Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Je to jednoduché - kdo chce psa bít, vždy si hůl najde. Důvody o kterých píšu a které tady čtu jsou:
Jinými slovy, pokud má chlap zabránit nespokojené partnerce, musí splnit následující podmínky :
Vím že to dotahuju do extrémů, ale blížíme se tomu čím dál více. Ty důvody můžou být různé, ale v zásadě spadají do jedné z výše uvedených kategorií. Výjimku tvoří gamblerstvý, drogy, násilí a další skutečně patologické jevy, nicméně, s tím jak stoupá životní úroveň, tak těch patologických jevů ubývá a naopak se zvyšuje pohodlnost a nároky na ty banality které jsem uvedl výše. Z žen se tak postupně stávají přerostlé rozmazlené děti které vyžadují neodkladnou nepřetržitou péči, výživu a zábavu. Nejlépe je to vidět v USA, kde již podle statistik většina mužů nemá zájem zakládat rodinu s americkou ženou a raději si hledají partnerku v zahraničí u které naleznou více úcty a respektu.
pár článků pro zajímavost:
@Analytik píše: Více
Takze v kostce podle tebe zeny odchazi z partnerství pro pocitu nedostatku intimity, a bezpečí, je to tak?
Koukám, že ten nick, který máš ti opravdu pasuje.
![]()
Tak to potom chápu. Nic proti tomu, jen mě to zaujalo. ![]()
@andrasteia píše: VíceŽeny odchází ze zcela validních důvodu z jejich pohledu, ale ten pohled je subjektivní a čím dál více založený na nereálných očekáváních které generují média a konzumní nastavení společnosti. Upřímně, je mi všech ženských líto, protože sám nevím co bych v této situaci dělal. V zásadě je to volba mezi:
Hele, ja nevim… Věci vycteny z netu úplně neodrážejí realitu.
Ze je dneska vic rozvodu je jasny, prostě zeny maji vlastní peníze, vlastni bankovni ucty a nemusi si nechat libit uplne sileny chování, takze logicky laťka stoupla. Vetsina zen zustane s chlapem, ktery ma průměrnou emocni inteligenci, neni uplny sobec a ma nějakou sebereflexi. Ale proc by zeny mely zůstávat ve vztahu, kdyz jim samotnym bude lip?
Ja si fakt nemyslim, ze zeny odchazi protože uz nejsou zamilovane. Spis je ten chlap upkne s*re.
@Liberalissima píše: Více
Spíš chat bot?
A vidím, že avatar má AI generovaný, jako já ![]()
@andrasteia píše: Více
„Ale proc by zeny mely zůstávat ve vztahu, kdyz jim samotnym bude lip?“ – Naprosto souhlasím. Tu samou otázku si ale taky kladou muži a čím dál častěji dochází k závěru že je jim líp když svou energii napnou do kariéry a koníčků než aby někde hledali ženu a riskovali že jejich zdroje příjdou vniveč, protože ona po několika letech manželství a rodičovství dojde k závěru že si půjde za vlastním štěstím jinam a při té cestě je obere o ten zbytek co jim zůstal. Proto zde pak vznikají diskuse jako je tato. Emancipace funguje obousměrně.
@Analytik chlap, ktery je porad fuc, je zene k nicemu. Milence si zenska s malym deckem tezko najde. Jsi strasne mimo realitu.
Uprimne, vybirat si dnes partnerku tak vybiram v JV Asii, rozhodne ne cesku… jeste chvili budou cesky predvadet to co predvadi a i tem pomalejsim dojde, ze je absolutni nesmysl s nimi chtit dlouhodoby vztah, maximalne osukat a zahodit.
Tak moc diskuzi kvuli velikosti penisu jsem nezaznamenala… Spis kvuli nekvalitnimu sexu nebo ztrate pritazlivosti, frekvenci atd
Pokud chlap jen maka, o deti a zenu se nezajima, tak logicky muze problemy ocekavat.. Vztah se neda odlozit na nekdy pozdeji. To same kamaradi a konicky, pokud kvuli nim neco zanedbava
@mauii píše: Více
To musí být určitě tvá partnerka štěstím bez sebe, že má tak skvělého chlapa a ještě k tomu s takovými chytrými názory… ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Na chatbota je tam příliš mnoho uražené rádobychlapské ješitnosti a kňučení ![]()