35+ bez chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
15.6.24 20:56
@Sonarka píše: Více

Jedna věc je říct, že děti někdy v budoucnu chci a moc se na to soustředit a druhá věc je určitý typ chování, ze kterého je jasné, že hledáš toho dárce spermatu. Já jsem měla takovou spolubydlící na kolejích a pro ni to bylo velké téma a toho chlapa hledala především podle kritérií, zda chce dítě. A vzhledem k tomu, že zakladatelka zmiňuje možnost otěhotnění bez chlapa hned v úvodním příspěvku, tak asi to pro ni velké téma je. A přesně takto formulované by mě to odradilo. Já jsem hledala primárně někoho, s kým si rozumím.

• Citovat
  • Upravit
109888
15.6.24 21:21
@Sonarka píše: Více

muj syn ma o dva roky starší skoro manželku… dite mela ve 34., takže bylo jasné, ze bude brzo.
Druhy by chattel taky, ale ma moc mladou…tak ten se asi nedočká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
15.6.24 21:37
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

V jakem prostredi de nachazis?

Byt tebou, zalovim mezi nějakýma intelektualama, pripadne nekde, kde, lidi dlouho makaj a buduji karieru a az pak hledaji partnery.

• Citovat
  • Upravit
379
15.6.24 21:58

Já běhám, jezdím na kole, chodím na výlety, na běžky často sama a když už se se mnou někdo dá do řeči, tak je to chlap 55+… A mám to tak odjakživa. Jakože ve 20 mě regulérně balil šedesátník, nadbíhal mi jak se dalo. Ale v mé věkové kategorii nic moc. A upřímně na nějaký nový koníčky není už moc čas a vzdávat se toho, co dělám už X let a neskutečně mě to baví, jen proto, abych našla chlapa, je prostě hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.6.24 22:04
@lilith1 píše: Více

To je ten fór, že zadané jsou automaticky sexy, i když jsou kvalitativně (vzhled, váha, pevnost poprsí) o několik tříd níž než ty single. U chlapů to je taky tak, někteří bůhvíproč svobodní do 50, jiní ve třiceti manželka, skoro 2 děti a 4 milenky. :nevim:

Takže ráda, chodit ven s kamarádem, předstírat pár a chlapi se přetrhnou, hlavně ti 30-35. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.6.24 22:10

@MP Janka to znam! Mám to úplně stejně. :nevim: :roll: Jeden mě dokonce na kole pronásledoval a jestli může jet se mnou. :nevim: :lol: Jako udržovanej, sportovec, ale pardon… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.6.24 22:14

@nikiskacek
Ježiš, jo, jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol:
Mě na kole zas jeden tlačil do kopce :roll: :lol: Ten kopec byl dlouhej a prudkej, já měla horáka a on něco silničnějšího. Já v tý chvíli nevěděla, co dělat, kdyby byl aspoň o 20 let mladší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.6.24 22:30

@MP Janka haha :lol: to je situace teda :D …to se mi nestalo. Jen jedna pani na bruslich za mnou nemohla dobrzdit a volala predem: neleknete se, ted vam sahnu na zadek abych zabrzdila :nevim: :lol: ….pred nama se totiz ucpala stezka. :D Bejt to chlap, nevim nevim. :cert:

A musim uznat, ze jak jsem presla z horaka na gravel, je to znat. Clovek leti jak vitr, tak asi si rekl, ze pomuze zene v nesnazich. Skoda ze to nejsou mladsi rocniky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
15.6.24 22:34
@prvnidruhej píše: Více

Mne kazdej chlap kterymu jaem hodila icebreaker zakrizkoval a vypadali slusne. Oskliva nejsem. Tvoje teorie neplati a ja uz to nedelam. Chtela jsme jen oslovit sama kvuli vzdalenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.6.24 22:45
@Lorre píše: Více

Tak ma miry skoro jako moje dcera a ta tim, jak je stihla a ma dlouhe nohy, mi prave prijde vyssi, nez je ve skutecnosti :D A to je jeste o neco mensi, ma 162 cm…kdyby mela 80 kilo, bude pusobit jako maly pivo.

• Citovat
  • Upravit
2423
15.6.24 22:50

Kamoska, ktere je 30 taky chybi chlap. Pritom pohledna, sikovna, hodna, pracovita…nechapu, ja byt chlap, tak by se mi zdala jako dobra partie. seznamky pry des, v praci porad stejny kolektiv.doma na zadku nesedi, ale stejne nic.
Nevim kde shanet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
15.6.24 22:50
@Anonymní píše: Více

Telesna vada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka