35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
15.6.24 15:45
@Anonymní píše: Více

Pokud se bojíš odmítnutí, tohle nedoporučuju dělat a oslovovat chlapy sama. Já jsem zažila v takových případech asi 99% odmítnutí a to zbývající 1% za moc nestálo.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.6.24 15:53
@prvnidruhej píše: Více

Takhle se chová chlap, co moc nemá na výběr. Jinými slovy zoufalec, jako ty. Jakmile si může trochu z ženských vybírat, tak si vybírá, jako každý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.24 15:59
@Mango_Lassi píše: Více

Bezva :lol: Já bych maximálně nechala lísteček a utekla.

• Citovat
  • Upravit
12916
15.6.24 15:59
@Anonymní píše: Více

A proč nenapíšeš ty jim?

Jinak ještě bych se podívala po turistických skupinách a seznamkách, a tuším existují i seznamky co fungují vysloveně jako víkend v přírodě a účastníci jsou single se zájmem se seznámit, plus jsem někde zahlédla podobný koncept, ale s vinným sklepem. Ale omlouvám se, konkrétně to nedohledám, je to pár měsíců, jen si pamatuju, že mě to zaujalo. Zkus vygooglit něco takového :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.24 16:00

@Liberalissima to zní fajn. Zkusím!

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.6.24 16:51

Tady je problem ten vek, ne ty…tedy nemyslim tvuj vek, ze jsi stara, ale je to vek, kdy muzi kolem te 40tky jsou vesmes zadani… :nevim: Teda ti, co za neco stoji…myslim, ze tohle je opravdu nejhorsi vek na hledani…pac kolem te 50tky, tam uz se da najit spis svobodnej, rozvedenej…v tomhle veku ale muzi, co jsou zadani, mivaji male deti a tak nejak zacinaji rodinnym zivotem…ja to znam…byla jsem na seznamce a psali mi bud mladsi, kolem 30tky, nebo pak o dost starsi…ti 40catnici, to je nedostatkove zbozi, co se single muzu tyce… :? Ja sama cilim na tenhle vek, ale vidim, ze v 95 procentech jsou zadani…bude to teda asi dost o stesti…nebo zkusit mladsiho…ja randila vesmes s mladsimi a zase stezovat si nemuzu, jen tam nebyla ta jiskra…z 12 chlapu, byli starsi jen dva…a tem bylo prave kolem te 50 tky :lol: Jinak ja se vzdy seznamila na nejake oslave, party, pres kamarady, pripadne v praci ;)

• Citovat
  • Upravit
492
15.6.24 17:00

Ahoj, připomínás mi mne před svatbou. Před mnoha lety. Doporučuji ti nastudovat signaly zajmu zeny a zájmu muze. S těmi znalostmi co mám teď, tak vím, že ženy zájem měly, i když jsem byl v neudrzovanem stavu. Jenže jsem to neuměl definovat. Vybavuji si jak do mne u knihkupectví v Pařížské vrazila mladá žena. Jako kluk jsem nic nepochopil a ještě si myslel, že je to tele. Anebo jedna učitelka náboženství mne poslala něco o usychajici kytce. Měla to být personifikace, také jsem nic nepochopil a divil se co to posílá za žvásty. A pak jsem narikal, že jsem sám. Kde ti ostatní ty ženy berou. S dnešními znalostmi bych jednal s ženami úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
15.6.24 17:05

Asi v tvých vodách už nikdo vhodný není. Musíš změnit skupinu. Najít si nový koníček/sport. Nedělá někdo ze známých něco zajímavého kam by tě mohl vzít a seznámit? Nejsou u vás nějaké kluby (turistický, historický, dělají se nějaké akce/trhy?) tam můžeš jít i sama.

Při sportu je to ok…chodím běhat a na kole a sportovci se zdraví a stačí mít malou nehodu…spadly řetěz a hned nějaký chlap prihopka. Nebo v cyklistických bufetech, nebo na běžkách…já jezdím sama a vždy se dám s někým do řeči ( nechci je sbalit, ale dalo by se).
Nebo v sauně…to je trochu divný ale já se tam bavím i s cizími lidmi třeba, hodíš oko a vidíš že se chcou bavit. Hlavně se usmívat a být v pohodě :palec:

Jo a jsou ty sportovní a turistický seznamky…když už nic jdeš na výlet no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.6.24 17:08

Trochu se obávám, že ze zakladatelky možná je trochu cítit tlačení na pilu, přece jen je 35+. To je pro chlapy dost nebezpečný věk, možná cítí, že bude chtít brzy hnízdit

• Citovat
  • Upravit
492
15.6.24 17:14
@LunaP píše: Více

Já mám takovou zkušenost, že dokud jsem byl neatraktivni vlastní vinou, protože to nebylo přírodou, ale mou lenosti, holky-zeny braly mě pohledy jako obtěžování a daly to rozhodne najevo. Teď jsem lety a manželkou zcivilizovany, zatraktivneni a atraktivní a rozhodně vnímám, že pokud se na atraktivní ženy i ty, na které bych se dříve ani neodvážil podívat, podívám, vidím na nich, že je jim to příjemné a nebrání se tomu. Neobtěžuje je to. Klidně by se daly i do řeči a seznamiky se. Například ve fitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16303
15.6.24 17:15

Asi tak, kdybych byl volný, hned bych slečnu někam pozval, ale zároveň by mi blikal červený semafor, že to skončí tím, že bude potřeba vyřešit biologické digitálky a všechno ostatní bude egal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.6.24 17:15

To ale kazdemu vadit nemusi, ja mela na seznamce par napadniku, kteri deti chteli a taky se tim netajili…takze to chce najit jen nekoho, kdo to ma stejne.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.6.24 17:17
@Sonarka píše: Více

Možná pár takových je, ale většina chce především ženu, porozumění apod. Pak děti. Asi nikdo nechce primárně sloužit jako dárce spermatu.

• Citovat
  • Upravit
211
15.6.24 17:26

@LunaP tohle je skvělá rada. Souhlasím s tím. Na kole konkrétně se vždy dá někdo do řeči, u bufáče apod. Obecně hlavně i ve sportech, kde je menší zastoupení žen, které ten daný sport berou vážněji. Muži to docela obdivují, usmějí se, ocení snahu, dají se do řeči apod. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
15.6.24 18:41

Sestřenka našla v tomto věku na seznamce. Pořád se v těch vztazích plácala, vždycky to skončilo nějak špatně. Teď má patnáctiletého syna a strašně příjemnýho fajn chlapa. Toho bych hned brala, ale už mám smůlu. Takže neztrácej naději, jde to i později.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky