Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Stává se to…ale je to otázka štěstí…nic co by se mělo doporučovat někomu co vztah chce.
@Venetia píše: Více
Je třeba zvyšovat šance tím, že člověk chodí mezi lidi.
Pokud samozřejmě vypadá žena jako modelka, tak té stačí opravdu jen čekat, klidně doma, do ní se zamiluje i člověk z Košíku nebo Rohlíku. cz ![]()
Takže to chápu dobře, že jsi ještě tak trochu panna? ![]()
Já jsem to pochopila tak, že se tím láduje, aby zhubnul.
![]()
@inzenyrka85 píše: Více
Tri pozitivni, tri negativni, kde se vidi za deset let a jake by chtel byt ovoce. ![]()
30 let, 175 cm 80 kg a bez zenský, zájmy : kino, wellness, posilovna, badec, lyže tak to mužem dát dohromady 😂 😂
Mne by zajímalo jak v praxi kolem 40ti chodit mezi lidi třeba
mám co druhý týden malou, takže to mám vystaráno, po práci valím do školky, domu atd…jsem z Plzně, původně Slovensko, mám tady 3 známé, které mají rodinu a popravdě jak ráno vstávám do práce, tak se mi stejně večer moc nikam nechce…a i kdyby, nachodila jsem se do 33 než sem se usadila docela dost a po většině byly muži buď Ženatý, zadaný nebo nehledali závazky…v práci by někdo zájem třeba měl, ale to zase nemám zájem já
chodím. do fitka, jo tam třeba chlapi pokukuji, ale neumím si představit se tam seznámit…sama jít někam na oběd nebo tak, jako, moc lidí sem nikdy neviděla, že by někde na pivu seděli sami…takže za mne seznamka je moje jedina zachrana
a to vypadám hodně slušně si myslím a mám neutíchající smysl pro humor
o tom, se slovenčina na muže taky zabírá ani nemluvím ![]()