35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
19.6.24 20:12
@Anonymní píše: Více

Tak tohle mi naštěstí problém nedělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.24 20:14

@andrasteia Taky jsem se mužů zeptala, jestli byli za prostitutkou. Jeden odpověděl po pravdě, že jednou ano, druhý, že opakovaně, třetí se urazil, že na to nemá tolik peněz přece.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
19.6.24 22:10

Cože??? To jako vážně?

• Citovat
  • Upravit
19.6.24 22:18
Že se do toho pletu.
Ale to jako vážně? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22073
19.6.24 22:26
@Mango_Lassi píše: Více

Za me lepsi nez nekdo, kdo ty konicky ma. To je treba vasnivy cyklista = kolo je jeho nejvetsi a jediny kamarad a jedine tema. Jezdi v desti, v zime, kdyz ma splin, kdyz ma radost a do vybaveni by dal i posledni korunu Se zenskou by ale na kole nikam nejel, protoze by mu prece nestacila… a je neprekvapive sam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.6.24 22:34
@malákráličice píše: Více

To je zase ode zdi ke zdi. Já mám třeba kolo celoodpruzene, je to horské kolo, co stálo před 15 lety 60 tisíc. A baví mě na něm jezdit. Nicméně to neznamená, že za vybavení jsem dala vše do poslední koruny :D a chlap má kolo ještě lepší a dražší :D jezdíme spolu, ale nejsme tím posedlí :)

• Citovat
  • Upravit
35
19.6.24 22:35

Mám 50 a bez chlapa v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.6.24 22:37

Kde se bere d3bilní představa, že jakmile někdo má kolo, musí to být jeho jediný kamarád. Na epipi lidi mají tento názor často. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1540
19.6.24 22:47
@Sonarka píše: Více

Páni, ono jí není ani 40 let a už má za sebou 12 chlapů?!!!

A já ti chtěl dát na přivítání pusu :nevim:

No to si to hodně rozmyslim… :nevim:

Ale jinak: nakonec jak tvůj šéf, tak ten Helmut, jsou starší než ty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
19.6.24 22:52

Hele nejhorší chlapi jsou pod pantoflem, ti lepší jsou svobodní, ale nechtějí se moc vázat. :nevim:

Pod pantoflem jsou bačkory, zadaní, co mají děti atd. Muži jako byl tvůj táta :nevim:

Lovci zůstávají sami nebo mají volnější vztahy :nevim:

Ale co bych ti poradil je, zaměřit se na muže co už se chtějí usadit, 50+

Protože promiň, ale pro 30tníka je pro mě na dítě ještě brzo (nechci ho) a nechce ho hodně chlapů co ještě nemaj děti (ti co už mají, většinou nedopatřením, se teď o ně starají a nemají na tebe čas, jestli to nejsou hajzlíci)

No a vy 30tnice tlačíte hrozně na pilu a teče z vás ta snaha hnízdit a chlap ani nemá pocit, že ho chcete pro něho samotného, ale pro jeho sperma a „kutilské“ vlohy nebo tak. :nevim: Prostě materiál na použití -na zahnízdění a dětičky :nevim:

A pak už jen makat a přebalovat a moderní žena čučí do mobilu (nebo ty nudné vejlety) :nevim:

Nene, od takových dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17489
19.6.24 23:25
@Lorre píše: Více

Nj, to chápu… ale jen v tom případě, že se ti ta daná slečna zase až tak moc nezamlouvá, viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17489
19.6.24 23:37
@Lorre píše: Více

Tak v tom případě, tě to opravdu šlechtí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
19.6.24 23:43
@malákráličice píše: Více

nepoužitelnej.. slušně řečeno :lol: senzace opravdu.. ale tak to já s dvěma dětma taky, zástupy zájemců se jen hrnou :mrgreen: teda ty na sex jo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí