Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andrasteia Taky jsem se mužů zeptala, jestli byli za prostitutkou. Jeden odpověděl po pravdě, že jednou ano, druhý, že opakovaně, třetí se urazil, že na to nemá tolik peněz přece.
@Anonymní píše: VíceŽe se do toho pletu.
@Mango_Lassi píše: Více
Za me lepsi nez nekdo, kdo ty konicky ma. To je treba vasnivy cyklista = kolo je jeho nejvetsi a jediny kamarad a jedine tema. Jezdi v desti, v zime, kdyz ma splin, kdyz ma radost a do vybaveni by dal i posledni korunu Se zenskou by ale na kole nikam nejel, protoze by mu prece nestacila… a je neprekvapive sam. ![]()
@malákráličice píše: Více
To je zase ode zdi ke zdi. Já mám třeba kolo celoodpruzene, je to horské kolo, co stálo před 15 lety 60 tisíc. A baví mě na něm jezdit. Nicméně to neznamená, že za vybavení jsem dala vše do poslední koruny
a chlap má kolo ještě lepší a dražší
jezdíme spolu, ale nejsme tím posedlí ![]()
Kde se bere d3bilní představa, že jakmile někdo má kolo, musí to být jeho jediný kamarád. Na epipi lidi mají tento názor často. ![]()
@Sonarka píše: Více
Páni, ono jí není ani 40 let a už má za sebou 12 chlapů?!!!
A já ti chtěl dát na přivítání pusu ![]()
No to si to hodně rozmyslim… ![]()
Ale jinak: nakonec jak tvůj šéf, tak ten Helmut, jsou starší než ty ![]()
Hele nejhorší chlapi jsou pod pantoflem, ti lepší jsou svobodní, ale nechtějí se moc vázat. ![]()
Pod pantoflem jsou bačkory, zadaní, co mají děti atd. Muži jako byl tvůj táta ![]()
Lovci zůstávají sami nebo mají volnější vztahy ![]()
Ale co bych ti poradil je, zaměřit se na muže co už se chtějí usadit, 50+
Protože promiň, ale pro 30tníka je pro mě na dítě ještě brzo (nechci ho) a nechce ho hodně chlapů co ještě nemaj děti (ti co už mají, většinou nedopatřením, se teď o ně starají a nemají na tebe čas, jestli to nejsou hajzlíci)
No a vy 30tnice tlačíte hrozně na pilu a teče z vás ta snaha hnízdit a chlap ani nemá pocit, že ho chcete pro něho samotného, ale pro jeho sperma a „kutilské“ vlohy nebo tak.
Prostě materiál na použití -na zahnízdění a dětičky ![]()
A pak už jen makat a přebalovat a moderní žena čučí do mobilu (nebo ty nudné vejlety) ![]()
Nene, od takových dál ![]()
@Lorre píše: Více
Nj, to chápu… ale jen v tom případě, že se ti ta daná slečna zase až tak moc nezamlouvá, viď? ![]()
@malákráličice píše: Více
nepoužitelnej.. slušně řečeno
senzace opravdu.. ale tak to já s dvěma dětma taky, zástupy zájemců se jen hrnou
teda ty na sex jo ![]()