35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
23.6.24 22:25
@Temná duše píše: Více

No velka ani ne…ale rozumeli jsme si a pritazlivost tam taky byla…byli jsme jak dvojcata, porad spolu, kdyz on rekl A ja B, fakt jsem si s nikym tak nerozumela :) Tehotenstvi bylo pak tak trochu neplanovane…a tak jsme spolu zustali…a byly to hezky roky, my si umeli ve vsem vyjit vstric a fungovat, on byl hodne pro rodinu, pro deti…porad jsme neco podnikali…ale ja mela vzdy v koutku duse pocit, ze to neni uplne to ono…nebyla jsem zamilovana naplno…bohuzel..a na tom to taky ztroskotalo.

• Citovat
  • Upravit
17477
23.6.24 22:26
@Sonarka píše: Více

Jj, pravda. :pankac:
Někteří chlapi si až po té uvědomí, jaký měli doma poklad. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.6.24 22:32
@Černá Madonna píše: Více

No to zase nevim :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17477
23.6.24 22:39

Já z mé zkušenosti, to tak vidím.
Několik let po rozchodu, sem pořád chodil, zvonil, volal atp.
Doufal, že ho vezmu zpátky…
A jiný ex mě zase otravuje i po dvaceti letech, když už má svojí rodinu.
Samozřejmě, že vím, že konkrétně jemu jde jen o sex a relax. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.6.24 00:05
@Černá Madonna píše: Více

Tak muj exmilenec, by to taky rad mezi nami obnovil, ale tam to bylo jen o sexu, teda z jeho strany 8) Ja zamilovana byla, ted uz nastesti ne…a u meho ex, se kterym mam deti, ten zase miloval me vic, ale ja byla bohuzel neverna, takze tam chapu, ze byla z jeho strany prvni mesice urcita nevrazivost a urcite mezi nami nic vracet nechce…

• Citovat
  • Upravit
1540
24.6.24 00:48

A jéje, u Sonarků byla nevěra :,(

To byl určitě někdo z práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.6.24 00:50

Tak primo kolega ne, ale chodil k nam pro svacinu…znali jsme se uz par let…

• Citovat
  • Upravit
1540
24.6.24 00:51

No jo no, svačináři jsou sexy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.6.24 01:02
:D My spolu vzdycky vtipkovali, ale ja o nem nikdy vic neuvazovala…pak jsem se behem materske vratila do prace na brigadu za nemocnou kolegyni a bylo to v haji…takze to o te materske a zenskych, ze se jim po navratu do prace plasi hormony, je pravda :nevim: :oops: Ale zpetne to vnimam jako chybu…on za to tak uplne nestal.
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.6.24 01:08
@Lorre píše: Více

No jo… :oops: A proto mi karma prihrala Helmuta… :jazyk: A tomu zcela paradoxne verna jsem…tady je videt, ze vernost, ani laska, nejsou otazkou zasluh.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
24.6.24 09:48

Muzes o tom napsat trosku vic?🙏🏼

Ja vzdycky slysela o materske, navratu do prace a nevere. m, ze je to nejaky stereotyp jako krize po trech letech, ale vubec to nechapu a nedokazu se do toho vzit.

• Citovat
  • Upravit
2341
3.7.24 18:59

Jejda, tak tohle téma mi nějak uniklo, jinak bych se připojil od začátku. Poslední dobou si zrovna říkám, že bych právě nějakou takovou ženu chtěl poznat, co ráda děti brzo, protože už sám mám taky nejvyšší čas… nebo budu prostě bez dětí… můžeme si klidně namlouvat, jak jako single dokážeme taky všechno sami a bez partnera se obejdeme, nicméně na rovinu, potomky takhle nikdy mít nebudeme… :nevim:

Samozřejmě je nutné se předně poznat a rozumět si, právě jak je tu rozebráno, každopádně na seznamce bych zakladatelce přinejmenším odepsal! :) Kdybychom se potkali kdekoli jinde, těžko říct, většinou, když na ulici potkám zajímavou dívčinu, tak zrovna v době, kdy třeba chvátám na autobus… no, aspoň mám výmluvu na to, že se jí ze samé ostýchavosti bojím oslovit! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.7.24 14:55
@D. C. píše: Více

Pokud jde o potomky, tak to lze elegantně delegovat na CAR skrze darování spermatu. Spojíš příjemné s užitečným, potkáš tam spoustu milých usměvavých sestřiček a ještě ti za to zaplatí. Jediná nevýhoda je že ti s tím odběrem nepomůžou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí