Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
muj syn ma o dva roky starší skoro manželku… dite mela ve 34., takže bylo jasné, ze bude brzo.
Druhy by chattel taky, ale ma moc mladou…tak ten se asi nedočká
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
V jakem prostredi de nachazis?
Byt tebou, zalovim mezi nějakýma intelektualama, pripadne nekde, kde, lidi dlouho makaj a buduji karieru a az pak hledaji partnery.
Já běhám, jezdím na kole, chodím na výlety, na běžky často sama a když už se se mnou někdo dá do řeči, tak je to chlap 55+… A mám to tak odjakživa. Jakože ve 20 mě regulérně balil šedesátník, nadbíhal mi jak se dalo. Ale v mé věkové kategorii nic moc. A upřímně na nějaký nový koníčky není už moc čas a vzdávat se toho, co dělám už X let a neskutečně mě to baví, jen proto, abych našla chlapa, je prostě hloupost.
@lilith1 píše: Více
To je ten fór, že zadané jsou automaticky sexy, i když jsou kvalitativně (vzhled, váha, pevnost poprsí) o několik tříd níž než ty single. U chlapů to je taky tak, někteří bůhvíproč svobodní do 50, jiní ve třiceti manželka, skoro 2 děti a 4 milenky. ![]()
Takže ráda, chodit ven s kamarádem, předstírat pár a chlapi se přetrhnou, hlavně ti 30-35. ![]()
@MP Janka to znam! Mám to úplně stejně.
Jeden mě dokonce na kole pronásledoval a jestli může jet se mnou.
Jako udržovanej, sportovec, ale pardon… ![]()
@nikiskacek
Ježiš, jo, jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
Mě na kole zas jeden tlačil do kopce
Ten kopec byl dlouhej a prudkej, já měla horáka a on něco silničnějšího. Já v tý chvíli nevěděla, co dělat, kdyby byl aspoň o 20 let mladší ![]()
@MP Janka haha
to je situace teda
…to se mi nestalo. Jen jedna pani na bruslich za mnou nemohla dobrzdit a volala predem: neleknete se, ted vam sahnu na zadek abych zabrzdila
….pred nama se totiz ucpala stezka.
Bejt to chlap, nevim nevim. ![]()
A musim uznat, ze jak jsem presla z horaka na gravel, je to znat. Clovek leti jak vitr, tak asi si rekl, ze pomuze zene v nesnazich. Skoda ze to nejsou mladsi rocniky… ![]()
@prvnidruhej píše: Více
Mne kazdej chlap kterymu jaem hodila icebreaker zakrizkoval a vypadali slusne. Oskliva nejsem. Tvoje teorie neplati a ja uz to nedelam. Chtela jsme jen oslovit sama kvuli vzdalenosti.
@Lorre píše: Více
Tak ma miry skoro jako moje dcera a ta tim, jak je stihla a ma dlouhe nohy, mi prave prijde vyssi, nez je ve skutecnosti
A to je jeste o neco mensi, ma 162 cm…kdyby mela 80 kilo, bude pusobit jako maly pivo.
Kamoska, ktere je 30 taky chybi chlap. Pritom pohledna, sikovna, hodna, pracovita…nechapu, ja byt chlap, tak by se mi zdala jako dobra partie. seznamky pry des, v praci porad stejny kolektiv.doma na zadku nesedi, ale stejne nic.
Nevim kde shanet ![]()
Jedna věc je říct, že děti někdy v budoucnu chci a moc se na to soustředit a druhá věc je určitý typ chování, ze kterého je jasné, že hledáš toho dárce spermatu. Já jsem měla takovou spolubydlící na kolejích a pro ni to bylo velké téma a toho chlapa hledala především podle kritérií, zda chce dítě. A vzhledem k tomu, že zakladatelka zmiňuje možnost otěhotnění bez chlapa hned v úvodním příspěvku, tak asi to pro ni velké téma je. A přesně takto formulované by mě to odradilo. Já jsem hledala primárně někoho, s kým si rozumím.