Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tady někde bylo vlákno o seznamování online, možná @Lucy75 ví víc, já nemám ten trh prozkoumaný.
Jinak prostě aktivně hledat, snažit se seznamovat všude možně
@karkarka píše: Více
Nemam je vysoké. Chlap me musí přitahovat, musí být fajn, mít rad sport a proste nebýt blbec. Ocenim, pokud to bude člověk do nepohody.
Ale kdepak, i za svobodna, mela 5ky prsa, 55kg a charm. Ale nutno rici ze jsem vybirala az prebrala. Takze pro me zadna vyhra.
@lilith1 píše: Více
No to je fajn. Na mě se třeba nelepil nikdo a musela jsem se trochu posnazit, aby si mě někdo vsimnul. Což taky radím zakladatelce
Hele tak zkus někdy oslovit chlapa ty. Když se ti bude líbit.
Tak v Praze je to divný, tam se chlapy na Tinderu obvykle dají přehazovat vidlema
Asi bys měla začít s nejakým pragmatictejsim přístupem, než libi/nelíbí. Ale má dobrou práci? Čteme stejnou literaturu…? pár rande s tím, pár s tím… jako, to že píšeš, že ti vadí, že nepodepíše, to samo je divný, když jsem hledala, měla jsem vždycky asi 20 kluků s kterejma jsem si najednou odepisovala. Kdyby mi jeden přestal psát, tak si toho buď ani nevšimnu, nebo nad ním hned mávnu rukou ![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Tak budu ráda za tipy.
No já se snazim. Fb seznamka nic, Tinder občas někdo ale nikdy nic neklaplo. V práci to je marný, ve městě mě proste nikdo nechodí oslovit. Když jdu sama na jídlo nebo kafe tak taky ne. Chodím sportovat a je to stále stejná skupina lidí. Napadlo me zeptat se kamarádů, zda někoho nemají, ale ti nejbližší sami přišli s tím, že je nikdo moc nenapadá. Jen sousedka me chtěla seznámit s kamosem svého muže, ale ten to nějak zazdil, že tohle dohazovani nemá rad (navíc jsou to Američani a nemam tak super anj, ale třeba bycj se do toho dostala). Mám na nej kontakt, ale psát mu určitě nebudu, pokud s tím má problém její muž. Posílali mu mou fotku a psal, že děkuje a že se mu moc libim, tak je skoda že to takhle zazdil. Ale samozřejmě by z toho nemuselo být vůbec nic.
A proč chceš toho chlapa? Kvůli dítěti, sdílení života, dovolené, sexu?
@prvnidruhej píše: Více
Na to asi nemam. Řekl mi to i kamarád, že mu takhle jedna slecna dala vizitku a prý to bylo super (on byl tedy zadaný). Ale já si na to moc netroufám. Asi se bojim i odmítnutí nebo nějaké špatné reakce.
Kvůli všemu co jsi napsala. Samozřejmě hodně kvůli diteti, chci dítě, ale nejsem ten typ co si ho necha udělat a bude šťastný. Potrebuji to vše kolem - zázemí, rodinu, sdílení dobrého i zlého, sex, rada se o někoho starám…moji rodiče jsou spolu 48 let. Můj bracha s partnerkou 25 let. Tohle mi přijde normální. Nepřijde mi ok ze jsem sama a třeba to tak i zůstane.
Tak asi nečekáš, že někdo sám od sebe přijde se seznámit, když jdeš sama na oběd nebo do kavárny, že? ![]()
Já coby čistý introvert chodím jíst sama už asi 15 let a ještě mě takto nikdo v životě neoslovil ![]()
Co se týče toho zbytku, tak holt asi nestačí, jak to děláš, tak asi je to málo. Chce to ještě zvýšit dosah, chodit ještě více ven, nevím výstavy, galerie, výlety apod.
Na druhou stranu možná ti adepti cítí od tebe, že tlačíš moc na pilu, přece jen ten věk je hodně takový, že chceš děti.
Právě ty jako ženská se moc odmítnutí bát nemusíš. Když je ženská iniciativní, to mají chlapi rádi. A pokud už tě odmítnou, tak slušně. Mě když nějaká ženská napíše na seznamce první, tak to příjemně zahřeje a takovým vždycky odpovím, i když se mi nelíbí. Vážím si toho. A tak se bude chovat každej rozumnej chlap.
@Annonymní_007 píše: Více
Jenomže mně většina nenapíše ani ahoj, ačkoliv máme ten match.
Podle práce se taky dívám, ale tak nemůže mi být ten chlap nesympaticky. Pritom mne se nelíbí zadní hezouni, mám rada spis poradny chlapi, vousy, klidně trochu břicho, žádný metrosexualy, co se fotí u zrcadla. Sama jsem spis typ, kterému je fajn ve sportovním, ačkoliv nosím šaty. Ale mám ráda pohodu a pohodlí.
Jaké jsou placene seznamky? Já do toho klidně nějaké peníze dam, ale takové ty edarling jsou prý podvod?
Já zkusila dokonce speed dating. A to byl teda velký zážitek. Buď jsem měla smůlu, nebo tam chodí jen chlapi, co si fakt nemají kde vrznout. Pritom holky byly fajn.