35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
16.6.24 20:24
@pani1 píše: Více

To nevím, nemám tyto zkušenosti :lol: ale přepsala jsem se, zakladatelka šla do hospody na pivo a burger. Já mám extra dlouhou praxi chození na sólo obědy, snad 20 let a nikdy mě nikdo neoslovil ve smyslu seznámení. Mně přijde, že dnes se na jídlo o samotě chodí běžně a neznamená to žádný signál k seznámení.

Příspěvek upraven 16.06.24 v 20:25

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.24 20:24
@Venetia píše: Více

jasně, já to psala s tím, že můj chlap to měl právě tak, že kdyby natrefil na bezdětnou nebo nějakou, co by dítě ještě chtěla, tak on by ho s ní chtěl mít, i když sám už dvě má

• Citovat
  • Upravit
17456
16.6.24 20:25
@Mango_Lassi píše: Více

Tak to je jasný, teda pokud jí nejde hlavně o sex. :P
Ale, spíš jsem zareagovala na to, že tam nemá jen tak sedět a snažit se vynaložit nějaké to úsilí. :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.6.24 20:27
@Mango_Lassi píše: Více

No mne taky ne, i když já si připadám sama na obědě nebo na kafi, jakože furt koukají, kde mám protějšek :mrgreen: nebo si to namlouvám…ale jediné místo, kde mě někdo oslovil byl vždy jen bar :D ale já měla problém, že jsem působila strašně nedostupně, protože jak sem začala trochu flirtovat třeba v práci jen tak ze srandy s kolegou okamžitě se to bral jako signál, že ho chci :D tak sem pak byla radši za ledovku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3027
16.6.24 20:39

Já v 35 dost zhubla, váha do 5 kg nad normál a chlapy jsem spíš musela odhanet.
Seznamku jsem zkoušela, ale tam to bylo marný. Víceméně samý „ahoj“ nebo „ahoj, jak se máš?“. S tímto nemíním ztrácet čas edit: pokud je zakladatelka aspoň trochu k světu, chodí mezi lidi a umí se normálně bavit s lidma, tak šance, že NEnajde, je spíše nulová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
16.6.24 20:46
@Anonymní píše: Více

S proč to s nim proste nezkusíš?

Podle mě nedá úplně po dvou sexech hodnotit. Ne vždy je to hned u začátku bomba. Někdy to chce trochu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
16.6.24 20:49

Zakladatelko, jak dlouhe vztahy jsi mela a kde ses seznamila? Neslo by to na stejne miste?

• Citovat
  • Upravit
17456
16.6.24 20:51

Noo a co třeba seznámit se s někým v takovém obchodě? :think:
Třeba zrovna já jsem dnes šla do Billy a jelikož je neděle, tak byla opravdu hodně prázdná…
A protože mám celkem trochu problém, vzhledem ke své výšce dosáhnout nahoru do regálů, tak jsem vyloženě číhala, až uvidím někoho vyššího, abych ho požádala, jestli by mi to nepodal a bylo mi úplně fuk kdo to bude…
Ale v týdnu, když jsou zrovna akce a je tam fakt dost narváno, si můžeš opravdu vybírat. :P
Stačí jen nahodit ten správný prosebný kukuč a milý úsměv a pak, děj se vůle boží. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.24 20:52
.

Příspěvek upraven 17.06.24 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.24 21:55

@andrasteia na škole, pak na líbimseti, pak spolubydlící, v práci 2×, na dovolené.

Takže kromě dovolené, kde to ale bylo s partou a opravdu šlo o strašnou náhodu, je tohle vše trochu pasé :lol: V práci jsou víceméně všichni zadaní, nebo naprosto nepouzitelni :)

Ten dnešní mi napsal, že nemusí ani přemýšlet a že za nej schůzka skvělá a opravdu si to moc užil a že by rad pokračoval. Asi ba druhou schůzku zajdu, ale beru to velmi s nadhledem, protože ty 4 děti…

Obchod zní dobre, taky nejsem extra vysoká. Jen si neumím představit to štěstí potkat tam někoho, s kým založím rodinu :D To bych rovnou mohla dělat toho securitaka, když tam budu chodit mezi regály cely den :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.24 22:11

Jo a Kozicka - o te jsem slyšela, ale mám za to, ze tam chodí fotbalisti a zlatokopky než nějaký byznysmeni? Asi bych se tam necítila dobre.

Ale jestli mate v Praze tip na fajn bar, tak sem s tím :) já jsem v tomto směru úplný amatér. Byla jsem v pražském baru asi 5× za svuj život. A tím myslím normální bary, žádné disko anebo noční kluby.

A jeden kamarád me občas bral do Bar and Books a do Hemingway baru, kde se hraje většinou nějaká fajn hudba (často živá) a je to fakt příjemný místo. Tak tohle by třeba i šlo, vzala bych si knížku a četla si :lol: Ale nikdy jsen nic takového nezkusila :)

• Citovat
  • Upravit
182
16.6.24 22:21

No o jeho byznysu by sem se nerada zmiňovala :mrgreen: ale.mas pravdu, je to pro zlatokopky, které tam číhají na bohaté chlapy…muži tam ale spíš hledají zásun na jednu noc :zed: to nebude pro tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
16.6.24 22:24

Co mas furt s tema byznysmenama☺️ uz je zminujes tak potřetí.

Kozicka a podobny bary, nebrat. Určitě.

Ok, z toho, co pises, tak ses seznamovala přirozeně. Ja bych vsadila na rozvedene kamarady tvych kamaradek. Prostě znovu se vic socializovat, oprasit stara přátelství a dát vedet, ze stojis o vztah. V tvym veku se spousta chlapu rozvádí a casto maj jedno nebo zadny dite.

Ten se 4ma detma, kolik mu je a kolik ma deti? Hele, upřímně, on to bude mit se seznamovanim fakt tezky. Nad dve deti snsd zadna next zena nechce, to uz je pro nej hodne velky hendikep. A rozhodne bych mu neverila, ze by chtel jeste jedno s Tebou 🙈. At s nim zas neztracis cas (a hlavne nadeji a city).

• Citovat
  • Upravit
16.6.24 22:42

A musí to nutně být bar. Nebo může jít i o kavárnu, místo volnočasové aktivity apod?
Do barů chodívá povětšinou specifická skupina návštěvníků..

Příspěvek upraven 17.06.24 v 08:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria