Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
jasně, já to psala s tím, že můj chlap to měl právě tak, že kdyby natrefil na bezdětnou nebo nějakou, co by dítě ještě chtěla, tak on by ho s ní chtěl mít, i když sám už dvě má
@Mango_Lassi píše: Více
Tak to je jasný, teda pokud jí nejde hlavně o sex. ![]()
Ale, spíš jsem zareagovala na to, že tam nemá jen tak sedět a snažit se vynaložit nějaké to úsilí.
![]()
@Mango_Lassi píše: Více
No mne taky ne, i když já si připadám sama na obědě nebo na kafi, jakože furt koukají, kde mám protějšek
nebo si to namlouvám…ale jediné místo, kde mě někdo oslovil byl vždy jen bar
ale já měla problém, že jsem působila strašně nedostupně, protože jak sem začala trochu flirtovat třeba v práci jen tak ze srandy s kolegou okamžitě se to bral jako signál, že ho chci
tak sem pak byla radši za ledovku ![]()
Já v 35 dost zhubla, váha do 5 kg nad normál a chlapy jsem spíš musela odhanet.
Seznamku jsem zkoušela, ale tam to bylo marný. Víceméně samý „ahoj“ nebo „ahoj, jak se máš?“. S tímto nemíním ztrácet čas edit: pokud je zakladatelka aspoň trochu k světu, chodí mezi lidi a umí se normálně bavit s lidma, tak šance, že NEnajde, je spíše nulová.
@Anonymní píše: Více
S proč to s nim proste nezkusíš?
Podle mě nedá úplně po dvou sexech hodnotit. Ne vždy je to hned u začátku bomba. Někdy to chce trochu času.
Zakladatelko, jak dlouhe vztahy jsi mela a kde ses seznamila? Neslo by to na stejne miste?
Noo a co třeba seznámit se s někým v takovém obchodě? ![]()
Třeba zrovna já jsem dnes šla do Billy a jelikož je neděle, tak byla opravdu hodně prázdná…
A protože mám celkem trochu problém, vzhledem ke své výšce dosáhnout nahoru do regálů, tak jsem vyloženě číhala, až uvidím někoho vyššího, abych ho požádala, jestli by mi to nepodal a bylo mi úplně fuk kdo to bude…
Ale v týdnu, když jsou zrovna akce a je tam fakt dost narváno, si můžeš opravdu vybírat. ![]()
Stačí jen nahodit ten správný prosebný kukuč a milý úsměv a pak, děj se vůle boží.
![]()
@andrasteia na škole, pak na líbimseti, pak spolubydlící, v práci 2×, na dovolené.
Takže kromě dovolené, kde to ale bylo s partou a opravdu šlo o strašnou náhodu, je tohle vše trochu pasé
V práci jsou víceméně všichni zadaní, nebo naprosto nepouzitelni ![]()
Ten dnešní mi napsal, že nemusí ani přemýšlet a že za nej schůzka skvělá a opravdu si to moc užil a že by rad pokračoval. Asi ba druhou schůzku zajdu, ale beru to velmi s nadhledem, protože ty 4 děti…
Obchod zní dobre, taky nejsem extra vysoká. Jen si neumím představit to štěstí potkat tam někoho, s kým založím rodinu
To bych rovnou mohla dělat toho securitaka, když tam budu chodit mezi regály cely den ![]()
Jo a Kozicka - o te jsem slyšela, ale mám za to, ze tam chodí fotbalisti a zlatokopky než nějaký byznysmeni? Asi bych se tam necítila dobre.
Ale jestli mate v Praze tip na fajn bar, tak sem s tím
já jsem v tomto směru úplný amatér. Byla jsem v pražském baru asi 5× za svuj život. A tím myslím normální bary, žádné disko anebo noční kluby.
A jeden kamarád me občas bral do Bar and Books a do Hemingway baru, kde se hraje většinou nějaká fajn hudba (často živá) a je to fakt příjemný místo. Tak tohle by třeba i šlo, vzala bych si knížku a četla si
Ale nikdy jsen nic takového nezkusila ![]()
No o jeho byznysu by sem se nerada zmiňovala
ale.mas pravdu, je to pro zlatokopky, které tam číhají na bohaté chlapy…muži tam ale spíš hledají zásun na jednu noc
to nebude pro tebe…
Co mas furt s tema byznysmenama☺️ uz je zminujes tak potřetí.
Kozicka a podobny bary, nebrat. Určitě.
Ok, z toho, co pises, tak ses seznamovala přirozeně. Ja bych vsadila na rozvedene kamarady tvych kamaradek. Prostě znovu se vic socializovat, oprasit stara přátelství a dát vedet, ze stojis o vztah. V tvym veku se spousta chlapu rozvádí a casto maj jedno nebo zadny dite.
Ten se 4ma detma, kolik mu je a kolik ma deti? Hele, upřímně, on to bude mit se seznamovanim fakt tezky. Nad dve deti snsd zadna next zena nechce, to uz je pro nej hodne velky hendikep. A rozhodne bych mu neverila, ze by chtel jeste jedno s Tebou 🙈. At s nim zas neztracis cas (a hlavne nadeji a city).
A musí to nutně být bar. Nebo může jít i o kavárnu, místo volnočasové aktivity apod?
Do barů chodívá povětšinou specifická skupina návštěvníků..
Příspěvek upraven 17.06.24 v 08:30
To nevím, nemám tyto zkušenosti
ale přepsala jsem se, zakladatelka šla do hospody na pivo a burger. Já mám extra dlouhou praxi chození na sólo obědy, snad 20 let a nikdy mě nikdo neoslovil ve smyslu seznámení. Mně přijde, že dnes se na jídlo o samotě chodí běžně a neznamená to žádný signál k seznámení.
Příspěvek upraven 16.06.24 v 20:25