35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
23.6.24 13:51
@Venetia píše: Více

Je to jednoduché - kdo chce psa bít, vždy si hůl najde. Důvody o kterých píšu a které tady čtu jsou:

• sex není 100 %, našla jsem si milence a zamilovala se
  • je pořád v práci (žárlím na jeho vlastní úspěch)
  • mám pocit, že pro něj nejsem na prvním místě (žárlím na kamarády a koníčky)

Jinými slovy, pokud má chlap zabránit nespokojené partnerce, musí splnit následující podmínky :

• penis 13+ cm (viz zde https://badgirlsbible.com/…-size-matter , cca 40 % chlapů tuto metu nepokoří, viz zde https://www.science.org/…verage-penis )
  • vydělává alespoň 50k měsíčně bez práce nebo na částečný úvazek, protože jinak prostě bude v práci aby všechny uživil (průměrná mzda u mužů byla koncem roku 2023 43k CZK/měsíc full time, takže pro většinu chlapů je tohle nedosažitelné a jsou tedy „pořád v práci“, zdroj zde: https://www.czso.cz/…vrtleti-2023 )
  • nemá příliš mnoho kamarádů a koníčků, je k dispozici partnerce na zavolání

Vím že to dotahuju do extrémů, ale blížíme se tomu čím dál více. Ty důvody můžou být různé, ale v zásadě spadají do jedné z výše uvedených kategorií. Výjimku tvoří gamblerstvý, drogy, násilí a další skutečně patologické jevy, nicméně, s tím jak stoupá životní úroveň, tak těch patologických jevů ubývá a naopak se zvyšuje pohodlnost a nároky na ty banality které jsem uvedl výše. Z žen se tak postupně stávají přerostlé rozmazlené děti které vyžadují neodkladnou nepřetržitou péči, výživu a zábavu. Nejlépe je to vidět v USA, kde již podle statistik většina mužů nemá zájem zakládat rodinu s americkou ženou a raději si hledají partnerku v zahraničí u které naleznou více úcty a respektu.
pár článků pro zajímavost:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
23.6.24 14:00
@Analytik píše: Více

Takze v kostce podle tebe zeny odchazi z partnerství pro pocitu nedostatku intimity, a bezpečí, je to tak?

• Citovat
  • Upravit
17489
23.6.24 14:00

Koukám, že ten nick, který máš ti opravdu pasuje. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.6.24 14:06
@Černá Madonna píše: Více

Je to moje profese ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17489
23.6.24 14:09

Tak to potom chápu. Nic proti tomu, jen mě to zaujalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.6.24 14:12
@andrasteia píše: Více
Ženy odchází ze zcela validních důvodu z jejich pohledu, ale ten pohled je subjektivní a čím dál více založený na nereálných očekáváních které generují média a konzumní nastavení společnosti. Upřímně, je mi všech ženských líto, protože sám nevím co bych v této situaci dělal. V zásadě je to volba mezi:
  1. nebudu 100 % spokojená, protože moje rodina a děti nezrcadlí ideál který předkládají media a okolí
  2. nebudu 100 % spokojená, protože nemám rodinu a děti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12916
23.6.24 14:15

Professional Tatehead? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
23.6.24 14:26

Hele, ja nevim… Věci vycteny z netu úplně neodrážejí realitu.

Ze je dneska vic rozvodu je jasny, prostě zeny maji vlastní peníze, vlastni bankovni ucty a nemusi si nechat libit uplne sileny chování, takze logicky laťka stoupla. Vetsina zen zustane s chlapem, ktery ma průměrnou emocni inteligenci, neni uplny sobec a ma nějakou sebereflexi. Ale proc by zeny mely zůstávat ve vztahu, kdyz jim samotnym bude lip?

Ja si fakt nemyslim, ze zeny odchazi protože uz nejsou zamilovane. Spis je ten chlap upkne s*re.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
23.6.24 14:35
@Liberalissima píše: Více

Spíš chat bot?
A vidím, že avatar má AI generovaný, jako já :lol:

• Citovat
  • Upravit
226
23.6.24 14:44
@andrasteia píše: Více

„Ale proc by zeny mely zůstávat ve vztahu, kdyz jim samotnym bude lip?“ – Naprosto souhlasím. Tu samou otázku si ale taky kladou muži a čím dál častěji dochází k závěru že je jim líp když svou energii napnou do kariéry a koníčků než aby někde hledali ženu a riskovali že jejich zdroje příjdou vniveč, protože ona po několika letech manželství a rodičovství dojde k závěru že si půjde za vlastním štěstím jinam a při té cestě je obere o ten zbytek co jim zůstal. Proto zde pak vznikají diskuse jako je tato. Emancipace funguje obousměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22073
23.6.24 14:57

@Analytik chlap, ktery je porad fuc, je zene k nicemu. Milence si zenska s malym deckem tezko najde. Jsi strasne mimo realitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
23.6.24 15:16

Uprimne, vybirat si dnes partnerku tak vybiram v JV Asii, rozhodne ne cesku… jeste chvili budou cesky predvadet to co predvadi a i tem pomalejsim dojde, ze je absolutni nesmysl s nimi chtit dlouhodoby vztah, maximalne osukat a zahodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109879
23.6.24 15:16

Tak moc diskuzi kvuli velikosti penisu jsem nezaznamenala… Spis kvuli nekvalitnimu sexu nebo ztrate pritazlivosti, frekvenci atd

Pokud chlap jen maka, o deti a zenu se nezajima, tak logicky muze problemy ocekavat.. Vztah se neda odlozit na nekdy pozdeji. To same kamaradi a konicky, pokud kvuli nim neco zanedbava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17489
23.6.24 15:27
@mauii píše: Více

To musí být určitě tvá partnerka štěstím bez sebe, že má tak skvělého chlapa a ještě k tomu s takovými chytrými názory… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12916
23.6.24 15:30
@Mango_Lassi píše: Více

Na chatbota je tam příliš mnoho uražené rádobychlapské ješitnosti a kňučení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí