35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.6.24 18:26
@andrasteia píše: Více

S tou poslední větou souhlas. Mít to buřt a jít si po své cestě. A netlačit u toho na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.24 18:49

Všem dekuji za reakce, vůbec jsem to nečekala, že se tu rozjede takhle fajn diskuze.

Teď jsem se vrátila z toho rande s panem 4 děti. Měla jsem v sobě to jedno pivo, takže jsem šla naprosto v pohodě a bylo to doopravdy moc příjemný. Samozřejmě to nevidim realne, 4 děti je moc. Sám říkal, ze jedno další ok, ale jedine kdyby ten vztah byl super. Vlastně nevím zda se scházet znovu (jsem si téměř jista, že chtít bude). Ale jak je svět fakt malý - zjistila jsem, že můj kolega je jeho nejlepší kamarád :)

A k tomu vyzarovani atd. Já asi taková částečně byla. Delala jsem veci, abych se zalibila, měla nabušeny Instagram fotkami z cest, sportu, proste ukázka krásného aktivního života. Nechala jsem toho před 5 lety. Teď nemam ani profil. Chodím oblekana hezky, ale rozhodne ne vyzivave, na jedno rande jsem šla v dzinach a tricku a neměla jsen s tím problém. Chodím rada upravena, tj denně si dam pudr, řasenku, občas rtenku. Nemam ale žádný problém jít do sauny a odlicit se anebo když už s někým sem, tak byt cely den odlicena. Spis ven chodím rada upravená, doma klidně bez. Mám vždy upravené nehty, ale žádné rudé dlouhé, jen upravené. Aktualne mám světle růžový průhledný lak ;) nemam rada lodičky, nosím většinou tenisky nebo v lete pantofle. Na krku nosím stále jeden řetízek a na uších mám stále jedny náušnice po babičce, které miluji. Takže v tomto směru se cítím normální, nemam problém jít ven s leginach a mikine (myslím třeba pro kafe, ne do práce :-)).

Mám asi 5 celoživotních kamarádů a proč nemam úspěch jsem resila s každým. Jsem si jista, že naše vztahy jsou takové, že mi nikdo nemaže med kolem pusy.

1.rekl že jsem až moc hezká a chlapi se me boji oslovit, prý když někde jdeme tak na me všichni ziraji. Zajímavý je, ze já si toho nikdy nevšimla :lol:

2.řekl že si vybírám špatný typy, že to mám jako on. Vždycky najde holku, co má strašně špatný vztahy s tátou nebo oběma rodiči a pak se to projeví ve vztahu.

3. třetí mi narovinu řekl, že jakmile se mi bekdo libi, tak začnu plašit. To má pravdu. Najednou mám pocit, že se musím dělat víc nedostupná, aby ho to víc lákalo. Nevím proč. Jakmile me ten druhy zaujme, ale tak normálně, chovam se naprosto přirozeně. Ale když je to “wow”, tak zacnu panikarit.

A dvě kamarádky mi řekly, že vůbec netuší :lol:

• Citovat
  • Upravit
226
16.6.24 19:17
@Anonymní píše: Více

Zajímavé je, že co kamarád, to úplně jiná odpověď o úplně jiných vlastnostech. Každopádně, pokud je to vše pravda, tak mi ta kombinace příjde fakt nešťastná:

Holka hezká tak že se jí chlapi bojí oslovit, a pokud se jí někdo líbí, je to pravděpodobně toxický typ, kterého ona následně odradí svou nedostupností.

Na tvém místě bych zkusil navštívit poradnu nebo psychologa. Taky jsem četl o seznamovacích agenturách které jsou sice drahé, ale nabízí služby na míru v rámci kterých jsou i různé konzultace, coaching a podobně. Neznám ale nikoho s osobní zkušeností. Prý to využívají hlavně manažerky a ženy které byly hodně vytížené kariérou a v mezičase jim trochu ujel vlak v osobním životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.24 19:28

@Analytik tak o tom jsem vůbec nikdy neslysela, ale opět díky za tip.

No já bych to upřesnila. Ošklivá určitě nejsem, ale že by se mě bál někdo oslovit je nesmysl. Jsem normální. Zřejmě jsem spis kamarádům typ a vidí něco, co já ne :)

Že si vyberu divny typy se v minulosti stalo. Ale taky jsem měla naprosto normální vztahy. Spis až od těch 30ti mi přijde, že já oslovuji prave ty necim divne, ačkoliv já žádnou divnost nehledám. Naopak.

A co je pravda je to, že když si já z někoho sednu na zadek, tak se asi začnu bát, že to zas nevyjde a začnu vymyslet nesmysly, jako “teď budu dělat drahoty”. Ale to si myslím, že je taky spis minulost a teď když mám dojem, že nefunguje komunikace, tak to proste není to ono.

• Citovat
  • Upravit
226
16.6.24 19:48

Ad ty agentury, narychlo jsem našel například tohle:
https://www.nahoda.com
https://date2k.cz
Jak jsem ale psal, nevím o nikom kdo má osobní zkušenost - můžeš pohledat zda to tu už někdo neřešil, našel jsem třeba tuhle starší diskusi (nepročítal jsem to) https://www.emimino.cz/…cenu-467363/

Pak existují i obecnější poradny a spousta různých coachů osobního rozvoje (akorát tady jsem hodně skeptický).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.6.24 19:50

Podle me to moc analyzujes a za me je tohle v kazdem veku nejvic o nahode a stesti…a po te 30 tce je jeste ten problem, ze schopnych muzu ubyva, neb jsou zadani, to je cela veda a napsalo ti to tady vice lidi…proste to hledani bude na delsi trat…ale taky nemusi, kdyz budes mit kliku a budes ve spravny cas na spravnem miste…urcite bych o tom takhle do hloubky nepremyslela, kazdy neco vyzarujeme a neco si neseme z detstvi, mame nejakou povahu…nikdo nepritahuje kazdeho a tak je to spravne a normalni. A nejvetsi nesmysl je, ze jsi moc hezka, proto te muzi neoslovuji :lol: To je opravdu blbost, ale casto se to tu pise… ja mela kolegyni a to byla fakt kocka, fakt ale jako ultra kocka a muzi se ji urcite oslovit nebali, i takovy hruzy si kolikrat troufli :lol: A nabidky mela porad, jen nekde prosla, proste poutala pozornost…takze v tomto to neni…vetsina zen je normalne hezkych, coz zanamena, ze se muze libit vetsine, ale neznamena to, ze ji vetsina oslovi, jen se spis podivaji a tim to konci…proto se hodne lidi treba seznami na pracovisti, ci pri nejakem konicku, kde maji moznost poznat se vice do hloubky…

• Citovat
  • Upravit
16.6.24 19:50

Jak často tě chlapi osloví samotní od sebe? Aniž bys např. pokukovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
16.6.24 19:54
@Venetia píše: Více

Uz maji spolu dva kluky a jsou v pohode par ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.24 19:56

No já se rozchazela v 36 letech ze závažných důvodu a od té doby uběhlo skoro rok a půl a vážný vztah nemám. Měla jsem jednu krátkou známost byl o rok mladší a ten to ukončil ze necítí zamilovanost a lásku. Od té doby jsem měla 2 schůzky přes badoo jeden byl divný asi feták, druhy byl o 5 let mladší dokonce mne pozval na druhé rande a pak nic. Jinak jsem častokrát narazila na to ze chci nejdřív vztah až pak sex a hodně jich hledá jen milenku takže jsem badoo smazala. Pak přes FB skupina tam byla seznamovací party tam nepreskocila žádná jiskra takže taky nic a pak teda 2 inzerát v ty skupině a to bohužel taky nic spousta hledá jen bydlení a nebo týden před výplatou nemají na to pozvat ženu na kafe. Takže mi bude brzy 38 a jsem sama a vyčerpáná. Jinak tenhle věk opravdu na hledání partnera je nejhorší v práci v mem věku plus minus vzichni zadaní. Chtěla jsem druhé dítě jedno naštěstí už mám ale smůla. A co jsem koukala 35 plus co hledají chlapa na založení rodiny je tam každý týden inzerát

• Citovat
  • Upravit
16.6.24 20:03

Dost záleží na tom, v jaké sociální skupině lidí se pohybuješ.
Osobně-vykašlat se na všechny seznamky a žít si život plno. Především se netrápit tím, že jsem sám/sama. Štěstí si tě dřív nebo později najde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109786
16.6.24 20:03

ale zakladatelka deti nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.6.24 20:10
@Mango_Lassi píše: Více

Jako, že si tam má zahrát na servírku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.6.24 20:11
@Černá Madonna píše: Více

Tady už padlo asi milion návrhů a jít chlapa balit někam do baru mi přijde jako snad ten nejhloupější

• Citovat
  • Upravit
182
16.6.24 20:20
@Mango_Lassi píše: Více

V baru se zase supr navazuje komunikace :D s pár promile je vždy uvolněná :D v Praze doporučuji Kozičku, ex tam chodil s byznys kámošema pravidelně a s balenim tam rozhodně nebyl problém :mrgreen: proto je už ex no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.24 20:21

@Fanfán Tulipán Není pravda, že štěstí si tě dřív nebo později najde samo. Já nechci někdy v sedmdesáti někoho potkat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky