax :)
Cestování nejlépe do přírody, hory, chci poznat krásu Dolomit, ale ne sám :palec:
Lokalita Pardubický kraj, nejlépe Svitavy a Litomyšl

Jestli tu je mamča co nechce být sama jako já, tak napis prosim… vim ze tu jsi
Nemusíme spěchat, hlavně když o sobě budeme vědět :palec:

• Citovat
  • Upravit
1837
22.10.25 12:36
@mmazlicekknaposledy píše: Více

Zníš neskutečně trapně. Jen kopíruješ svou jednu odpověd všude kde to jde (a to to tady nesleduju nijak pravidelně),
Podobně jako ti na seznamkách co reagují vždy stejnou universální odpovědí.
Raději normálně diskutuj a inzerát si dej třeba do podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.25 16:29

Za mne píšeš úplně v pohodě… já jsem z daleka… ale klidně bych s tebou šla na kafe když bych si tohle přečetla…

• Citovat
  • Upravit
mmazlicekknaposledy
22.10.25 17:42
@Anonymní píše: Více

Tak napiš, dálka je dnes jen číslo :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.25 00:56

Nn už jsem měla vztah na dálku… a s dětma to neni to pravé ořechové… 200 km je moc

• Citovat
  • Upravit
226
25.10.25 14:05
@evelina_kkk píše: Více

Jsem člověk co celý život závodně sportoval, taky mám rád hory a proto jsem se odstěhoval z Prahy do hor. A nejsem sám - znám vícero lidí co v Praze vybudovali kariéru a pak se odstěhovali někam kde je klid, příroda a míň lidí. Druhá věc je fyzický aparát - deset let zpátky bych si ten 20-30 km výběh užíval, ale teď když je mi 36 už začínám mít problémy s kloubama (hlavně kolena) a třeba seběhy mi dělají fakt problém, takže jsem třeba tůry zkrátil na 20 km max a běh na horách krom běžek už neprovozuju vůbec. A opět - znám víc lidí co to tak mají, sportem ku trvalé invaliditě.

Jinými slovy, v Praze najdeš hlavně městské lidi. Ti co mají rádi hory a jsou úspěšní se ve tvém věku stěhují pryč. Ti co úspěšní nejsou tam samozřejmě zůstanou, ale ty asi nebudeš chtít. Lidi co sportují tak jak popisuješ už nemusí být po třicítce schopni utáhnout to co bys ráda, s těmi co nesportují se budeš nudit. Takže mi z toho vychází že musíš lovit mezi ambiciózními studenty a absolventy co mají rádi outdoor a fetish na starší ženy. Takové najdeš třeba na FTVS, ale třeba i na MFF a ČVUT - spousta technicky založených lidí miluje outdoor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8586
25.10.25 14:36
@Analytik píše: Více

S tím stěhováním souhlasím. Město je fajn, když jsou děti malé, člověk potřebuje za den vyřídit x pracovních věcí s dalšími lidmi, co jsou ve městě. Ale časem se většina lidí zabezpečí natolik, aby se nemuseli honit za každým kšeftem, děti odrostou a spousta lidí přide na to, že nejsou nesmrtelní a měli by si ten život také trochu užít. Potom je venkov a blízkost přírody super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí